Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
-
ilidzanac
#1 Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Da li bi bila sva ova sranja u Bosni i Hercegovini ,mislim naravno na ratne dogadjaje(zlocine) iz devedesetih ,da su nekadasnji upravitelji Bosnom i Hercegovinom ,veziri i osmanlije(Turci) ,za pet stotina godina svoje vladavine na Balkanu pravili zlocine koje krscani napravise muslimanima za vrijeme devedesetih: (c)etnicka ciscenja, ubijanje neduznih civila,silovanja,razaranja ne islamskih bogomolja,ravnali ne muslimanska groblja ,ukratko zatirali svaki trag pravoslavlja i katolicanstva na ovim prostorima ,umjesto sto su dali npr. obnoviti pecku patrijarsiju.Ja osobno mislim da ne bi.
-
Prenj
#2 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Da tebe nije tvoja mama rodila ne bi ni mi danas citali ovakve konstrukcije na forumu 
- Alfons Kauders
Da je na bez cenzure mozda bi mu... reko...stickitout wrote:Ja na ovo ne smijem dati glasan odgovor![]()
![]()
-
digger
#7 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Beam me up, Scotty!ilidzanac wrote:Da li bi bila sva ova sranja u Bosni i Hercegovini ,mislim naravno na ratne dogadjaje(zlocine) iz devedesetih ,da su nekadasnji upravitelji Bosnom i Hercegovinom ,veziri i osmanlije(Turci) ,za pet stotina godina svoje vladavine na Balkanu pravili zlocine koje krscani napravise muslimanima za vrijeme devedesetih: (c)etnicka ciscenja, ubijanje neduznih civila,silovanja,razaranja ne islamskih bogomolja,ravnali ne muslimanska groblja ,ukratko zatirali svaki trag pravoslavlja i katolicanstva na ovim prostorima ,umjesto sto su dali npr. obnoviti pecku patrijarsiju.Ja osobno mislim da ne bi.
-
ilidzanac
Uvazeni gospodine Prrrrrrnj postavljena je prije tema ,,Pitanje koje se ne smije glasno izgovoriti,,gdje se postavlja pitanje da li bi rata i zlocina u BIH bilo da nije bilo dolaska Turaka na Balkan i Islama na ovim prostorima?.Znaci ono kao Turci su i Islam krivi za sve jer da nije njihovog dolaska bilo u Bosni na ove prostore rata ne bi bilo.E sad ako je Turska okupacija bila pet stotina godina i da su oni bili tako genocidni prema ne muslimanima u zatiranju svakog traga ne muslimanske kulture za tih pet stotina godina u BiH ili opcenito na Balkanu kao sto su to revnosno cinili recimo cetnici pocetkom devedesetih onda danas ne bi bilo ni jednog krscanina ili crkve u BiH.Prrrrrnj lako je prduckati i pominjati clanove familije za tastaturom ,ali moras biti principjelan u nekim stvarima, bez obzira bio ti krscanin ili musliman ili nesto trece istina je jedna,samo treba biti posten ,nista manje ni vise.
-
Oposum 16
a to je....najtezeilidzanac wrote:Prrrrrnj lako je prduckati i pominjati clanove familije za tastaturom ,ali moras biti principjelan u nekim stvarima, bez obzira bio ti krscanin ili musliman ili nesto trece istina je jedna,samo treba biti posten ,nista manje ni vise.
- stickitout
E ba ilidzanac.....
1. Da nije neki majmun davno sisao sa drveta i poceo uspravno hodati.....
2. Da nije Eva dala jabuku Adamu....
Ti hoces da kazes da je genocidna osveta u xx vijeku nad nevinim stanovnistvom opravdana zbog nekadasnje okupacije Turaka koja se zavrsila prije sto i nesto godina........daj ba probaj makrobiotiku malo, poboljsace ti se stolica zagarantovano (u prevodu, nemoj srat gluposti)
Ili hoces da kazes da nije bilo Turaka sve bi bilo u redu......
Ili nesto deseto hoces da kazes al ja stvarno ne kontam....
kad bi bilo, da je bilo.....e da nam je.....
1. Da nije neki majmun davno sisao sa drveta i poceo uspravno hodati.....
2. Da nije Eva dala jabuku Adamu....
Ti hoces da kazes da je genocidna osveta u xx vijeku nad nevinim stanovnistvom opravdana zbog nekadasnje okupacije Turaka koja se zavrsila prije sto i nesto godina........daj ba probaj makrobiotiku malo, poboljsace ti se stolica zagarantovano (u prevodu, nemoj srat gluposti)
Ili hoces da kazes da nije bilo Turaka sve bi bilo u redu......
Ili nesto deseto hoces da kazes al ja stvarno ne kontam....
kad bi bilo, da je bilo.....e da nam je.....
- stickitout
Pa stvarno te ne kontam.....
Onda je mozda varijanta da su Turci sve trebali pobiti i zgaziti i onda do ovoga rata nikad ne bi doslo....
A izvini mozda je moja inteligencija ogranicena pa ne razumijem tako profinjeno formulisan zakljucak od strane vaseg visocanstva...

Onda je mozda varijanta da su Turci sve trebali pobiti i zgaziti i onda do ovoga rata nikad ne bi doslo....
A izvini mozda je moja inteligencija ogranicena pa ne razumijem tako profinjeno formulisan zakljucak od strane vaseg visocanstva...
- Alfons Kauders
Al praaaaaavo velika... Jah blentovina ljudi...pitt wrote:Ehhh da nas hoce kakava kometa spucati.......
