Fadil Fatić: Postoji mnogo žalbi, može doći u pitanje validnost popisa
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-fa ... /131002127
šHaaa jeeee PANIKa PANIKA...izgleda JofiH afrikanaCa ima podosta
Fadil Fatić: Postoji mnogo žalbi, može doći u pitanje validnost popisa
http://www.klix.ba/vijesti/bih/fadil-fa ... /131002127
Qurcu svome svirati mogu. Bošnjaka preko 51%! Sve dok je tako opstojnost Bosne nikad neće biti upitna!Tayyip wrote:Ovi davno provaljeni a sad se sami provaljuju
Et onda ne znam koji je tvoj razlog da se izjasnis kao Bosanac ?O'zone wrote:Ja nisam iz mješanog braka niti sam imao ikog u porodici druge vjere od pra,pra djedova.Janjicar wrote:Glupo je i razmisljati i ne izjasniti se kao Bosnjak
mada u neku ruku razumijem osobe iz mijesanih brakova da se izjasne kao Bosanci ali sve ostalo je suludo.
"Ima Bosne beglerbeze i Bosnjaka u njoj..."
Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
foluška wrote:Qurcu svome svirati mogu. Bošnjaka preko 51%! Sve dok je tako opstojnost Bosne nikad neće biti upitna!Tayyip wrote:Ovi davno provaljeni a sad se sami provaljuju
Priznaj da si ubačen KOS-ov element i pola ti se prašta.Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
prijavi ovdje druze http://popismonitor.ba/mapiranje-problema/atorniji putnik wrote:izjasnio se ja kao Bosanac i Hercegovac i onaj popisivac meni na kraju kaze: ti si evo vidim studirao, bogami sam mislio da si pametniji. je blenuo u njega...
Ovo je isto kao Glasaj SrpskiTayyip wrote:Ovi davno provaljeni a sad se sami provaljuju
Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
brao Miske. ja se samo bojim da ne odemo dublje nego 2006 kad je lepi Hare, zvani ukidac entiteta, pobjedio kod ovog bosnjackog tora a Mica kod srpskogPlatformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
E,svaka mu cast!atorniji putnik wrote:izjasnio se ja kao Bosanac i Hercegovac i onaj popisivac meni na kraju kaze: ti si evo vidim studirao, bogami sam mislio da si pametniji. je blenuo u njega...
Koju onda "regionalnu" pripadnost imaju rođeni u Hrvatskoj, Hrvatijanci?anthraxQ wrote:Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
Prilicno morbidno poredjenje Bosne i Jugoslavije...
Drugo: Bosanac je svako ko je rodjen u Bosni, kontas? Bosnjak, Srbin, Hrvat je etnicko odredjenje.
Kao Srbijanac i Srbin... shvatas baksuze?
Fulate pricu komplet, totalno... Ali vi ste urbana gerila...
e brate, znas u cemu je problem?biturbo wrote:E,svaka mu cast!atorniji putnik wrote:izjasnio se ja kao Bosanac i Hercegovac i onaj popisivac meni na kraju kaze: ti si evo vidim studirao, bogami sam mislio da si pametniji. je blenuo u njega...
It_is_a_Leclerc wrote:Na veliku žalost Brkana i društva NVO nehljeba, popis se provodi u skladu sa zakonom, teče normalno i uz stanovite poteškoće koje su, čak i u zemljama EU npr. Hrvatskoj, bili apsolutno normalni. Prema tome, drugovi i drugarice možete nastaviti navijati da će popis propasti, nestati, i da će BIH ostati tabula rasa. Od toga nema ništa jer se na terenu radi i to vrlo kvalitetno i pošteno.
Ja sam jedino odbio se izjasniti po entitetskoj pripadnosti jer, kao Bošnjak, smatram da imam samo pripadnost BiH.
It_is_a_Leclerc wrote:Na veliku žalost Brkana i društva NVO nehljeba, popis se provodi u skladu sa zakonom, teče normalno i uz stanovite poteškoće koje su, čak i u zemljama EU npr. Hrvatskoj, bili apsolutno normalni. Prema tome, drugovi i drugarice možete nastaviti navijati da će popis propasti, nestati, i da će BIH ostati tabula rasa. Od toga nema ništa jer se na terenu radi i to vrlo kvalitetno i pošteno.
Ja sam jedino odbio se izjasniti po entitetskoj pripadnosti jer, kao Bošnjak, smatram da imam samo pripadnost BiH.
Hrvacanimuzicar_iz_parka wrote:Koju onda "regionalnu" pripadnost imaju rođeni u Hrvatskoj, Hrvatijanci?anthraxQ wrote:Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
Drugo: Bosanac je svako ko je rodjen u Bosni, kontas? Bosnjak, Srbin, Hrvat je etnicko odredjenje.
Može birati između zeničkog i fočanskog bluza.weredsf wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Na veliku žalost Brkana i društva NVO nehljeba, popis se provodi u skladu sa zakonom, teče normalno i uz stanovite poteškoće koje su, čak i u zemljama EU npr. Hrvatskoj, bili apsolutno normalni. Prema tome, drugovi i drugarice možete nastaviti navijati da će popis propasti, nestati, i da će BIH ostati tabula rasa. Od toga nema ništa jer se na terenu radi i to vrlo kvalitetno i pošteno.
Ja sam jedino odbio se izjasniti po entitetskoj pripadnosti jer, kao Bošnjak, smatram da imam samo pripadnost BiH.![]()
Nego sta cemo sa Brkanom???
Jel shvatas dilbere da su svi srbi, bosnjaci i hrvati i itd, rodjeni u Bosni bosanci? Jel to ulazi u svijest?muzicar_iz_parka wrote:Koju onda "regionalnu" pripadnost imaju rođeni u Hrvatskoj, Hrvatijanci?anthraxQ wrote:Platformas wrote:Već sam o tome pisao, jedno je jasno, Bošnjaci danas smatraju da imaju veća prava na BiH od svih ostalih. Tako su se ponašali Srbi pred raspad Jugoslavije.
A nije bitno intimna stvar covejka kako se osjeca i kako gleda na sve to, nego je bitno, valjda vec unaprijed rijesena jednacina koja se treba samo izvrsiti?anthraxQ wrote:e brate, znas u cemu je problem?biturbo wrote:E,svaka mu cast!atorniji putnik wrote:izjasnio se ja kao Bosanac i Hercegovac i onaj popisivac meni na kraju kaze: ti si evo vidim studirao, bogami sam mislio da si pametniji. je blenuo u njega...
sad ce nas kolega @atorniji putnik jos vise se uhvatiti bosanstva, jer ko je taj mali da njemu tako govori.
nebitno sto mu je zaista dobro i rekao, nebitno sve historijske cinjenice, nebitno stavljanje pojmova bosanac i bosnjak u istu ravan...
Fadil Fatić, zamjenik direktora Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine, komentirajući brojne ozbiljne pritužbe na način provođenja procesa popisa stanovništva u BiH, izjavio je za agenciju Anadolija da je situacija ozbiljna i da sve skupa može utjecati na validnost popisa stanovništva u BiH koji se odvija od 1. do 15. oktobra ove godine.It_is_a_Leclerc wrote:Na veliku žalost Brkana i društva NVO nehljeba, popis se provodi u skladu sa zakonom, teče normalno i uz stanovite poteškoće koje su, čak i u zemljama EU npr. Hrvatskoj, bili apsolutno normalni. Prema tome, drugovi i drugarice možete nastaviti navijati da će popis propasti, nestati, i da će BIH ostati tabula rasa. Od toga nema ništa jer se na terenu radi i to vrlo kvalitetno i pošteno.