Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑20/06/2023 23:33
Hoce li neko napisati sta je rekao Marko Topic, kome se obratio nismo svi upratili ?
Rekao je da je sve katastrofa, Pjanić i grčevi, Hamulić malo igrao, niko ne zna zašto je smijenjen Petev, zašto je izbor bio Faruk.
Da se zahvalimo što smo imali Peteva.
Samo pijan čovjek se može da možemo biti drugi.
Malo je i tuzno sto se divimo novinarskoj slobodi i hrabrosti. U svakoj normalnoj drzavi se ovo desava stalno, uvijek novinari i punditi kritikuju trenere i igrace. Samo se kod nas suti.
Zoooka wrote: ↑20/06/2023 23:40
Malo je i tuzno sto se divimo novinarskoj slobodi i hrabrosti. U svakoj normalnoj drzavi se ovo desava stalno, uvijek novinari i punditi kritikuju trenere i igrace. Samo se kod nas suti.
dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2023 23:20
Bojim se da niste ni svjesni mufljuzluka u bh nogometu, ne samo savezu, a savez je slika i prilika.
Grebatori na sve strane, samo goli interes, dodje Djelo da uvali sina u UEFA, takav je model ponasanja. O mediokritetima da ne govorim, vise se alkohola posaugalo na racun saveza nego vode, najveca stavka kafanski racuni. Kuci ih nose pjane. Necu reci da ima i reprezentativaca u nosecem polozaju, bolje da ne.
Uostalom takvo je i komplet drustvo, sto bi savez bio drugaciji. Narod ima ono sto narod zasluzuje.
Mislim da je ovaj tvoj komentar zapravo najkonkretniji odgovor na sva pitanja koja se tiču problema oko reprezentacije.
"U timu imamo igrača koji ne mogu igrati ono što smo zamislili."
Pa valjda taktiku prilagodis igracima koje imas a ne igrace taktici. Tako mu je Kodro i zavrsio kao lijevo krilo, a i tu je imao Hamulica i Menala koji mogu odigrati na toj poziciji.
Zoooka wrote: ↑20/06/2023 23:26
Kako objasni Topić za Portugal, za motivaciju i slicno. Najgore je sto 80 % forumasa razmislja kao Hadzibegic a to je da smo mi dobro igrali protiv Portugala. Eh dok nam repku vode ljudi poput 80% neznalica sa foruma nikad necemo napredovati.
Zoka, ja sam tvrdio da smo mi lose odigrali i protiv Islanda i na osnovu toga sam izvukao zakljucak da nam se crno pise AKO budemo nastavili dalje tako uprkos pobjedi.
Od strane kvazinavijaca dobijes uvrede, a kada se sve obistini - niko te ne spominje.
QueSeraSera wrote: ↑20/06/2023 23:46
"U timu imamo igrača koji ne mogu igrati ono što smo zamislili."
Pa valjda taktiku prilagodis igracima koje imas a ne igrace taktici. Tako mu je Kodro i zavrsio kao lijevo krilo, a i tu je imao Hamulica i Menala koji mogu odigrati na toj poziciji.
Pa logično majku mu, svašta. Ja bih najradije da igramo kao Real iz 2017. godine ili recimo kao Barcelona iz 2011. godine, ali ne može, nema šanse.
fino covjek rekao nema vise kafa, nije meso spominjao
Umjesto da imamo na golu Kovačevića, koji je najbolji golman dvije godine za redom u Poljskoj ligi, trenerski debil drže ovog mentola i idiota Šehića na golu. Drugi najveći kloc i krivac ne samo današnjih golova je ona ubleha Seničanin koji redovno vraća loptu nazad i doigrava se sa Šehićem, on je direktni krivac za prvi gol jer je umjesto da da loptu naprijed on je pošalje Barišiću na par metara od čovjeka kojeg Barišić nije vidio i tako im idiot servira loptu i pokloni gol.
Trener je arogantni idiot i najveća trenerska ubleha koju je mafijaški savez doveo da uništi reprezentaciju. Njegove izjave i beskarakterno pravdanje loših igara i sramotnih poraza to samo potvrđuje, da ima grama obraza i karaktera podno bih ostavku.