zateznistub wrote:Svijet će od svega napraviti nauku i pamet da dođe do para. Meni je normala uslikati sopstveno dijete i to podijeliti sa prijateljima.Walther wrote: Da, to je svima najdrazi dio svake veceri. Da pogledas 350 slika nekog XYZ dijeta. Od trudnoce pa do prvog kupanja, sve prije vecere naravno. A poslije toga snimak vjecanja u 2 dijela po 2h. wo000ha![]()
Jeste, to jeste bolest. Bolest se oficielno zove "narcissistic personality disorder". Dijete se koristi za "narcissistic supply" koji je za ljudski um gori od heroina. Imas masu studija o tome.
To što ti nemas dijete i nemas taj feeling će proći one sekudne kad dobiješ svoje ili kad ti dođe iz guzice uglavu. ali, no sikiriki tada ćeš to smatrati najnormalnijim.
IM mesenđera imaš na bacanje, ne moraju ostali čitati ono što ti pišeš ili i to ima neki medicinski naziv?
Opet taj EGO. JA imam dijete pa JA ovo ono.... Hebe se drugima sto ti nesto IMAS ili NEMAS. Po istoj matrici svaki Saban moze i mora staviti svako novo STAGOD jer eto "ima feeling". Da je to EGO malo manj mozda bi bar za sekund pomislio na ljudi koji nemaju (recimo zbog zdrastvenih razloga) svoju djecu? Sigurno ti to sve filtriras prije objave? Ima ljudi koji nemaju. Imas dijete? Stavio stavio sliku? Super. Move on. Sve drugo je attention seeking NPD.