Portugal : Holandija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Holanðani poèeli Portugalci se uklopili :lol: :lol: :lol:
saviola

Post by saviola »

nisu mi jasni ovi likovi sto osuđuju odugovlacenje vremena i valjanje po travi od strane igraca portugala. pa sta je trebalo, da napadaju sa 9 igraca na terenu. :roll: normalno da ce da se valjaju i kradu vrijeme, isto bi cinili i holanđani da su vodili. igrao sam fudbal 11 god. i mogu reci da je to SASVIM NORMALNO. :D
zemljotres

Post by zemljotres »

Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
bagavac

Post by bagavac »

jao mrzim Portugal samo radi Figa :x , isti je Matheus samo pada i pravi scene... a u drugoj polovini Portugal da je mogao nebi igrali, od 45 min bilo je 15 min ciste igre... Isto prolaze kao Spanci sa nama... :x
Za Holandiju sam bio samo zbog nako mladog tima a ne veteranski kao ostali... fuj jesu mi postali gadni Portugalci sada... :x
ztluhcs

Post by ztluhcs »

saviola wrote:SASVIM NORMALNO. :D
Vazda sam ja govorio, sve glumci i manekeni... :lol: :lol: :lol:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

rIder wrote:robben sam :-) je bolji od kompletnog tima portugala :D

jebo ti fudbalera koji ne zna sutnuti sa obje noge.a takab je robben.dok je on namjesti ne lijevu,prodje sansa.ja ne kontam samo kakvi su to fudbaleri.cuj zvijezda a nezna je opaliti desnom.uzas.
i portugal je bio bolji.onaj start nad ronaldom je odmah bio za crveni.
a van bomel bi meni ovce cuvao.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

rIder wrote:robben sam :-) je bolji od kompletnog tima portugala
Misli¹ u besciljnom trèanju oko gola s loptom? Pa ne igra se ragbi jebote... Poenta je "ubaciti" :lol: :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Daleko najbolji igrac utakmice je bio onaj u odbrani Portugala mislim Kanavaro ili slicno igrac Celzija.Daleko najbolji.Problem u Holandjana jest da se furaju igraci Ajaxa poput Hetinge i Snajdera.Recimo navijaci Fajenorda ne gotive extra repku upravo zbog toga.
Jasho

Post by Jasho »

Kong, da si pažljivo pročitao moj post, skontao bi da nisam rekao da je Engleska igrala do sada kvalitetno, već da će tek u narednim duelima da pokaže svoj kvalitet! I ako si mogao da vidiš napisao sam da je Španija do sada pokazala najljepši nogomet na šampionatu!
shuriken

Post by shuriken »

holandjani su poceli igrat ko cigani
a onda su portugalci rekli:
cekaj malo, ako ce neko igrat ko cigani, onda smo to mi!

i nadciganili su holandiju
i svaka im cast!

i da su kompletni raznijeli bi engleze a mozda i ovako uspiju
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Cuj Kanavaro boze moj oplakah :lol: :lol: :lol: nisam znao da Kanavaro ima portugalske korjene:D.
Inace igrac je Carvalho a Cannavaro je talijan :P
ibrik

Post by ibrik »

zemljotres wrote:Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
Slazem se u potpunosti, igrao je fenomenalno samo sto nije imao puno prilike jer kreteni nisu na njega igrali...jos jedna greska po meni( iako ga ne podnosim ) jeste sto nije ubacio VAN NISTELROOYA pocetkom 2.poluvremena jer ocito je bilo da je Holandija vecinom imala loptu u svojim nogama i vrtili su se uvijek oko portugalskog sesnaesterca, ali nisu imali igraca koji bi zabio gol...a mislim da je on upravo taj...
rIder

Post by rIder »

hebo vas portugal... :D dali gol i poceli se valjati po terenu, svaki aut izvode pola minute a da ne pricam o golmanu... :roll: poseban slucaj, ali sta's... vidjeli da su djeca bolja od njih pa isli na iskustvo :D

a evo i ko je bio grublji iako fudbal nije za djevojcice (kao onaj sa rajfom :D tiago mislim)... :D

Image
rIder

Post by rIder »

ibrik wrote:
zemljotres wrote:Najveca greska Van Bastena je sto ih nije kajšOm natjer'o da igraju na Van Persija... jedinog koji je u onakvom ludilu nesto uraditi...
Slazem se u potpunosti, igrao je fenomenalno samo sto nije imao puno prilike jer kreteni nisu na njega igrali...jos jedna greska po meni( iako ga ne podnosim ) jeste sto nije ubacio VAN NISTELROOYA pocetkom 2.poluvremena jer ocito je bilo da je Holandija vecinom imala loptu u svojim nogama i vrtili su se uvijek oko portugalskog sesnaesterca, ali nisu imali igraca koji bi zabio gol...a mislim da je on upravo taj...
i ja se slazem :D .... i nisu trebali zadnjih 15 minuta igrati samo na duge lopte

P.S. Robben je fudbal!! :-)
Santos

Post by Santos »

E nek si oplako pa nek ide sve u PM.Fino sam reko da neznam tacno kako se zove ali eto nek si ti oplako.Spasio je 2do 3 cista gola ali posto se gledaju samo napadaci onda se jadan i nevidi.
rIder

Post by rIder »

ko je tebe diro? :D
zemljotres

Post by zemljotres »

ibrik wrote:
pa posvadjali su se Van Nistel... i Van Bast... poslije prosle utakmice pa ga je zato i stavio klupu... Van basten je strog, i autoritativan... mozda je treb'o popustit' u ovom slucaju, ali mozda je jos svasta nesto.. ne da na sebe i na tome mu svaka cast.... ipak Holand... ima dovoljno jakih igraca koji su mogli rijesit' tzekmu i bez Ruda, ali Portugal ga je razvuk'o momacki i uspio us vemu sto su zamislili...
Kong

Post by Kong »

Jasho wrote:Kong, da si pažljivo pročitao moj post, skontao bi da nisam rekao da je Engleska igrala do sada kvalitetno, već da će tek u narednim duelima da pokaže svoj kvalitet! I ako si mogao da vidiš napisao sam da je Španija do sada pokazala najljepši nogomet na šampionatu!
Jasno je meni šta si ti mislio , ali radi se o ovom - ne mo`š četiri utakmice na turniru odigrati katastrofalno loše , a onda nekim čudom zablistat. Jedna loša da , možda i dvije , ali četiri su više nego dovoljne da bude jasno kako nešto s tom ekipom ne fercera kako bi trebalo.

A Nizozemci su ipak malo precijenili svoje mladiće i olako se odrekli veterana.
Post Reply