Samo se ti slikovnica drzi. Historija je tesko stivo za tebe. Moze ti se mozak napregnut pa nedaj boze gifufna otkazat. Drz se ti prasica, nekako ti karakteru pasuuglavnomja wrote:Truetotrue wrote:
evo pise u cjvenkapici da su zli komunisti istjerivali stanovnike svoje zemlje, logicno, sto je manje stanovnika, to je jaca zemlja
Poznate sandzaklije u Bosni
-
Truetotrue
#76 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
-
Truetotrue
#78 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Ha, ha.... Normalno je da si ti nenormalan....ha, ha.... A sto ti je karadzic koji je zivio i radio u Sa bombardovao grad, sto su ti Kecmanovic, Krajisnik, Plavsicka i ostali bombardovali grad....uglavnomja wrote:ne kontam sta je tu cudo?
svi ovi ljudi su zavrsili skole i radili u sarajevu prije rata, normalno da ce ostati i braniti grad u kojem zive i rade, kao i ostale desetine hiljada stanovnika sarajeva.
Mislim da ti jos uvijek jedes svoja muda sto te je njemacka deportovala 97-me....gdje si ti bio kad su se Sarajevo i bosna branili???
- madner
#79 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Karadzic je imao problem sto nije mogao pomiriti svoje Durmitorske korijene i novonastalu urbanu situaciju. I sto su ga provocirali da je papak.
Tako da je to antiprimjer, razlog za oprez takoreci.
Tako da je to antiprimjer, razlog za oprez takoreci.
- uglavnomja
#80 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Truetotrue wrote:Ha, ha.... Normalno je da si ti nenormalan....ha, ha.... A sto ti je karadzic koji je zivio i radio u Sa bombardovao grad, sto su ti Kecmanovic, Krajisnik, Plavsicka i ostali bombardovali grad....uglavnomja wrote:ne kontam sta je tu cudo?
svi ovi ljudi su zavrsili skole i radili u sarajevu prije rata, normalno da ce ostati i braniti grad u kojem zive i rade, kao i ostale desetine hiljada stanovnika sarajeva.
Mislim da ti jos uvijek jedes svoja muda sto te je njemacka deportovala 97-me....gdje si ti bio kad su se Sarajevo i bosna branili???
ja u sarajevu jaro, od rodjenja do 2010. , 20 godina previse, da je bilo srece da odem 1992.
-
CungaLunga
#81 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Tvoj je prijedlog bio da forum skuplja pare za *urvu, tvoje vaspitanje je ociglednoCherry-Cherry wrote:Neka bude ona koja te tako vaspitala.CungaLunga wrote:Budi volonterkaCherry-Cherry wrote:Ja predlažem da skupimo pare i theTruePath-u platimo jednu *urvu, da nas prestane smarati sa retardiranim temama.
Pomazem ti u samopromociji, nista vise
-
Truetotrue
#82 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Ha, ha.... Pa ti si jadan definitvno puko.... Znaci ti si bio beba kad je bio rat. Pa pokri se svojim klempavim usima kad se o ratu prica, o Historiji, o Bosnjacima, o Sandzaklijama itd.... E kad nepismena djeca pocnu palamudisatiuglavnomja wrote:Truetotrue wrote:Ha, ha.... Normalno je da si ti nenormalan....ha, ha.... A sto ti je karadzic koji je zivio i radio u Sa bombardovao grad, sto su ti Kecmanovic, Krajisnik, Plavsicka i ostali bombardovali grad....uglavnomja wrote:ne kontam sta je tu cudo?
ja u sarajevu jaro, od rodjenja do 2010. , 20 godina previse, da je bilo srece da odem 1992.
-
Bodkin
#83 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
madner wrote:Sutra bi tema bila:Cherry-Cherry wrote:Ja predlažem da skupimo pare i theTruePath-u platimo jednu *urvu, da nas prestane smarati sa retardiranim temama.
Poznate kurve u Bosni, koliko soma za koliko minuta.
- Havatar
#84 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Ako je tako onda su svi u Bosni Bosnjacicrysis wrote:jel sandzak u srbiji , jest. o cemu dalje, o prebrojavanju krvnih zrnaca mozdatheTruePath wrote:Nevjerovatno koliko ima ovih sto glasaju srbi ,,pa osim cyprusa,ko jos?
-
Bodkin
#85 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Havatar wrote:Ako je tako onda su svi u Bosni Bosnjacicrysis wrote:jel sandzak u srbiji , jest. o cemu dalje, o prebrojavanju krvnih zrnaca mozdatheTruePath wrote:Nevjerovatno koliko ima ovih sto glasaju srbi ,,pa osim cyprusa,ko jos?
-
udrch
#86 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
a svojevremeno sam ga molio da ne otvara teme o Bošnjacima i muslimanima-vjernicima..
čovjek je fakat kontraproduktivan..
čovjek je fakat kontraproduktivan..
