Pokloni za cure

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

mashroom90

#76 Re: Pokloni za cure

Post by mashroom90 »

Sunrise00 wrote: ja se najvise obradujem necem sto je personalizovano (valjda nisam ovo vec pisala na temi :lol: ) tipa da ima nesto sto samo vas dvoje razumijete ili tako nesto :D
e i ja to volim, jer to je dokaz da se bas potrudio i da je razmisljao... Lako je otici u trgovinu i kupiti, al hajd' nesto smisli :)
limun_junior

#77 Re: Pokloni za cure

Post by limun_junior »

[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja se najvise obradujem necem sto je personalizovano (valjda nisam ovo vec pisala na temi :lol: ) tipa da ima nesto sto samo vas dvoje razumijete ili tako nesto :D[/quote]
pa....to je to....nije stvar samo u masazi :D
limun_junior

#78 Re: Pokloni za cure

Post by limun_junior »

limun_junior wrote: ma jok
dobio pisance i 2 kupona u pisancetu. ne jednom (crvenom) kuponu pise 20 min...na drugom(plavom) 30 min....
ja njoj dam crveni kupon imam 20 min masaze....dam joj plavi imam 30min....kad god pozelim ...
jesil ljubomoran/na?
Mene je moj bivsi masirao satima i bez kupona :P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ;-) :dance: :dance: :dance: :dance:[/quote]

covjek dosadilo...mozda je zato bivsi :P :P
mashroom90

#79 Re: Pokloni za cure

Post by mashroom90 »

limun_junior wrote: pa....to je to....nije stvar samo u masazi :D
hohohohohohohohoh :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mashroom90

#80 Re: Pokloni za cure

Post by mashroom90 »

limun_junior wrote: covjek dosadilo...mozda je zato bivsi :P :P
Zapravo je bivsi jer sam ja tako htjela, a da mu je dosadilo masiranje,... pa ne znam, to mu je bilo omiljeno jer smo poslije toga imali neki ritual :P
limun_junior

#81 Re: Pokloni za cure

Post by limun_junior »

mashroom90 wrote:
Zapravo je bivsi jer sam ja tako htjela, a da mu je dosadilo masiranje,... pa ne znam, to mu je bilo omiljeno jer smo poslije toga imali neki ritual :P
taj je garant bio u punoj kondiciji :lol:
mashroom90

#82 Re: Pokloni za cure

Post by mashroom90 »

limun_junior wrote:
mashroom90 wrote:
taj je garant bio u punoj kondiciji :lol:
Sportas, sa mnom je imao treci tening dnevno, hahahahahahahahahahhaha ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Static-X

#83 Re: Pokloni za cure

Post by Static-X »

Vidi tema se digla iz mrtvih
korgpa1x

#84 Re: Pokloni za cure

Post by korgpa1x »

Mene jebe isti problem haha
reha666

#85 Re: Pokloni za cure

Post by reha666 »

kupiš milku, ružu i napišeš joj neko pismo
sanjam-te

#86 Re: Pokloni za cure

Post by sanjam-te »

Eh jooj jest problem curi kupiti poklon. Kao što neko reče, mi ti se obradujemo bilo kojem poklonu,naravno ako je od srca.

Meni jednom davno momak donio ružu, a prije toga mi je najavio da ću dobiti "iznenađenje", poslije toga smo 2-3 sata razglabali oko toga kako je on dobio ideju da mi kupi ružu i bla bla, pa ko da je donio svemirski brod, nejse... :fazlija:

poklon svakako treba biti takav da joj se sviđa..eh sad,kako da znaš šta joj se sviđa...pa fino, Npr. ako voli da čita, kupiš joj knjigu, ako ne znaš kojeg autora voli kupi neku aktuelnu sa spikom eto kažu da je najprodavanija pa da procjeniš vrijedi li...čak i da joj se nimalo ne svidi sadržaj,biće joj drago jer si kupio KNJIGU,a ona to voli....eh sad, naravno da joj nećeš kupiti neku vjersku knjigu ako ona uopšte nije u vjeri i tome slično, bar potrefi oblast, a nisi odgovoran za sadržaj knjige.

Ja sam dobila od prijateljice knjigu, sadržaj je bio katastrofa, ali i dalje čuvam tu knjigu kao uspomenu i drago mi je što sam je dobila, bez obzira što je nikom ne bih preporučila.

Dalje, ako djevojka nikad ne nosi nakit, pa nećeš joj kupiti takav poklon...ako pak nosi, onda je to najsigurniji poklon koji možeš kupiti, ženama nikad dosta minđušica, narknica, privjesaka i toga.

