Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Starlove

#26 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by Starlove »

Ja sam odlučila da ću sama praviti pozivnice i eventualne zahvalnice, ono kićenje i to neću. Mislim na kraju krajeva završila sam akademiju likovnih a sumnjam da mogu naći nešto što će me toliko oduševiti, uvijek mislim da bolje mogu sama :)
Suzie Q

#27 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by Suzie Q »

Starlove wrote:Ja sam odlučila da ću sama praviti pozivnice i eventualne zahvalnice, ono kićenje i to neću. Mislim na kraju krajeva završila sam akademiju likovnih a sumnjam da mogu naći nešto što će me toliko oduševiti, uvijek mislim da bolje mogu sama :)
i ja sam o nečemu sličnom razmišljala, da mi netko uradi dizajn ili karikaturu ili nešto tako pa da odnesem u tiskaru da mi prema tome otiskaju pozivnice. viđala sam takve pozivnice i nisu bile uopće loše, čak nisu bile ni na preklop. imam jednu negdje kući pa ću je uslikati da vidite
melody

#28 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by melody »

kurty wrote: za boldirano... po cemu je trubljene autima kic (necu da koristim tvoj izraz) ??? stari svat koji nosi joj jednu kosulju na ledjima i to je kic??? ovo oko cvijeca.. pretjerala si :roll: :roll: :roll: :roll:

ovo plavo...jel to mislis na darove koji se nose kasnije ili...???
Sjooo tebe...meni je to totalno bezveze, nije mi "kič" ... al kako oš! NE SVIĐA MI SE...eto po tome mi je to što mi je.
Ja pojma nemam šta znači ta košulja i taj stari svat, al šta god uvijek mi izgleda kao da je neki alkoholičar koji se vraća kući u rano jutro sav neuredan. Ovo oko cvijeće - e to vala baš nisam pretjerala - na nekim svadbama je bilo upravo tako ...ŽARDINJERE doduše plastične :lol: koje se poslije prebace na sto za mladence.
I uostalom meni se ne sviđa, nisam to htjela, nije toga bilo...s druge strane, ko hoće nek izvoli. Sve je to stvar ukusa, nekome je manje više.
To plavo - ma nemam pojma, kažem da nisam uopće praktikovala niti jedan od "naših običaja" pa ni taj.
Majlo

#29 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by Majlo »

.
CherryLips

#30 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by CherryLips »

Moljito wrote:A što se tiće poklona mi smo svojim gostima poklonili po jednu kutijicu sa pralinama iz Mak Zare sa našim imenima i datumo vjenčanje . Cijena po komadu je 1KM + pdv .
I ja sve nesto mislim te cokoladice uzeti al me strah da se ne istope ,aBd vjencanje je u julu,po najvecim vrucinama...
Je li oni stave ceduljice sa imenima ili si ti morao?
dalipali

#31 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by dalipali »

Ja sam za svoje vjencanje narucila pozivnice od Dalchi. Skontala da mi je skuplje praviti sve to sama, a htjela sam neku handmade varijantu. Mi smo izabrali neku varijantu sa cipkicom i zaista je ispalo dobro. Svi su pozivnice sacuvali za uspomenu. Uz to smo narucili i oznake za stolove u istom fazonu. Djevojka je super talentovana, ima odlicne ideje i zaista se mozes s njom dogovoriti. Evo vidite joj stranicu, pa mozda dobijete neku inspiraciju: http://www.facebook.com/DalchiCards
sUn_fLoWeR

#32 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad

Post by sUn_fLoWeR »

Nedavno sam organizovala svadbu i sto se tice pozivnica i ukrasa, najbolja varijanta je kupovina van sarajeva jer je znatno jeftinije nego u sa. Sto se tice dekoracije stolova, moram upozoriti na cvjecaru Agava jer sam imala uzasno iskustvo sa placanjem. Bez obzira na dogovorenu cijenu nakon vjencanja docekala me 4 puta veca cifra koja je ukljucivala i naplatu "besplatnih" stvari. Za cijenu sam saznala preko poruke na medenom gdje se insistiralo da se odmah uplate sredstva. Katastrofa!
Post Reply