Pitanje - odnos zapremina motora - snaga?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Lesli Eldridž

#51 Re: Pitanje - odnos zapremina motora - snaga?

Post by Lesli Eldridž »

atko wrote:A covjek je postavio tako prosto pitanje :-) a vidi vam diskusije jada i cemera :(

Kako ne shvatite da svako gleda iz svog ugla i vidi drugaciju sliku ali to ne znaci da ne govorimo o istoj stvari... neko gleda sa stanovista fizike, neko sa stanovista tehnologije al svima je glavno pik ja najpametniji vi ostali ste glupi ...

Sto bih vas volio okupiti na jednu kafu pa da vidim te mozgove silne i presilne :-)
Eh, pa da ninđa neke osione praznoglavce i namlati kad bi počeli da vrijeđaju... Ne, ne bi to bila dobra ideja za kahvu. Sijelo bi se brzo raspišalo... :D
emko1234

#52 Re: Pitanje - odnos zapremina motora - snaga?

Post by emko1234 »

ma ti si upravu 100%,al niko nikome nije nametao misljenje dok se lesli nije poceo pravit najpametniji..veliki inzinjer..sta potencira to?on inzinjer a mi retardirani..kad je nekom nivo obrazovanja garantovao nesto,pogotova na danasnjem vaktu?brankovic doktor al je i dalje biturbo degen..a lesliju je svaka druga inzinjer..sebi se,nisi ni meni ni ostalim na forumu..mozes se pravit pametan u granicama normale..sad si vec postao dosadan i prepotentan..to gledanje s visoka na pogresnom mjestu ispoljavas,ja sam ovdje novi a izgleda da su raja upoznata s tvojom filozofijom..u svakom slucaju vjerujem da nas svakakvih ima ovdje al sigurno nismo ni gčupi ni retardirani a ni bez skole..zao mi je sto smo upropastili temu
Post Reply