Samo je sad belaj sto bi bio premal Goli za sve njih, pa bi se mi malo normalniji trebali preselit na Goli otok, a dat njima BiH - vise ih je, ionako ce je sjebat za koju godinu, pocrkat od gladi, pa cemo se vratit...CROCOP wrote:ilidzanac, nemam bijele carape, trenutno, a i da ih imam bome bi bile CISTE.
A sto se tice proglasenja Titove milicije blazenom, ja bih je proglasio i jos se pomolio da nam se vrati ako nista onda na nekih dan-dva. Vjerujem da bi ako nista drugo, bar prorijedili ovaj broj velikih mislilaca poput ilidzanca, skljoce i sl. Zivjela demokracija!!!
Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
- Alfons Kauders
- stickitout
#78 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Sto vise puta procitas, ostajes zbunjenijiCROCOP wrote:Ja odavno nisam vidio a ni procitao duzu i nejasniju recenicnu konstrukciju, a bome i nepismeniju, od ove "ilidzanske". Uostalom, demokracija nam svima dala pravo glasa. Ma blazena Titova milicija. A vidim da je i Prenj proglasen "pravoslavnim tvrdolinijasem". Hmmmmmmm. Bome svega ima u vrtu Gospodnjem.ilidzanac wrote:Da li bi bila sva ova sranja u Bosni i Hercegovini ,mislim naravno na ratne dogadjaje(zlocine) iz devedesetih ,da su nekadasnji upravitelji Bosnom i Hercegovinom ,veziri i osmanlije(Turci) ,za pet stotina godina svoje vladavine na Balkanu pravili zlocine koje krscani napravise muslimanima za vrijeme devedesetih: (c)etnicka ciscenja, ubijanje neduznih civila,silovanja,razaranja ne islamskih bogomolja,ravnali ne muslimanska groblja ,ukratko zatirali svaki trag pravoslavlja i katolicanstva na ovim prostorima ,umjesto sto su dali npr. obnoviti pecku patrijarsiju.Ja osobno mislim da ne bi.
Ilidzanac, hajd' malo do Aleje. Prosetaj. Napij' se na Vrelu Bosne, dodji sebi pa "jopet" probaj sastavit pitanje, konstataciju, teoriju ili vec sto pokusavas! Mislim da ce ti dobro doc'.
-
Panasonic
Srebrenica

7. mai 2001 pri stavljanju temeljca dzamije Ferhadije
http://www.ferhadija.com/bl07052001.php ... 3c8820f66e

7. mai 2001 pri stavljanju temeljca dzamije Ferhadije
http://www.ferhadija.com/bl07052001.php ... 3c8820f66e