prepisivanje na ispitima
-
stupid_girl
#1 prepisivanje na ispitima
Kako prepisujete...na koje sve nacine
?
-
stupid_girl
nije valjda da svi koriste te "intervencije"...
ma najgori su mladji asistenti..sve vide
znaju cake kako se prepisuje..ma ne smijes se mrdnut..samo gledaj u papir ispred sebe i nece biti problema 
ma najgori su mladji asistenti..sve vide
-
Prenj
Naravno da ne, sitna raja su i dalje prepustena prepisivanju.stupid_girl wrote:nije valjda da svi koriste te "intervencije"...
ma najgori su mladji asistenti..sve videznaju cake kako se prepisuje..ma ne smijes se mrdnut..samo gledaj u papir ispred sebe i nece biti problema
Dok iole krupnije ribe "intervenisu" ...
-
stupid_girl
samo ako ti je najmanja ocjena 6 Vingo, pristajem:D
-
Hendrix
Imam specijalne tole za prepisivanje,to su one tzv. vijetnamke,sa đžepovima sa strana,pa možeš nagurati 20 kg đonova,teka,knjiga.Samo sam pravo ofiran kad u njima dođem na ispit,jednom me je profesor provalio kaže "E mogo si još i ceker ponijeti,jel ti sve stalo u džepove?"
Ali rega tip pravo,nisam ni prepiso ništa,položio, tako bude uvijek kod dorbih i poštenih profa,kod gnjida i govana koristim sve metode.
-
rashid
Evo moje fore:
Uslovi:
1. duga kosa
2. mobilni sa mogucosti mikrofona, slusalica i fotoaparata
Postupak:
1. Uklopi se na mobitelu, dok ko zove da se odmah javi ( ja sam imo MOTOROLU ) i stavis slusalce u usi.
2. Kad dobijes izpit slikas pitanje i posaljes grupi ljudi vani.
3. Oni rjese vani zadacu.
4. Pozovu te na telefon, a ti slusas sta ti pricaju i pises.
TESTIRANO.
Problem:
1. kablovi - najbolje se da se fino maskiraju iza đempera il cega slicnoga
Rjesenje na problem 1:
Danas postoje slusalce brez kablova
Problem:
2. nestane baterije na telefonu -
Rjesenje na problem 2:
Dobra priprema apareture i alatki.
Problem:
3. jarani vani nemaju pojma
Rjesenje na problem 3:
Mjenjaj jarane!!!
Jos koje pitanje?
Uslovi:
1. duga kosa
2. mobilni sa mogucosti mikrofona, slusalica i fotoaparata
Postupak:
1. Uklopi se na mobitelu, dok ko zove da se odmah javi ( ja sam imo MOTOROLU ) i stavis slusalce u usi.
2. Kad dobijes izpit slikas pitanje i posaljes grupi ljudi vani.
3. Oni rjese vani zadacu.
4. Pozovu te na telefon, a ti slusas sta ti pricaju i pises.
Problem:
1. kablovi - najbolje se da se fino maskiraju iza đempera il cega slicnoga
Rjesenje na problem 1:
Danas postoje slusalce brez kablova
Problem:
2. nestane baterije na telefonu -
Rjesenje na problem 2:
Dobra priprema apareture i alatki.
Problem:
3. jarani vani nemaju pojma
Rjesenje na problem 3:
Mjenjaj jarane!!!
Jos koje pitanje?
-
stupid_girl
lijepo je to sve s mobitelom i slusalicama...al' opet postoji problem
sad profesori ti kazu: kosu svezi da ti vidim usi
sad profesori ti kazu: kosu svezi da ti vidim usi
- Bumbar
Ni ja...zorkam li ga...ne smijem...gavrilo wrote:nikad ne prepisujem
Ali sto raja ne zna prepisivati to je uzas...mene je cura izivcirala na ispitu da joj sapnem a asistentica kraj nasih mjesta taman prolazi...a ona nikako da ucuti...
