mislim da su sretniji ovi što čuvaju ovceMurat Sabanovic wrote:hej,sta mislite...
DA LI JE SRETNIJI COVJEK KOJI CUVA OVCE CITAV ZIVOT ILI COVJEK U KANCELARIJI KOJI SJEDI ZA RACUNAROM DO http://www.sarajevo-x.com/forum/posting ... 2e#PENZIJE ?
Poso kuca
- zambaklija
#26 Re: Poso kuca
- fatality
#27 Re: Poso kuca
dodje i moje vrijeme da nesta napisem na temu ovakvog karaktera
zivim u inostranstvu i poceo sam nedavno (nakon zavrsetka faksa) raditi. Malo je reci da mi se posao svidja i da svaki dan dolazim prvi na posao a odlazim zadnji( tj dodjem oko 8 a odem oko 6 , dok vecina dodje oko 9 pola 10 a idu oko 4 pola 5 )
elem nisam mogao da vjerujem da cu i ja nekad upasti u ovo semu kuca - pos'o ( iako bar ne idem svojoj kuci nego vecinu vremena provodim kod djevojke
) no eto, ostari se, sto neko rece 
zivim u inostranstvu i poceo sam nedavno (nakon zavrsetka faksa) raditi. Malo je reci da mi se posao svidja i da svaki dan dolazim prvi na posao a odlazim zadnji( tj dodjem oko 8 a odem oko 6 , dok vecina dodje oko 9 pola 10 a idu oko 4 pola 5 )
elem nisam mogao da vjerujem da cu i ja nekad upasti u ovo semu kuca - pos'o ( iako bar ne idem svojoj kuci nego vecinu vremena provodim kod djevojke
-
Gospoda Ministarka
#28 Re: Poso kuca
zambaklija wrote:mislim da su sretniji ovi što čuvaju ovcehem ih zaboli neka stvar za ovce,hem plate,dnevnice bogovske a tu su još službena auta,mobilni,sekretarice
a tek hedije
![]()
![]()
Posao-kuca bez ovih nasih "balkanskih" luksuziranja je jedini nacin da se prezivi u surovom kapitalizmu i da se ima za pristojnog zivota... ja neznam nikoga ko radi dva posla ali znam more raje koja kuka kak su plate male, kak se nema pa onda ode i satnicu baci u jednom kaficu pa svrate u drugi i tu ostave satnicu (min. ako nikom drugom nisu platili kafu).
-
high_volume
#29 Re: Poso kuca
Kako se dobije posao čuvanja ovaca? Ko ima više informacije molim da ih prikaže ovdje...zambaklija wrote: mislim da su sretniji ovi što čuvaju ovcehem ih zaboli neka stvar za ovce,hem plate,dnevnice bogovske a tu su još službena auta,mobilni,sekretarice
a tek hedije
![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#30 Re: Poso kuca
Evo teme sa drugog foruma, pa pogledaj i pitaj ostale učesnike u diskusiji:high_volume wrote:Kako se dobije posao čuvanja ovaca? Ko ima više informacije molim da ih prikaže ovdje...zambaklija wrote: mislim da su sretniji ovi što čuvaju ovcehem ih zaboli neka stvar za ovce,hem plate,dnevnice bogovske a tu su još službena auta,mobilni,sekretarice
a tek hedije
![]()
![]()
http://www.poljoprivreda.ba/forum/viewt ... ?f=12&t=40