- Stjui
#87 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
inače ,sviđa mi se grb sandžaka i mislim da je to grb koji bošnjacima najbolje pristaje

- uglavnomja
#88 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
zavrsen faks u onom vaktu.Truetotrue wrote:Ha, ha.... Pa ti si jadan definitvno puko.... Znaci ti si bio beba kad je bio rat. Pa pokri se svojim klempavim usima kad se o ratu prica, o Historiji, o Bosnjacima, o Sandzaklijama itd.... E kad nepismena djeca pocnu palamudisatiuglavnomja wrote:Truetotrue wrote:[
Ha, ha.... Normalno je da si ti nenormalan....ha, ha.... A sto ti je karadzic koji je zivio i radio u Sa bombardovao grad, sto su ti Kecmanovic, Krajisnik, Plavsicka i ostali bombardovali grad....
inace, sa nekulturnim primitivcima ne kontaktiram
- MuaDib
#89 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Heraldički gledajući ovaj grb je promašen slučaj.Stjui wrote:inače ,sviđa mi se grb sandžaka i mislim da je to grb koji bošnjacima najbolje pristaje
-
weredsf
#90 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Tacno taj osjecaj...aaaaaaaaaacyprus wrote:
-
weredsf
#91 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Himzo vodja prvog Grasovog ustanka..plain vanilla wrote:i GRASovci su poznati, samo im ne znamo imena
-
weredsf
#92 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Osim sto su donijeli Turbo Folk, nasinje i slicne anticivilizacijske tekovine drugog doprinosa nema...TheWatcher wrote:izvini a sta su to oni ucinili za BiH osim sto su je okupiraliTruetotrue wrote:Sandzaklije su Bosnjaci... sastavni dio Bosnjackog korpusa... i hvala im na svemu sto su ucinili za drzavu Bosnu i Hercegovinu, Islam i Bosnjake... a ove isprane komunjarske glave sto jos uvijek cekaju da im tito sa dedinja vaskrsne mogu vam ga samo p....ako malo pogledas crnu hroniku po novinama vidjeces da su pocinioci 98 % krivicnih djela u BiH (pogotovo Sarajevo) ljudi "nastanjeni" u BiH porijeklom Sandzak i Kosovo
p.s.
daleko im kuca od moje
P.S.
Zasto na spisku nema Kajevica, Kacapora
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#93 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Cherry-Cherry wrote:Neka bude ona koja te tako vaspitala.CungaLunga wrote:Budi volonterkaCherry-Cherry wrote:Ja predlažem da skupimo pare i theTruePath-u platimo jednu *urvu, da nas prestane smarati sa retardiranim temama.
- Havatar
#94 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Zacetnici turbofolka su Bregovic i Brena a prvi koji ga je uoblicio i promovisao je bio Pink i Grand tako da to sa Sandzakom nema nikakve vezeweredsf wrote:Osim sto su donijeli Turbo Folk, nasinje i slicne anticivilizacijske tekovine drugog doprinosa nema...TheWatcher wrote:izvini a sta su to oni ucinili za BiH osim sto su je okupiraliTruetotrue wrote:Sandzaklije su Bosnjaci... sastavni dio Bosnjackog korpusa... i hvala im na svemu sto su ucinili za drzavu Bosnu i Hercegovinu, Islam i Bosnjake... a ove isprane komunjarske glave sto jos uvijek cekaju da im tito sa dedinja vaskrsne mogu vam ga samo p....ako malo pogledas crnu hroniku po novinama vidjeces da su pocinioci 98 % krivicnih djela u BiH (pogotovo Sarajevo) ljudi "nastanjeni" u BiH porijeklom Sandzak i Kosovo
p.s.
daleko im kuca od moje
P.S.
Zasto na spisku nema Kajevica, Kacapora
-
Truetotrue
#95 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
De se ti primitivko prekontrolisi, popricaj sam sa sobom, utvrdi koliko ti je godina, kad si faks zavrsio pa onda diskutuj.... A da si faks zavrsio, znao bi barem neku konstruktivnu diskusiju nametnuti, a ne pljuvati po drugim.... Ili si mozda ters po prirodiTruetotrue wrote:zavrsen faks u onom vaktu.uglavnomja wrote:Ha, ha.... Pa ti si jadan definitvno puko.... Znaci ti si bio beba kad je bio rat. Pa pokri se svojim klempavim usima kad se o ratu prica, o Historiji, o Bosnjacima, o Sandzaklijama itd.... E kad nepismena djeca pocnu palamudisatiTruetotrue wrote:[
inace, sa nekulturnim primitivcima ne kontaktiram
-
weredsf
#96 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
WildRedRose wrote:plain vanilla wrote:i GRASovci su poznati, samo im ne znamo imena![]()
![]()
Evo ekipe iz Grasa
https://www.youtube.com/watch?v=gQWxmfZnEJk
-
racionalista
#97 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Jedna u nizu glupih i bespotrebnih tema. Primjetio sam da većina ljudi koji forisraju ovakvo ili slično raslojavanje Bošnjaka nema hrabrosti to reći javno već se kriju ko zadnje kukavice. Jos nikad nikog nisam dozivio da je nesto lose rekao o npr. Sandzaklijama, IB-ovcima, Krajisnicima i sl. u situaciji kad je bio oci u oci sa njima ili u manjini. Obicno su to "anonimna" preserhavanja. Uglavnom fuj^10
-
weredsf
#98 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Govorim o Turbo Folku kao nacinu zivota, to su oniZacetnici turbofolka su Bregovic i Brena a prvi koji ga je uoblicio i promovisao je bio Pink i Grand tako da to sa Sandzakom nema nikakve veze
-
weredsf
#99 Re: Poznate sandzaklije u Bosni
Sandaklije ne mozes ni po cemu porediti sa Krajisnicima, ne ide to u istu recenicu nikakoracionalista wrote:Jedna u nizu glupih i bespotrebnih tema. Primjetio sam da većina ljudi koji forisraju ovakvo ili slično raslojavanje Bošnjaka nema hrabrosti to reći javno već se kriju ko zadnje kukavice. Jos nikad nikog nisam dozivio da je nesto lose rekao o npr. Sandzaklijama, IB-ovcima, Krajisnicima i sl. u situaciji kad je bio oci u oci sa njima ili u manjini. Obicno su to "anonimna" preserhavanja. Uglavnom fuj^10
- Chisum