A ja stvarno misl'la da nas je Tito sve iskolov'o. Nije valjda svu onu pomoc potrosio na Srpsko naoruzanje. Sta ce im skole!!! I komunistima i nacionalistima trebaju nepsimene seljacine i proleterijat. Politike im nemaju smis'o... bez krkanluka.umro je mostar wrote:isto ko i u nas. Ko je ikada sudjelovao u izbornom procesu kao lice na biralistu ostao je zapanjena nad cinjenicom da je u nas narod nepismen.
Pogadjate naravno za koga glasaju![]()
Treba izmjeniti izborni zakon i oduzeti pravo glasa takvima, jer ti ljudi stvarno nemaju pojma ni za koga glasaju, ni zasto glasaju, nego glasaju kako su im rekli u bogomoljama i glasaju za "nase", a obzirom da jedan hodza ili fratar govori nepismenima kako da se glasa to je krsenje izbornog zakona... Ma znate vec sta hocu da kazem
Jos malo...pa kad Fair Life pocne pljakati...."za onim starim dobrim danima"...ja cu se poceti raspitivati ako ima nekakav nacin...da nas Austrija JOPET kolonizira. Zna se obro...ko nam je u carsiji gradio prve skole, puteve, pruge, opcinu. Kako god...ispade da su bili najkorektniji. Rekla je moja tetka Fate...(pred povratak iz Njemacke, namah u jesen '95): "Sinko dragi...Najprije Allah...pa onda Svabo. Evo i karte nam placaju da se kuci vratimo."