Pljackaju nas i u Airbosni!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Eshek

Post by Eshek »

Sike_ wrote:
Eshek wrote:
shadow wrote:
Ma nista, samo molim Boga da sto prije neka od ovih low-frill aviokompanija uleti u BiH. Svejedeno, bio to Ryanair, EasyJet, Germanwings...vazno je da mozemo kako i vecina "europejaca" otici u bilo koji dio Evrope za oko 50 eura 8)

Cisto sumnjam da ce se to zadugo desiti. Jebi ga znaju oni da musterija ima, pokrenuli bi to do sad, ali garant ih nasi prcaju, mozda traze puno, ko ce ga znati.
Pa...po nekom redu bi se trebalo i kod nas desiti. EasyJet vec ima redovne letove iz Ljubljane za London Stansted i za Berlin Schoenefeld.

Ryanair već ima letove iz Trsta, Austrije, uveli su i novu liniju za Balaton u Mađarskoj.

Germanwings ima redovne letove iz Njemačke za Zagreb, a imaju i nešto rjeđe za Dubrovnik, Split i Zadar.

Valjda će se neko od njih sjetiti i Sarajeva :shock:
Sike_

Post by Sike_ »

Samo se ti zajebaji, a kad te Tuci ufate oderace te zivog.
Reci ces onda joj sto ne poslusah Siketa....
Eshek

Post by Eshek »

Sike_ wrote:Samo se ti zajebaji, a kad te Tuci ufate oderace te zivog.
Reci ces onda joj sto ne poslusah Siketa....
Ihh...imam ja jednog jarana, koji ima tetku čija kćerka ima momka koji je sin nekog ministra u Ankari. :D Već mi jednom glavu iz torbe vadio. Valjda bi ponovo, da ne daj Bože zatreba
Sike_

Post by Sike_ »

Ustvari kad smo vec kod tog biznisa, eto ti Bosnjo sto kukas da je skupo, normalno da je skupo kad ne znas radit sa ljudima. Da si pametan do sad bi svasta nesto ucinio s obzirom da non stop letas tamo vamo. A ti glumis postenjacinu....
shadow

Post by shadow »

ja jebo te, jos u Turskoj zivi i nista od njih nije naucio. on se uhvatio bogazici-a, ko da je neko od skole hajra vidio :D
Eshek

Post by Eshek »

Qraz će se više nositi avionom...Dvije riječi su uspjele sve razjebati...Bird Flu :D
the_stick

Post by the_stick »

samo da nam je sadake...

a kad firma bankrotira onda bude, 'hebem ih nesposobne ko njima dade da vode kompaniju?'
Eshek

Post by Eshek »

the_stick wrote:samo da nam je sadake...

a kad firma bankrotira onda bude, 'hebem ih nesposobne ko njima dade da vode kompaniju?'
Nema ovo veze sa sadakom, nego čista upotreba sive moždane mase. Kako je moguće da je povratna iz Istanbula za Oslo (preko Berlina)košta 150 Eura, letiš udobnim Airbus-om, service je dobar, a povratna iz Stambola za Sarajevo košta 270 Eura (tako je barem bilo za 18 Dec.).

Mislim da postoje samo dva moguća odgovora: Idiotizam. Ili pohlepa.

Ima i treći. Oboje 8)
Sike_

Post by Sike_ »

"Eshek"

Mislim da postoje samo dva moguća odgovora: Idiotizam. Ili pohlepa.

Ima i treći. Oboje 8)[/quote]

A to sto se prave siledzije? Dodaj i to
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

the_stick wrote:samo da nam je sadake...

ne radi se ni o kakvoj sadaci, vec je @magare reko, svugdje su karte jeftinije, a za srajevo skupe preskupe kad uporedis sa ostalima, Istocna Evropa-Istanbul jeftino do bola!
krava

Post by krava »

mozda zato sto vani postoji veca konkurencija ili veci broj kompanija koje prevoze putnike, a da ne spominjem sto easyjet, ryanair itd nude karte za 50 eura...stoga su ostali prisiljeni spustati cijene...
Bosanac sa dna kace

krava wrote:mozda zato sto vani postoji veca konkurencija ili veci broj kompanija koje prevoze putnike, a da ne spominjem sto easyjet, ryanair itd nude karte za 50 eura...stoga su ostali prisiljeni spustati cijene...
ovdje je rijec o poskupljenju ne o pojeftinjenju!
Kwaheri

Post by Kwaheri »

...narode...jel se meni cini il bi ovaj bosanac da mu se plati karta...do kuce :D

dijasporo na tebe je red... :oops:

mi cemo mu poslati paket :D
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...

