Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posto su kurbla podizaci, upitno da li ovo auto uopce ima klimu. Najosnovnija moguca oprema.
Kilometraza i stanje se svakako daju provjeriti.
Hvala ti, da nije tebe ne bih ni skontao.
Ja predpostavio da ima svu opremu koja mi je bitna.
Nema ovo auto nista sem volana i motora.
Nisam znao da se ovakvo nesto uopste jos proizvodi.
Ni elektricni podizaci, ni klima, ni elektricni retrovizori ama bas nista
Posto su kurbla podizaci, upitno da li ovo auto uopce ima klimu. Najosnovnija moguca oprema.
Kilometraza i stanje se svakako daju provjeriti.
Hvala ti, da nije tebe ne bih ni skontao.
Ja predpostavio da ima svu opremu koja mi je bitna.
Nema ovo auto nista sem volana i motora.
Nisam znao da se ovakvo nesto uopste jos proizvodi.
Ni elektricni podizaci, ni klima, ni elektricni retrovizori ama bas nista
Vidjeh link pa sam se odvalio smijati.
Paznju mi privukose sjedista i ovo sto ti napisa da vozilo nema nista od dodatne opreme.
Kakva su sjedista, izgleda nemaju ni mogucnost podesavanja (naravno šala)
Optimist wrote: ↑24/08/2021 13:47
Prosjek potrosnje ispod 5 litara mogu imati samo dizel vozila B segmenta, tipa Clio, Punto, Fabia i slicni, i to sa pretezno otvorenom voznjom.
Najbitnija stavka kod prosjecne potrosnje je i prosjecna brzina. Dakle kad kazes da ti auto trosi 5 litara, a nekome isto auto 7 tu se mora pisati kolika je prosjecna brzina.
Optimist wrote: ↑24/08/2021 13:47
Prosjek potrosnje ispod 5 litara mogu imati samo dizel vozila B segmenta, tipa Clio, Punto, Fabia i slicni, i to sa pretezno otvorenom voznjom.
Najbitnija stavka kod prosjecne potrosnje je i prosjecna brzina. Dakle kad kazes da ti auto trosi 5 litara, a nekome isto auto 7 tu se mora pisati kolika je prosjecna brzina.
Teoretski obojica mogu imati istu prosjecnu brzinu.
Auto br 1 se vozi normalno u svim uslovima voznje (gradska i otvorena), ima prosjek brzine 35 i potrosnju 5 litara.
Auto br 2 se vozi na relaciji Visoko-Sar- Visoko (gradska spica i otvorena autoput), na autoputu se gazi i onda od vogosce upadne u spicu mic po mic do centra. I ono ima prosjecnu brzinu takodje 35 ali ima potrosnju 7 litara.
nije to nista...jedan mi mehanicar prico svojevremeno doso lik da mu napravi nesto i ovaj haj odradi...pita kolko kqze meh. 10 rkemaša kae lik morel sta nize
oruzana_pobuna wrote: ↑25/08/2021 07:22
nije to nista...jedan mi mehanicar prico svojevremeno doso lik da mu napravi nesto i ovaj haj odradi...pita kolko kqze meh. 10 rkemaša kae lik morel sta nize
To su oni krezubi,sto nemaju ni stida ni srama.
Zive 100 godina,nista im nije ofirno,niti se za sta sikiraju.