Pitalica o 19.10.2003

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Settler

Post by Settler »

stella_k wrote:Pitam se samo, gdje li djede one obecane zlatne kasike :?
E za to sami moramo zasukat' rukave. Ili stvarno vjeruješ u Djeda Mraza? :D
bih-pravda

Post by bih-pravda »

Kakvu nam je zemlju ostavio; pa nije Alija kriv sto su Sloba i Franjo surovali u Karadjordjevu, i sto su izvrsili agresiju na BiH i donekle je unistili.
Iza Alije je ostala, ma kakva god da je ona, ipak je ostala drzava Bosna i Hercegovina u svoim prijeratnim granicama. A da nije bilo Alije i Harisa danas bi ovo bila Velika srbija. A gdje bi bio ti???
Panasonic

Post by Panasonic »

umro je mostar wrote:
Settler wrote:
umro je mostar wrote:da nije bilo nijednog drzavnika, sto sve dovoljno govori. Na kraju krajeva Franji je bilo 3 puta vise
Ko je bio Franji, nabroj. :D
pa niko, ustvari jeste Demirel i premijer Madjarske cini mi se, ali govorim ti da o velicini sahrane jednog politicara govori broj drzavnika, a ne broj ljudi i to govori o njemu kao politicaru, a sudeci i po Alijinoj i po Franjinoj sahrani nijedan ni drugi nisu vrijedili pet para, kao sto uistinu i nisu.
Ok, kad ste svi tako pametni, recite mi sta vam se nije sivdjalo kod rah. Alije?

Eto samo onako, sta vam prvo padne na pamet, meni izgleda kao plemenit covjek.

Image
Image
Image
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

sjetite se samo koliko je ljudi tiletu došlo na koncert :D i šta sad o njemu pričaju :? a onda rezultate usporedite sa gore pomenutom dvojicom i dobit ćete razliku u veličini svakog ponaosob, jeste :D

:?
mr__bosnjak

#30 Re: Pitalica o 19.10.2003

Post by mr__bosnjak »

bih-pravda wrote:Sta mislite kojem covjeku je doslo ovoliko ljudi na dzenazu?
http://www.sda.ba/Slike/galerija_Alija/d24.jpg
Covjek koji je u jednoj od najtezih agresija na svijetu uspio stvorit odbranu i zapoceo vracanje svom narodu svega zabranjenog od tih istih sto su bili odgovorni za agresiju.

Neka mu je rahmet dusi.

A da ti kazem ja nedijelim tolku ljubav za A. Izetbegovica kao ti ali nisam protiv njega i zahvalan sam mu i gledam ga kao jednog od svojih vladara i sto je mozda najvaznije organizatora odbrane i vracanja imena. Pravo me ljute ovi sto po njemu pljuju i nedaju cak sokaku(sto je najmanje sto je zasluzio) njegovo ime a zlocinci kao Tudzman dobijaju mostove po svom imenu.

Opet da nije bilo njega bili bilo ove drzave i naroda ili bi na temeljima Sarajeva visila srpska zastava?
Jeste istina da nije dobro u Bosni i Hercegovini ali bar postoji i bar Bosnjaci postoje valjda je to dosta da mu budemo zahvalni i da ga postujemo.
Post Reply