Post by OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... »

Moze ali samo ako predoci potvrdu da je u odjeljenju za hendikepirane sutudente. :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Moze ali samo ako predoci potvrdu da je u odjeljenju za hendikepirane sutudente. :D
...ovo bash i nije smijeshno...
:-?
Bosanac sa dna kace

daj necemo sad vrijedjanja! :x :x :x
ja samo pitam zasto su tako skupi! svi ostali su jeftini!
a poludim kad mi dodju debili odnekle iz Rusije i kazu da je njima karat 100 eura, a udaljeno je najmanje 3 od Stambola neg Bosna!
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote:daj necemo sad vrijedjanja! :x :x :x
a poludim kad mi dodju debili odnekle iz Rusije i kazu da je njima karat 100 eura, a udaljeno je najmanje 3 od Stambola neg Bosna!
pa eto -- preseli se i ti u moskvu :D
bice ti onda jeftino do stambola :D
haris303

Post by haris303 »

A mozda je problem i sto nisu istaknute cijene karata za djecu sa posebnim potrebama :D
krava

Post by krava »

Bosanac sa dna kace wrote:daj necemo sad vrijedjanja! :x :x :x
pa ja ti rekoh....zato sto nema konkurencije...niko ih im ne uzima posao, jer ima nize cijena, kao sto je slucaj vani gdje postoje jeftini letovi za 50 eura....

hoces jos jednom da ponovim? :)
Bosanac sa dna kace

haris303 wrote:A mozda je problem i sto nisu istaknute cijene karata za djecu sa posebnim potrebama :D
goni se u **** m****u! :x :x :x
bleka

Post by bleka »

To je apsolutna istina. Prvo dodoh u avion kazu sjedaj gdje hoces. Ja sa malom bebom i zena se gura da uzme moje mjesto sa pascetom (kaze ona "i ja imam malu babu "pokazujuci na pasce). Torbu su razvalili u povratku i za bebina kolica su izgubili dio. To sam platio 100chf nikada nisu refundirali (od proslog ljeta). :x
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Bosanac sa dna kace wrote:
haris303 wrote:A mozda je problem i sto nisu istaknute cijene karata za djecu sa posebnim potrebama :D
Bosanac...nemoj da se ljutish, nije vrijedno jer...ljudi koji se ismijavaju na racun djece sa posebnim potrebama ili na racun hendikepirane :( djece...ne zasuzuju...nishta osim prezira...ne uzimaj to srcu...
haris303

Post by haris303 »

zena wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
Bosanac...nemoj da se ljutish, nije vrijedno jer...ljudi koji se ismijavaju na racun djece sa posebnim potrebama ili na racun hendikepirane :( djece...ne zasuzuju...nishta osim prezira...ne uzimaj to srcu...
Pa barem ti umijes da kontas @zena :( .... nije se uopste radilo o ismijavanju djece sa posebnim potrebama (to bi fakat bolesno bilo) nego o ismijavanju insana koji sa dna kace nikako da sebi osvijetli prostor van kace :D ....
@Bosanac .... nemoj da se ljutis...bice nekih popusta i za tebe .... garant ima neka povlastena kategorija u koju spadas .... pa barem se odnosila na vid navale "mutavog na telefon" :D :-)
Bosanac sa dna kace

ama pojedo se kad cujem da svi imaju popust svugdje, svakom prave nekakve popuste, a nasi nas samo deru, i jos kad mi neko spomene patriotizam i da bi ja trebo da placam skupljhe u ime patriotizma u tudje dzepove mogo bi ga zadavit od huje!
P.S. kupio sam kartu u prokletoj Airbosni, kostala je 228 eura, dakle 20 eura skuplje nego prosle sedmice! :x
haris303

Post by haris303 »

Ja mislim da bi pravo rjesenje bilo da si se ti rodio u avionu kompanije Airbosna :D :-)
Ccccc .... cuj prokleta AirBosna .... a da probas sa biciklom ... ostace ti i para :)
Post Reply