prepisivanje na ispitima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

stupid_girl

#1 prepisivanje na ispitima

Post by stupid_girl »

Kako prepisujete...na koje sve nacine :P ?
Prenj

Post by Prenj »

Prepisivanje je izaslo iz mode, sada su popularne "intervencije"?
stupid_girl

Post by stupid_girl »

nije valjda da svi koriste te "intervencije"...
ma najgori su mladji asistenti..sve vide :D znaju cake kako se prepisuje..ma ne smijes se mrdnut..samo gledaj u papir ispred sebe i nece biti problema :D
Prenj

Post by Prenj »

stupid_girl wrote:nije valjda da svi koriste te "intervencije"...
ma najgori su mladji asistenti..sve vide :D znaju cake kako se prepisuje..ma ne smijes se mrdnut..samo gledaj u papir ispred sebe i nece biti problema :D
Naravno da ne, sitna raja su i dalje prepustena prepisivanju.
Dok iole krupnije ribe "intervenisu" ...
Vingo

Post by Vingo »

Sve bih ja vas usmeno.... 8-)
stupid_girl

Post by stupid_girl »

samo ako ti je najmanja ocjena 6 Vingo, pristajem:D
Hendrix

Post by Hendrix »

Imam specijalne tole za prepisivanje,to su one tzv. vijetnamke,sa đžepovima sa strana,pa možeš nagurati 20 kg đonova,teka,knjiga.Samo sam pravo ofiran kad u njima dođem na ispit,jednom me je profesor provalio kaže "E mogo si još i ceker ponijeti,jel ti sve stalo u džepove?" :D Ali rega tip pravo,nisam ni prepiso ništa,položio, tako bude uvijek kod dorbih i poštenih profa,kod gnjida i govana koristim sve metode.
rashid

Post by rashid »

Evo moje fore:

Uslovi:
1. duga kosa
2. mobilni sa mogucosti mikrofona, slusalica i fotoaparata

Postupak:
1. Uklopi se na mobitelu, dok ko zove da se odmah javi ( ja sam imo MOTOROLU ) i stavis slusalce u usi.
2. Kad dobijes izpit slikas pitanje i posaljes grupi ljudi vani.
3. Oni rjese vani zadacu.
4. Pozovu te na telefon, a ti slusas sta ti pricaju i pises.

:) TESTIRANO.

Problem:
1. kablovi - najbolje se da se fino maskiraju iza đempera il cega slicnoga

Rjesenje na problem 1:
Danas postoje slusalce brez kablova

Problem:
2. nestane baterije na telefonu - :?

Rjesenje na problem 2:
Dobra priprema apareture i alatki.

Problem:
3. jarani vani nemaju pojma

Rjesenje na problem 3:
Mjenjaj jarane!!!

Jos koje pitanje? :D
stupid_girl

Post by stupid_girl »

lijepo je to sve s mobitelom i slusalicama...al' opet postoji problem
sad profesori ti kazu: kosu svezi da ti vidim usi :D
rumenko

Post by rumenko »

ma to s kosom je samo da ti klempu moze opaliti... ako te uhvati...
gavrilo

Post by gavrilo »

nikad ne prepisujem
Bumbar

Post by Bumbar »

gavrilo wrote:nikad ne prepisujem
Ni ja...zorkam li ga...ne smijem...

Ali sto raja ne zna prepisivati to je uzas...mene je cura izivcirala na ispitu da joj sapnem a asistentica kraj nasih mjesta taman prolazi...a ona nikako da ucuti... :x
gavrilo

Post by gavrilo »

ma gadi mi se to prepisivanje i mislim da nije fer :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

Minnela wrote:
Streber :D
eh da sam streber... gdje bi mi bio kraj :roll:

to sto ne prepisujem ... ne znaci i da prolazim u roku :D
Hendrix

Post by Hendrix »