-
Hendrix
Vidis i ja sam bio takav,nisam prepisivao niti sam pomislio na upotrebu džonova.Onda ti ja jednom tako prođem pismeni i sav sretan na usmeni dođem i tamo ja i još cura koja je 100% pođonila pismeni, na faci joj se vidi koliko zna.Da skratim priču mene je profesor izofiro što nisam na pismenom uradio jedan lagan zadatak i kao primjer mi navodi kolegicu do mene.Kolegica nije nijedno pitanje odgovorila na usmenom,prošla je jer je izjavila da je uzbuđena i ko suzu pustila ,ja sam još 3 roka iza dolazio kod kretena i svaki put mi je nešto novo tražio što ne znam,jer ne može se sve naučiti.Od tada prepisujem,đonim,kradem zadatke,foliram profesore i svaku moguću metodu koristim da prođem ispit jer fakultet ti je samo papir koliko sam ja vidio iz iskustva i jebe se ikome gore kako si ti uradio i koliko si,važno je da si prošo.
Polažem znanjem kod profesora koji su me svojim ponašanjem i radom "zadužili" da budem i ja pošten prema njima, a realno takvi te i nauče uvijek da ti prepisivanje i ne treba.Gdje su predavanja interesantna i vježbe kvalitetne a ne samo gubljenje vremena đonova nema.
Zato Gavrilo ,kad tad ćeš shvatit da tvoje neprepisivanje ima na kraju jedino uspjeha u obnavljanju godina ili sličnih sranja,a nema faxa na kojem su svi predmeti interesantni,ono što te ne interesuje prepišeš,naravno ako se može,i završićeš fax sa pjesmom,a onda na posao i belaj počinje.
Polažem znanjem kod profesora koji su me svojim ponašanjem i radom "zadužili" da budem i ja pošten prema njima, a realno takvi te i nauče uvijek da ti prepisivanje i ne treba.Gdje su predavanja interesantna i vježbe kvalitetne a ne samo gubljenje vremena đonova nema.
Zato Gavrilo ,kad tad ćeš shvatit da tvoje neprepisivanje ima na kraju jedino uspjeha u obnavljanju godina ili sličnih sranja,a nema faxa na kojem su svi predmeti interesantni,ono što te ne interesuje prepišeš,naravno ako se može,i završićeš fax sa pjesmom,a onda na posao i belaj počinje.
-
edu
nikad necu zaboraviti u osnovnoj..slucaj..kontrolni iz matematike..matematika i ja nebo i zemlja..i sad..tri pitanj..tj tri zadatka..ma nidje veze..jedva sam sa table prepis'o zadatke..
..kontam..moram jedan ubosti za dvicu..
..i bila jedna jaranica..(ahaaaaaa..sad je jaranica..
..muskarci-supci..samo iskoristavaju..
)..i ja njoj ša'nem..rekoh..moras mi barem jedan uraditi..a ona super djevojka..pametna..voli da uci..raja..bas-bas super..i ona meni posalje svoj rad..a ja njoj svoj..kao oboje imamo papir ispred sebe..
..da ne bude..je li..sumnjivo..kad?
..samo sto sam joj posl'o..ona mi vraca rad..
..kontam..nece ni ona..donji sam..
..kad..sjecam se k'o sad..bio prvi zadatak..
..valjda se nesto ponistavala..krizalo..nemam ja pojma..uglavnom..ona je samo povukla dvije kose crte preko tih razlomaka..alfa..cosinusa..korjena..ili sta je vec bilo..
..i rezultat je 0..
..jebo majku..prva pomisao mi je bila..pa mog'o sam i ja to..
ahaaaaaaaaaa..kurko..
danas se nekad sretnemo..zavrsila ekonomiju..ostala super..k'o i uvijek..i mislim da joj ovo nikad necu zaboraviti!
ps. da nije bilo nepravde..na kraju godine sam ja trebao biti proglasen za ucenika razreda..
..a ucenik generacije..
..to je vec rezervisano za one "pukovnike u mirovini"..

danas se nekad sretnemo..zavrsila ekonomiju..ostala super..k'o i uvijek..i mislim da joj ovo nikad necu zaboraviti!
ps. da nije bilo nepravde..na kraju godine sam ja trebao biti proglasen za ucenika razreda..
-
neko iz mase
I ja sam vala rijetko kad prepisivao (bar na pocetku skolovanja). Kasnije se nije ni moglo, a ni zelilo jer je kazna za prepisivanje i plagijate izbacivanje iz skole
-
nidll
hahHedu wrote:nikad necu zaboraviti u osnovnoj..slucaj..kontrolni iz matematike..matematika i ja nebo i zemlja..i sad..tri pitanj..tj tri zadatka..ma nidje veze..jedva sam sa table prepis'o zadatke..![]()
..kontam..moram jedan ubosti za dvicu..
![]()
![]()
Tako sam i ja sam sebi govorio ...ono biche ba,jedan ko' ni jedan