Portugal : Holandija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- saviola
nisu mi jasni ovi likovi sto osuđuju odugovlacenje vremena i valjanje po travi od strane igraca portugala. pa sta je trebalo, da napadaju sa 9 igraca na terenu.
normalno da ce da se valjaju i kradu vrijeme, isto bi cinili i holanđani da su vodili. igrao sam fudbal 11 god. i mogu reci da je to SASVIM NORMALNO. 
-
zemljotres
Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
-
bagavac
jao mrzim Portugal samo radi Figa
, isti je Matheus samo pada i pravi scene... a u drugoj polovini Portugal da je mogao nebi igrali, od 45 min bilo je 15 min ciste igre... Isto prolaze kao Spanci sa nama...
Za Holandiju sam bio samo zbog nako mladog tima a ne veteranski kao ostali... fuj jesu mi postali gadni Portugalci sada...
Za Holandiju sam bio samo zbog nako mladog tima a ne veteranski kao ostali... fuj jesu mi postali gadni Portugalci sada...
- taxi_driver
rIder wrote:robben samje bolji od kompletnog tima portugala
jebo ti fudbalera koji ne zna sutnuti sa obje noge.a takab je robben.dok je on namjesti ne lijevu,prodje sansa.ja ne kontam samo kakvi su to fudbaleri.cuj zvijezda a nezna je opaliti desnom.uzas.
i portugal je bio bolji.onaj start nad ronaldom je odmah bio za crveni.
a van bomel bi meni ovce cuvao.
-
Santos
Daleko najbolji igrac utakmice je bio onaj u odbrani Portugala mislim Kanavaro ili slicno igrac Celzija.Daleko najbolji.Problem u Holandjana jest da se furaju igraci Ajaxa poput Hetinge i Snajdera.Recimo navijaci Fajenorda ne gotive extra repku upravo zbog toga.
-
Jasho
Kong, da si pažljivo pročitao moj post, skontao bi da nisam rekao da je Engleska igrala do sada kvalitetno, već da će tek u narednim duelima da pokaže svoj kvalitet! I ako si mogao da vidiš napisao sam da je Španija do sada pokazala najljepši nogomet na šampionatu!
-
Kukuruz_Barbe-q
Cuj Kanavaro boze moj oplakah
nisam znao da Kanavaro ima portugalske korjene:D.
Inace igrac je Carvalho a Cannavaro je talijan
Inace igrac je Carvalho a Cannavaro je talijan
-
ibrik
Slazem se u potpunosti, igrao je fenomenalno samo sto nije imao puno prilike jer kreteni nisu na njega igrali...jos jedna greska po meni( iako ga ne podnosim ) jeste sto nije ubacio VAN NISTELROOYA pocetkom 2.poluvremena jer ocito je bilo da je Holandija vecinom imala loptu u svojim nogama i vrtili su se uvijek oko portugalskog sesnaesterca, ali nisu imali igraca koji bi zabio gol...a mislim da je on upravo taj...zemljotres wrote:Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
- rIder
hebo vas portugal...
dali gol i poceli se valjati po terenu, svaki aut izvode pola minute a da ne pricam o golmanu...
poseban slucaj, ali sta's... vidjeli da su djeca bolja od njih pa isli na iskustvo
a evo i ko je bio grublji iako fudbal nije za djevojcice (kao onaj sa rajfom
tiago mislim)...

a evo i ko je bio grublji iako fudbal nije za djevojcice (kao onaj sa rajfom

- rIder
i ja se slazemibrik wrote:Slazem se u potpunosti, igrao je fenomenalno samo sto nije imao puno prilike jer kreteni nisu na njega igrali...jos jedna greska po meni( iako ga ne podnosim ) jeste sto nije ubacio VAN NISTELROOYA pocetkom 2.poluvremena jer ocito je bilo da je Holandija vecinom imala loptu u svojim nogama i vrtili su se uvijek oko portugalskog sesnaesterca, ali nisu imali igraca koji bi zabio gol...a mislim da je on upravo taj...zemljotres wrote:Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
P.S. Robben je fudbal!!
-
zemljotres
pa posvadjali su se Van Nistel... i Van Bast... poslije prosle utakmice pa ga je zato i stavio klupu... Van basten je strog, i autoritativan... mozda je treb'o popustit' u ovom slucaju, ali mozda je jos svasta nesto.. ne da na sebe i na tome mu svaka cast.... ipak Holand... ima dovoljno jakih igraca koji su mogli rijesit' tzekmu i bez Ruda, ali Portugal ga je razvuk'o momacki i uspio us vemu sto su zamislili...ibrik wrote:Slazem se u potpunosti, igrao je fenomenalno samo sto nije imao puno prilike jer kreteni nisu na njega igrali...jos jedna greska po meni( iako ga ne podnosim ) jeste sto nije ubacio VAN NISTELROOYA pocetkom 2.poluvremena jer ocito je bilo da je Holandija vecinom imala loptu u svojim nogama i vrtili su se uvijek oko portugalskog sesnaesterca, ali nisu imali igraca koji bi zabio gol...a mislim da je on upravo taj...zemljotres wrote:Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
-
Kong
Jasno je meni šta si ti mislio , ali radi se o ovom - ne mo`š četiri utakmice na turniru odigrati katastrofalno loše , a onda nekim čudom zablistat. Jedna loša da , možda i dvije , ali četiri su više nego dovoljne da bude jasno kako nešto s tom ekipom ne fercera kako bi trebalo.Jasho wrote:Kong, da si pažljivo pročitao moj post, skontao bi da nisam rekao da je Engleska igrala do sada kvalitetno, već da će tek u narednim duelima da pokaže svoj kvalitet! I ako si mogao da vidiš napisao sam da je Španija do sada pokazala najljepši nogomet na šampionatu!
A Nizozemci su ipak malo precijenili svoje mladiće i olako se odrekli veterana.