ALI NAJVAŽNIJE:
1. je da se sjetiš nekog datuma, bilo ružom ili čokoladom, bilo porukicom, bilo skupljim poklonom-SJETITI SE!
2. povremeno pokloniti neku sitnicu bez ikakvog povoda...donesi joj jabuku, zdjelu jagoda, cvijet, magnetić za frižider, privjesak za ključeve, čokoladu..to su sve sitnice koje koštaju do 5KM, a vrijede mnoooogoooo više.
BarbaDue

#87 Re: Pokloni za cure

Post by BarbaDue »

sanjam-te wrote: poklon svakako treba biti takav da joj se sviđa..eh sad,kako da znaš šta joj se sviđa...pa fino, Npr. ako voli da čita, kupiš joj knjigu, ako ne znaš kojeg autora voli kupi neku aktuelnu sa spikom eto kažu da je najprodavanija pa da procjeniš vrijedi li...čak i da joj se nimalo ne svidi sadržaj,biće joj drago jer si kupio KNJIGU,a ona to voli....eh sad, naravno da joj nećeš kupiti neku vjersku knjigu ako ona uopšte nije u vjeri i tome slično, bar potrefi oblast, a nisi odgovoran za sadržaj knjige.
ček malo, voli da čita, ok...a hoću li pretjerati ako joj svaki put uzmem drugačiju knjigu?
Afanasi_94

#88 Re: Pokloni za cure

Post by Afanasi_94 »

BarbaDue wrote:
sanjam-te wrote: poklon svakako treba biti takav da joj se sviđa..eh sad,kako da znaš šta joj se sviđa...pa fino, Npr. ako voli da čita, kupiš joj knjigu, ako ne znaš kojeg autora voli kupi neku aktuelnu sa spikom eto kažu da je najprodavanija pa da procjeniš vrijedi li...čak i da joj se nimalo ne svidi sadržaj,biće joj drago jer si kupio KNJIGU,a ona to voli....eh sad, naravno da joj nećeš kupiti neku vjersku knjigu ako ona uopšte nije u vjeri i tome slično, bar potrefi oblast, a nisi odgovoran za sadržaj knjige.
ček malo, voli da čita, ok...a hoću li pretjerati ako joj svaki put uzmem drugačiju knjigu?
Nećeš.
sanjam-te

#89 Re: Pokloni za cure

Post by sanjam-te »

BarbaDue wrote: ček malo, voli da čita, ok...a hoću li pretjerati ako joj svaki put uzmem drugačiju knjigu?
Kaži da se zezaš?
Ramzess Veliki

#90 Re: Pokloni za cure

Post by Ramzess Veliki »

Većini djevojaka koje znam najdraži poklon bi bila kreditna kartica, što punija to bolje. :novine:
A ja bih bio sretan da mi kupi ulje za podmazivanje lanca. :sad:
Ali-sa

#91 Re: Pokloni za cure

Post by Ali-sa »

BarbaDue wrote:
Hoćeš :mrgreen: Ja npr. volim da čitam i uživam u tome, ali bilo bi mi glupo da od iste osobe za poklon stalno dobijem neku drugu knjigu. :)
fatality

#92 Re: AW: Pokloni za cure

Post by fatality »

Vidim svi imaju neke obrazovane koke koje citaju. A sta cemo mi ako imamo neku koja voli da popije. Sta je tu umjesno da se pokloni ?

sa fontela
Zovem se Zelena

#93 Re: Pokloni za cure

Post by Zovem se Zelena »

Set čaša za žestice/pivo/koktel ovisno o tome šta voli popit :-D
fatality

#94 Re: AW: Pokloni za cure

Post by fatality »

Zovem se Zelena wrote:Set čaša za žestice/pivo/koktel ovisno o tome šta voli popit :-D
Ma pije sve sto joj se pod nos poturi (nazalost)

sa fontela
WildRedRose

#95 Re: Pokloni za cure

Post by WildRedRose »

sanjam-te wrote: ALI NAJVAŽNIJE:
1. je da se sjetiš nekog datuma, bilo ružom ili čokoladom, bilo porukicom, bilo skupljim poklonom-SJETITI SE!
2. povremeno pokloniti neku sitnicu bez ikakvog povoda...donesi joj jabuku, zdjelu jagoda, cvijet, magnetić za frižider, privjesak za ključeve, čokoladu..to su sve sitnice koje koštaju do 5KM, a vrijede mnoooogoooo više.
Najvaznije je sjetiti se, a pokloni manje vise, cak i coko bananica moze da puno znaci :) :thumbup:
tendzera

#96 Re: Pokloni za cure

Post by tendzera »

WildRedRose wrote:
sanjam-te wrote: ALI NAJVAŽNIJE:
Najvaznije je sjetiti se, a pokloni manje vise, cak i coko bananica moze da puno znaci :) :thumbup:
Ka'si ono ti rodjena? :oops: :lol:
WildRedRose

#97 Re: Pokloni za cure

Post by WildRedRose »

tendzera wrote: Ka'si ono ti rodjena? :oops: :lol:
:fight:
zippoo87

#98 Re: Pokloni za cure

Post by zippoo87 »

sta ste sve zapele za te datume jbte,kao da je to nesto najbitnije...
kada neko toliko forsira datume i razna "desavanja" i osjeca potrebu da se neko treba sjetiti datuma svakog poljubca ili neceg slicnog...to je meni povrsno i takva osoba mi djeluje neozbiljno i trazi povod za svadju
ok par vaznijih datuma u godini a i to zapisati,sto je sigurno sigurno :D
a ja ne volim nepotrebne svadje i negodovanja a curama je to na meniju na dnevnoj bazi :P

sto se tice poklona,ma sitnice neke i to onako spontano,kada osjetim priliku da treba i nesto bolje,skuplje onda da ali ako neko od mene ocekuje da svaki dan nesto nosim,onda cu je poslati u piiip i otkaciti,tako bi se osjecao kao da me neko koristi,iako su sitnice u pitanju
Post Reply