Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konami666 wrote: ↑20/06/2023 23:19
Pravo pitanje nije ko je kriv u reprezentaciji za ovakav rezultat nego zašto je reprezentacija ovakva kakva jeste i zašto su Srbija i Hrvatska toliko bolje u sportovima od Bosne.
Decenije ne rada, u savez jedna te ista vrsta ljudi, a tek onda dođu na red losi selektori i jos losiji igraci.
Potom profesionalnosti i uslovi rada a to je posebna prica.
Samo Vahid Halilhodžić. Da otjera prvo ove “zvijezde” iz reprezentacije. Da otjera i ove srbe-hrvate-bošnjake i da dovede 11 boraca na teren…. Makar mogu sanjati pošto znam da to može biti samo san….
Kako objasni Topić za Portugal, za motivaciju i slicno. Najgore je sto 80 % forumasa razmislja kao Hadzibegic a to je da smo mi dobro igrali protiv Portugala. Eh dok nam repku vode ljudi poput 80% neznalica sa foruma nikad necemo napredovati.
Ode Konj
čekujemo da sam selektor podnese ostavku. Ukoliko to ne učini, Izvršni odbor će to uraditi. Ovo je bruka. Neviđena blamaža. Nema šanse da Hadžibegić ostane- izjavio je za Sportske vrlo utjecajni član Izvršnog odbora NSBiH, koji je želio ostati anoniman.
dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2023 23:20
Bojim se da niste ni svjesni mufljuzluka u bh nogometu, ne samo savezu, a savez je slika i prilika.
Grebatori na sve strane, samo goli interes, dodje Djelo da uvali sina u UEFA, takav je model ponasanja. O mediokritetima da ne govorim, vise se alkohola posaugalo na racun saveza nego vode, najveca stavka kafanski racuni. Kuci ih nose pjane. Necu reci da ima i reprezentativaca u nosecem polozaju, bolje da ne.
Uostalom takvo je i komplet drustvo, sto bi savez bio drugaciji. Narod ima ono sto narod zasluzuje.
Negdje prije si napisao da imaš inasajderske informacije iz saveza, pa da iskoristim priliku.
Šta je bilo s Vladanom, je li nije debitovao za nas zbog nekog razloga ili je samo bio splet okolnosti?
Sjedio na tribinama i klupi, pa Srbija... Ostala mi je ta situacija misterija prava.
laik1981 wrote: ↑20/06/2023 22:32
Ako je ovo dio nekog bojkota od strane igraca onda im sve oprastam. Nestvarno je da ovako lose igramo bukvalno citavu tekmu.
Već se više puta u ovih (najmanje) desetak godina pričalo o nekom kao bojkotu od strane fudbalera. Šta su postigli? Zeznuli kvalifikaciju za kvalifikacijom i potrošili vjerovatno najjaču generaciju naših fudbalera na bojkote a Savez nikad gori. Baš su im uspješni ti bojkoti.
Anquilla wrote: ↑20/06/2023 23:24
Najjači dio izjave, pita ga novinar šta je uopšte zamislio, jer se nije dalo primijetiti na terenu šta je htio.
Kaže Faruk, drago mi je da niste primijetili moju ideju.