Poslusajte ovu pijesmu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

reaktor

Post by reaktor »

cretehe, ne iznenadjuje me da ti stanes u obranu lika i djela hahahah, ko ce kome do svoj svome, zar ne :D
CPETEH

Post by CPETEH »

:D:D:D

Па, јесте, јебга, ми глупи се морамо држати заједно-иначе нас интелектуалци поручаше....:lol::lol::lol:

reaktor

Post by reaktor »

nisam bas mislio na vezu po glupavosti, ali ako ti tako kazes, onda ... :D
CPETEH

Post by CPETEH »

овдје је, изгледа, акценат на:
nisam bas mislio
reaktor

Post by reaktor »

ma akcent si ti sam stavio na svoju glupavost, a kao sto vidis, ja ne moram o tome ni misliti, sam se prijavis...
hajde sada i ti malo odmori, naime, dosadan si...
wandy

Post by wandy »

rajvosa, da svi su mi isti, jer da nije njih trojice meni ne bi moji najmiliji izginuli. Da je bio ko sposobniji od alije smrdalije da se suprostavi Tudzmanu i Milosevicu moji bi bili zivi jer bi mi puno lakse prosli. Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
I boli me briga za tvoje pokusaje da me uvrijedis, nije ti poslo za rukom samo je puno reklo o tebi - another simple mind only - a vec navikoh na takve. Kao gljive poslije kise

ovodje si pokazala nivo svoje inteligencije

:)
meldina

Post by meldina »

Па, јесте, јебга, ми глупи се морамо држати заједно-иначе нас интелектуалци поручаше....

De boga ti pisi na latinicu dugo nisam citala ta slova pa se ih tesko sjetim
Sto ce ti cirilica kad je niko drugi ne pise??? :oops:
Kako bi bilo da ja sad pocnem pisati na arapski bili sta razumio? :lol:
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Kao prvo, nije mi uopste bio cilj da nekoga uvrijedim...
One koje je moj post "UBO", njihov problem.(OCIGLEDNO NAS IMA KOJI PODRZAVAJU GENOCID NAD ,KOLIKO SE JA SJECAM JEDNIM NARODOM).
Kekec, sad da ti kazem, SMRADU, ti kad bi znao onoliko koliko ja znam odma bi se ubio, jer bi tek tada skonto koliko ne znas.
Zato da ti kazem onako "papanski":
NE BALJEZGAJ I ODJEBI U TROSKOCIMA.
A Narod koji je protjeran iz Spanije, Rusije ITD.,a objerucke primljen u Bosnu...HM
Alija se ipak borio za sve narode koji su bili za BOSNU...
margareta

Post by margareta »

CPETEH wrote::D:D:D

Па, јесте, јебга, ми глупи се морамо држати заједно-иначе нас интелектуалци поручаше....:lol::lol::lol:

podoruckovase ..... samo ne znam gdE si srecni SretenE ? Bome kako je krenula ova ekonomska kriza mogu te i muslimi popapat' .... nema VAZNO .... sto nisi ovcetina.... jesil' ...onako mesnat ? Imal' shpeka za narezat ? Pancete ? :lol:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

wandy wrote: Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.

Iako ovo zbog prostakluka i primitivizma ne zasluzuje odgovor ipak moram pitat odakle ti ovo da su ga zgazili,pogotovo ovaj sa istoka koji uz onakvu silu izgubi skoro sve i jos sjedi u zatvoru
meldina

Post by meldina »

Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
Sramoto jedna
Ako ti ne smtras rahmetli Aliju dobrim i poredis ga sa onim zlocincima onda makar imaj postovanja prema mrtvim, "smrdalija" jesili morala to reci?
:(
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

najveće su i najbolje pjesme o Isusu
meldina

Post by meldina »

Pa sta?? :?

Imamo i mi mevlude o Muhamedu i ilahije :D
margareta

Post by margareta »

meldina wrote:
Pa sta?? :?

Imamo i mi mevlude o Muhamedu i ilahije :D
:( :oops:

:shock:
privremeni

Post by privremeni »

mela rumena, procitana si, ne moras dalje :zzzz: :lol:
BECHO

Post by BECHO »

meldina wrote:
Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.
Sramoto jedna
Ako ti ne smtras rahmetli Aliju dobrim i poredis ga sa onim zlocincima onda makar imaj postovanja prema mrtvim, "smrdalija" jesili morala to reci?
:(
CETNIK, kakvo je vrijeme u Miamiju? :D
CPETEH

Post by CPETEH »

@Margareta
podoruckovase ..... samo ne znam gdE si srecni SretenE ? Bome kako je krenula ova ekonomska kriza mogu te i muslimi popapat' .... nema VAZNO .... sto nisi ovcetina.... jesil' ...onako mesnat ? Imal' shpeka za narezat ? Pancete ?
Ma, Margareto, nisam ti bas od neke velike koristi za papanje :D:D, same koskice :D:D, ali to smo raspravili na onoj temi "Ima li ljudozdera medju Bosnjacima" :D:D
Ali, kako god, ja sam svoje tijelo i kosti zavjest'o svom drugu Manijaku1, posto je on ljubitelj Srbetine :lol::lol::lol: :D:D:D
Kad smo vec kod Manijakosa1 :D, da pozelim srecu Buducnosti da uzmu danas one levate sa Grbavice :x:x:x!!!
wandy

Post by wandy »

DiplomataSaSela wrote:
wandy wrote: Iz tog razloga su mi isti, alija jer nije imao mozga, ova dvojica jer su ga imali i previse da zgaze takvog misa kao sto je alija smrdalija bio.

Iako ovo zbog prostakluka i primitivizma ne zasluzuje odgovor ipak moram pitat odakle ti ovo da su ga zgazili,pogotovo ovaj sa istoka koji uz onakvu silu izgubi skoro sve i jos sjedi u zatvoru
to sam bio citiro hanaha...

zato sam joj bio napiso da sa tom izjavom pokazuje nivo svoje inteligencije.

Nemoras me odma napadati.

Post Reply