Poslusajte ovu pijesmu!
-
wandy
rajvosa, da svi su mi isti, jer da nije njih trojice meni ne bi moji najmiliji izginuli. Da je bio ko sposobniji od alije smrdalije da se suprostavi Tudzmanu i Milosevicu moji bi bili zivi jer bi mi puno lakse prosli. Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
I boli me briga za tvoje pokusaje da me uvrijedis, nije ti poslo za rukom samo je puno reklo o tebi - another simple mind only - a vec navikoh na takve. Kao gljive poslije kise
ovodje si pokazala nivo svoje inteligencije

I boli me briga za tvoje pokusaje da me uvrijedis, nije ti poslo za rukom samo je puno reklo o tebi - another simple mind only - a vec navikoh na takve. Kao gljive poslije kise
ovodje si pokazala nivo svoje inteligencije
-
meldina
De boga ti pisi na latinicu dugo nisam citala ta slova pa se ih tesko sjetimПа, јесте, јебга, ми глупи се морамо држати заједно-иначе нас интелектуалци поручаше....
Sto ce ti cirilica kad je niko drugi ne pise???
Kako bi bilo da ja sad pocnem pisati na arapski bili sta razumio?
-
rajvosa4ever
Kao prvo, nije mi uopste bio cilj da nekoga uvrijedim...
One koje je moj post "UBO", njihov problem.(OCIGLEDNO NAS IMA KOJI PODRZAVAJU GENOCID NAD ,KOLIKO SE JA SJECAM JEDNIM NARODOM).
Kekec, sad da ti kazem, SMRADU, ti kad bi znao onoliko koliko ja znam odma bi se ubio, jer bi tek tada skonto koliko ne znas.
Zato da ti kazem onako "papanski":
NE BALJEZGAJ I ODJEBI U TROSKOCIMA.
A Narod koji je protjeran iz Spanije, Rusije ITD.,a objerucke primljen u Bosnu...HM
Alija se ipak borio za sve narode koji su bili za BOSNU...
One koje je moj post "UBO", njihov problem.(OCIGLEDNO NAS IMA KOJI PODRZAVAJU GENOCID NAD ,KOLIKO SE JA SJECAM JEDNIM NARODOM).
Kekec, sad da ti kazem, SMRADU, ti kad bi znao onoliko koliko ja znam odma bi se ubio, jer bi tek tada skonto koliko ne znas.
Zato da ti kazem onako "papanski":
NE BALJEZGAJ I ODJEBI U TROSKOCIMA.
A Narod koji je protjeran iz Spanije, Rusije ITD.,a objerucke primljen u Bosnu...HM
Alija se ipak borio za sve narode koji su bili za BOSNU...
-
margareta
podoruckovase ..... samo ne znam gdE si srecni SretenE ? Bome kako je krenula ova ekonomska kriza mogu te i muslimi popapat' .... nema VAZNO .... sto nisi ovcetina.... jesil' ...onako mesnat ? Imal' shpeka za narezat ? Pancete ?CPETEH wrote::D:D
Па, јесте, јебга, ми глупи се морамо држати заједно-иначе нас интелектуалци поручаше....:lol::lol:
:D:D
- DiplomataSaSela
Iako ovo zbog prostakluka i primitivizma ne zasluzuje odgovor ipak moram pitat odakle ti ovo da su ga zgazili,pogotovo ovaj sa istoka koji uz onakvu silu izgubi skoro sve i jos sjedi u zatvoruwandy wrote: Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
-
meldina
Sramoto jednaIz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
Ako ti ne smtras rahmetli Aliju dobrim i poredis ga sa onim zlocincima onda makar imaj postovanja prema mrtvim, "smrdalija" jesili morala to reci?
-
BECHO
CETNIK, kakvo je vrijeme u Miamiju?meldina wrote:Sramoto jednaIz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
Ako ti ne smtras rahmetli Aliju dobrim i poredis ga sa onim zlocincima onda makar imaj postovanja prema mrtvim, "smrdalija" jesili morala to reci?
-
CPETEH
@Margareta
Ma, Margareto, nisam ti bas od neke velike koristi za papanje
:D, same koskice
:D, ali to smo raspravili na onoj temi "Ima li ljudozdera medju Bosnjacima"
:D
Ali, kako god, ja sam svoje tijelo i kosti zavjest'o svom drugu Manijaku1, posto je on ljubitelj Srbetine
:lol::lol:
Kad smo vec kod Manijakosa1
, da pozelim srecu Buducnosti da uzmu danas one levate sa Grbavice 
x!!!
podoruckovase ..... samo ne znam gdE si srecni SretenE ? Bome kako je krenula ova ekonomska kriza mogu te i muslimi popapat' .... nema VAZNO .... sto nisi ovcetina.... jesil' ...onako mesnat ? Imal' shpeka za narezat ? Pancete ?
Ma, Margareto, nisam ti bas od neke velike koristi za papanje
Ali, kako god, ja sam svoje tijelo i kosti zavjest'o svom drugu Manijaku1, posto je on ljubitelj Srbetine
Kad smo vec kod Manijakosa1
-
wandy
to sam bio citiro hanaha...DiplomataSaSela wrote:Iako ovo zbog prostakluka i primitivizma ne zasluzuje odgovor ipak moram pitat odakle ti ovo da su ga zgazili,pogotovo ovaj sa istoka koji uz onakvu silu izgubi skoro sve i jos sjedi u zatvoruwandy wrote: Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
zato sam joj bio napiso da sa tom izjavom pokazuje nivo svoje inteligencije.
Nemoras me odma napadati.