Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
Moderator: anex
- Starlove
#26 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
Ja sam odlučila da ću sama praviti pozivnice i eventualne zahvalnice, ono kićenje i to neću. Mislim na kraju krajeva završila sam akademiju likovnih a sumnjam da mogu naći nešto što će me toliko oduševiti, uvijek mislim da bolje mogu sama 
-
Suzie Q
#27 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
i ja sam o nečemu sličnom razmišljala, da mi netko uradi dizajn ili karikaturu ili nešto tako pa da odnesem u tiskaru da mi prema tome otiskaju pozivnice. viđala sam takve pozivnice i nisu bile uopće loše, čak nisu bile ni na preklop. imam jednu negdje kući pa ću je uslikati da viditeStarlove wrote:Ja sam odlučila da ću sama praviti pozivnice i eventualne zahvalnice, ono kićenje i to neću. Mislim na kraju krajeva završila sam akademiju likovnih a sumnjam da mogu naći nešto što će me toliko oduševiti, uvijek mislim da bolje mogu sama
-
melody
#28 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
Sjooo tebe...meni je to totalno bezveze, nije mi "kič" ... al kako oš! NE SVIĐA MI SE...eto po tome mi je to što mi je.kurty wrote: za boldirano... po cemu je trubljene autima kic (necu da koristim tvoj izraz) ??? stari svat koji nosi joj jednu kosulju na ledjima i to je kic??? ovo oko cvijeca.. pretjerala si![]()
![]()
![]()
![]()
ovo plavo...jel to mislis na darove koji se nose kasnije ili...???
Ja pojma nemam šta znači ta košulja i taj stari svat, al šta god uvijek mi izgleda kao da je neki alkoholičar koji se vraća kući u rano jutro sav neuredan. Ovo oko cvijeće - e to vala baš nisam pretjerala - na nekim svadbama je bilo upravo tako ...ŽARDINJERE doduše plastične
I uostalom meni se ne sviđa, nisam to htjela, nije toga bilo...s druge strane, ko hoće nek izvoli. Sve je to stvar ukusa, nekome je manje više.
To plavo - ma nemam pojma, kažem da nisam uopće praktikovala niti jedan od "naših običaja" pa ni taj.
- CherryLips
#30 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
I ja sve nesto mislim te cokoladice uzeti al me strah da se ne istope ,aBd vjencanje je u julu,po najvecim vrucinama...Moljito wrote:A što se tiće poklona mi smo svojim gostima poklonili po jednu kutijicu sa pralinama iz Mak Zare sa našim imenima i datumo vjenčanje . Cijena po komadu je 1KM + pdv .
Je li oni stave ceduljice sa imenima ili si ti morao?
-
dalipali
#31 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
Ja sam za svoje vjencanje narucila pozivnice od Dalchi. Skontala da mi je skuplje praviti sve to sama, a htjela sam neku handmade varijantu. Mi smo izabrali neku varijantu sa cipkicom i zaista je ispalo dobro. Svi su pozivnice sacuvali za uspomenu. Uz to smo narucili i oznake za stolove u istom fazonu. Djevojka je super talentovana, ima odlicne ideje i zaista se mozes s njom dogovoriti. Evo vidite joj stranicu, pa mozda dobijete neku inspiraciju: http://www.facebook.com/DalchiCards
-
sUn_fLoWeR
#32 Re: Pozivnice i ukrasi za vjenčanje - ručni rad
Nedavno sam organizovala svadbu i sto se tice pozivnica i ukrasa, najbolja varijanta je kupovina van sarajeva jer je znatno jeftinije nego u sa. Sto se tice dekoracije stolova, moram upozoriti na cvjecaru Agava jer sam imala uzasno iskustvo sa placanjem. Bez obzira na dogovorenu cijenu nakon vjencanja docekala me 4 puta veca cifra koja je ukljucivala i naplatu "besplatnih" stvari. Za cijenu sam saznala preko poruke na medenom gdje se insistiralo da se odmah uplate sredstva. Katastrofa!