Vidis i ja sam bio takav,nisam prepisivao niti sam pomislio na upotrebu džonova.Onda ti ja jednom tako prođem pismeni i sav sretan na usmeni dođem i tamo ja i još cura koja je 100% pođonila pismeni, na faci joj se vidi koliko zna.Da skratim priču mene je profesor izofiro što nisam na pismenom uradio jedan lagan zadatak i kao primjer mi navodi kolegicu do mene.Kolegica nije nijedno pitanje odgovorila na usmenom,prošla je jer je izjavila da je uzbuđena i ko suzu pustila ,ja sam još 3 roka iza dolazio kod kretena i svaki put mi je nešto novo tražio što ne znam,jer ne može se sve naučiti.Od tada prepisujem,đonim,kradem zadatke,foliram profesore i svaku moguću metodu koristim da prođem ispit jer fakultet ti je samo papir koliko sam ja vidio iz iskustva i jebe se ikome gore kako si ti uradio i koliko si,važno je da si prošo.
Polažem znanjem kod profesora koji su me svojim ponašanjem i radom "zadužili" da budem i ja pošten prema njima, a realno takvi te i nauče uvijek da ti prepisivanje i ne treba.Gdje su predavanja interesantna i vježbe kvalitetne a ne samo gubljenje vremena đonova nema.
Zato Gavrilo ,kad tad ćeš shvatit da tvoje neprepisivanje ima na kraju jedino uspjeha u obnavljanju godina ili sličnih sranja,a nema faxa na kojem su svi predmeti interesantni,ono što te ne interesuje prepišeš,naravno ako se može,i završićeš fax sa pjesmom,a onda na posao i belaj počinje. :)
gavrilo

Post by gavrilo »

da, ali u slucaju da me uhvate prijeti izbacivnje sa faxa :D zajebani su svajcarci ...
edu

Post by edu »

pa ko bi ga zavrsio da nije prepisiv'o? :D :D :D
edu

Post by edu »

nikad necu zaboraviti u osnovnoj..slucaj..kontrolni iz matematike..matematika i ja nebo i zemlja..i sad..tri pitanj..tj tri zadatka..ma nidje veze..jedva sam sa table prepis'o zadatke.. :D :D ..kontam..moram jedan ubosti za dvicu.. :D :D ..i bila jedna jaranica..(ahaaaaaa..sad je jaranica.. :D :D ..muskarci-supci..samo iskoristavaju.. :D )..i ja njoj ša'nem..rekoh..moras mi barem jedan uraditi..a ona super djevojka..pametna..voli da uci..raja..bas-bas super..i ona meni posalje svoj rad..a ja njoj svoj..kao oboje imamo papir ispred sebe.. :D ..da ne bude..je li..sumnjivo..kad? :shock: :D ..samo sto sam joj posl'o..ona mi vraca rad.. :shock: :D ..kontam..nece ni ona..donji sam.. :D ..kad..sjecam se k'o sad..bio prvi zadatak.. :D ..valjda se nesto ponistavala..krizalo..nemam ja pojma..uglavnom..ona je samo povukla dvije kose crte preko tih razlomaka..alfa..cosinusa..korjena..ili sta je vec bilo.. :D ..i rezultat je 0.. :D :D ..jebo majku..prva pomisao mi je bila..pa mog'o sam i ja to.. :D :D ahaaaaaaaaaa..kurko.. :D :D :D

danas se nekad sretnemo..zavrsila ekonomiju..ostala super..k'o i uvijek..i mislim da joj ovo nikad necu zaboraviti!

ps. da nije bilo nepravde..na kraju godine sam ja trebao biti proglasen za ucenika razreda.. :D :D ..a ucenik generacije.. :? :shock: :D ..to je vec rezervisano za one "pukovnike u mirovini".. :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

edu ... u cosak i stidi se :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

I ja sam vala rijetko kad prepisivao (bar na pocetku skolovanja). Kasnije se nije ni moglo, a ni zelilo jer je kazna za prepisivanje i plagijate izbacivanje iz skole
nidll

Post by nidll »

edu wrote:nikad necu zaboraviti u osnovnoj..slucaj..kontrolni iz matematike..matematika i ja nebo i zemlja..i sad..tri pitanj..tj tri zadatka..ma nidje veze..jedva sam sa table prepis'o zadatke.. :D :D ..kontam..moram jedan ubosti za dvicu.. :D :D
hahH :D n1
Tako sam i ja sam sebi govorio ...ono biche ba,jedan ko' ni jedan :D pa opet nekako jedan ali opet postajao dijete kolovoza :D Kae profa vi ste djeca kolovoza :lol:
Lace

Post by Lace »

ni ja...mene bi bilo sramota da me izbace vani...u ovim godinama :-? :D
Lace

Post by Lace »

joj baba...zamisli...uhvati me asistent mladji od mene...i izbaci vani...mene staru kebaru a ona djecica sto su experti (ko je meni kriv sto sam ispala iz fola) prolaze :D i jos im to bude smijesno :D
Lace

Post by Lace »

ma ja...pametnica kad mi nacin na koji se ispit realizuje ...ide na ruku i samo ako sam nad gradivom provela prethodno vece...pokusavajuci sve zapamtiti za kratko vrijeme prije nego mi se glava raspadne :D

imam ispit u petak :D
gavrilo

Post by gavrilo »

Lace wrote:imam ispit u petak :D

a visis na forumu... tststs.... :D
Post Reply