-
ilidzanac
Stinki oaut
nabavicu plastelina da ti izvajam ,ja nacrtam,a ako sporo kuzis onda treba da izbjegavas zahtjevnije teme na ovom forumu,ili samo igras epizodnu ulogu poltroncica koji se pravi naivan
da bi se ulizao drugima.
Nikitice oduvjek sam tvrdio da imas prekrasne obrvice jos ako su cipelice Ruske proizvodnje to je kombinacija snova.
Nikitice oduvjek sam tvrdio da imas prekrasne obrvice jos ako su cipelice Ruske proizvodnje to je kombinacija snova.
-
rei
#17 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
ilidzanac wrote:Da li bi bila sva ova sranja u Bosni i Hercegovini ,mislim naravno na ratne dogadjaje(zlocine) iz devedesetih ,da su nekadasnji upravitelji Bosnom i Hercegovinom ,veziri i osmanlije(Turci) ,za pet stotina godina svoje vladavine na Balkanu pravili zlocine koje krscani napravise muslimanima za vrijeme devedesetih: (c)etnicka ciscenja, ubijanje neduznih civila,silovanja,razaranja ne islamskih bogomolja,ravnali ne muslimanska groblja ,ukratko zatirali svaki trag pravoslavlja i katolicanstva na ovim prostorima ,umjesto sto su dali npr. obnoviti pecku patrijarsiju.Ja osobno mislim da ne bi.
poslije onog haninog pitanja i ne cudi me tvoja reakcija i tvoje pitanje....
to je vise odgovor onima koji postavljaju slicna pitanja.
-
Prenj
#19 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Na jednu glupost odgovoriti drugom, i tako dalje u krug, ...., dok braca na vlasti gledaju poslarei wrote: poslije onog haninog pitanja i ne cudi me tvoja reakcija i tvoje pitanje....
to je vise odgovor onima koji postavljaju slicna pitanja.
Ako vas zanima zanimljiva analiza dogadjaja na Balkanu, preporucujem ovaj clanak:
http://www.guardian.co.uk/Kosovo/Story/ ... 69,00.html
- Alfons Kauders
#20 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
To je malo prepametno za ovu temu, sad kad to procitaju likovi pa pocnu od Sulje Velicanstvenog do danasnjih dana da analiziraju i komentarisu, skontaces da je ipak bolje da nas spuca ona kometa...Prenj wrote:Na jednu glupost odgovoriti drugom, i tako dalje u krug, ...., dok braca na vlasti gledaju poslarei wrote: poslije onog haninog pitanja i ne cudi me tvoja reakcija i tvoje pitanje....
to je vise odgovor onima koji postavljaju slicna pitanja.![]()
Ako vas zanima zanimljiva analiza dogadjaja na Balkanu, preporucujem ovaj clanak:
-
reaktor
#21 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
a da se ti izoliras na kakvom pustom otoku pa neka te ta kometa puca koliko zelis...Alfons Kauders wrote:To je malo prepametno za ovu temu, sad kad to procitaju likovi pa pocnu od Sulje Velicanstvenog do danasnjih dana da analiziraju i komentarisu, skontaces da je ipak bolje da nas spuca ona kometa...Prenj wrote:Na jednu glupost odgovoriti drugom, i tako dalje u krug, ...., dok braca na vlasti gledaju poslarei wrote: poslije onog haninog pitanja i ne cudi me tvoja reakcija i tvoje pitanje....
- Alfons Kauders
#22 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Ma neka ogromna, pa gdje god da se svali - fajront u svim kafanama svijeta...reaktor wrote:a da se ti izoliras na kakvom pustom otoku pa neka te ta kometa puca koliko zelis...Alfons Kauders wrote:To je malo prepametno za ovu temu, sad kad to procitaju likovi pa pocnu od Sulje Velicanstvenog do danasnjih dana da analiziraju i komentarisu, skontaces da je ipak bolje da nas spuca ona kometa...Prenj wrote: Na jednu glupost odgovoriti drugom, i tako dalje u krug, ...., dok braca na vlasti gledaju posla![]()
-
Prenj
#23 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Da nisu moderatori pocistili ekstreme s druge strane vec bi se rasplamsala vrela diskusija, puna "argumenata", ko i obicno.Alfons Kauders wrote:To je malo prepametno za ovu temu, sad kad to procitaju likovi pa pocnu od Sulje Velicanstvenog do danasnjih dana da analiziraju i komentarisu, skontaces da je ipak bolje da nas spuca ona kometa...Prenj wrote:Na jednu glupost odgovoriti drugom, i tako dalje u krug, ...., dok braca na vlasti gledaju poslarei wrote: poslije onog haninog pitanja i ne cudi me tvoja reakcija i tvoje pitanje....
-
Prenj
#24 Re: Pitanje koje se smije GLASNO IZGOVORITI!
Ako bi to bio jedini nacin za definitivno zatiranje turbo-folka glasam ZA.reaktor wrote:Ma neka ogromna, pa gdje god da se svali - fajront u svim kafanama svijeta...Alfons Kauders wrote: a da se ti izoliras na kakvom pustom otoku pa neka te ta kometa puca koliko zelis...
-
ilidzanac
Prenj ja se ne bih pravio Englez, jasne su mi tvoji trikovi i cake .Kad nemozes svoje misljenje nametnuti ,a koje nema veze sa logikom ti onda obavezno pronadjes neku stranu stranicu koja ce eto nama bosancima pojasniti bosansku historiografiju,a usput povedes nekog svog poltroncica da ti da potporu i koji se javi odmah iza tebe hehe
Ako imas animozitet prema muslimanima i svemu sto je islamsko u BIH to je tvoj osobni problem.
Ako imas animozitet prema muslimanima i svemu sto je islamsko u BIH to je tvoj osobni problem.