PISMO ALLAHU

Rasprave o vjerskim temama.
Isis

Post by Isis »

BECHO wrote:
kao sto se zapitah u prvom postu -- sto ko ne napisa kakvo pismo allahu za narod u srebrenici da ne pogine ni kriv ni duzan? nije se sjetio reis ili je zaboravio da metne pismo iza levhe?
Jah, patetike! Vama ateistima nemoze ugodit ni CK ni komunisticka partija. Naravno, Allah i reis su krivi sto poginuse ljudi u Srebrenici kao sto u ovom slucaju nije problem u pismu nego u Allahu. Jel tako? Ali sta ocekivati od bistrih Sarajlija koji te iste iz Srebrenice prozivaju po carsiji zgog tzv. 'papanluka' i nostalgicno ocekuju da im se vrati stara raja sa planina! 'alal' vam vera, svoje ste suosjecanje prema Srebrenici pokazali nedavnim skupom posvecenom Srebrenici, gdje se pojavilo svega 500 ljudi. :roll:

Pravih Sarajlija nazalost ostalo je jako malo.Sada imamo ove novokomponovane kojima je dovoljno da vide Sa na razglednici,pa su vec Sarajlije.Zbog takvih se pocnem stidjeti sto sam Sarajka.Sram bilo svakoga ko naziva Srebrenicane papcima i moram reci da ih prozivaju samo oni koji nisu strahovali od granata,noza,silovanja,gladi i sl..Stidim se i tako malog odaziva na nedavnom skupu,jer to ide svima nama na dusu..A sto se tice ovih ateista,mislim da ne bi trebali svaki put prozivati Srebrenicu..Ljudi,vise nema smisla koristiti se zrtvama za takva prepucavanja..
novalic

Post by novalic »

abdulhaqq_ wrote:Bismillah !

Za vjernike muslimane!

Svaki razgovor , sa onima koji vrijedjaju Allah s.w.t. i Njegovog poslanika Muhammeda s.a.v.s., ili bilo kakav vid dijaloga sa njima je haram.Molim vas pazite sta radite!!!

a kako ih onda, abdulhaqq, vratiti na pravi put ako ne dijalogom i ukazivanjem na greske...
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

Chuj kako... :-) ...valjda handzarom pod grlo... :?

Kazhem vam...regrutacija je u toku... :lol:

Allah mene pazi, jer mi dade moch da prepoznam lazhne proroke.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Falcon wrote:Biser. Naravno. Ovaj forum je najposjeceniji u Bosni i kao takav slika stanja u nasem drustvu i mladosti. Bojim se da slika nije cjelovita, jer Bosna nije hedonisticko-ateisticka tvorevina kakvom se cini gledajuci komentare koje ostavlja nasa "prosvjetljena" mladost. Druga strana medalje je slijedeca, postoji druga mladost koja radije posjecuje dzamiju i mesdzid nego klubove, koja cuva svoj ponos i dostojanstvo, koja se cuva bolesti tijela i duha. Mladost koja je za razliku od vecine uspjesna u svakom aspektu svog djelovanja, od fakulteta do sportskih natjecanja... a koji sve sto imaju duguju rijecima urezanim u njihova prsa, rijecima la illahe ilallahe...
ovaj je najludji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e, sljedeci rostilj nam je u mesdzidu :lol: ponesite gandzu :D
reaktor

Post by reaktor »

Falcon wrote:Biser. Naravno. Ovaj forum je najposjeceniji u Bosni i kao takav slika stanja u nasem drustvu i mladosti. Bojim se da slika nije cjelovita, jer Bosna nije hedonisticko-ateisticka tvorevina kakvom se cini gledajuci komentare koje ostavlja nasa "prosvjetljena" mladost. Druga strana medalje je slijedeca, postoji druga mladost koja radije posjecuje dzamiju i mesdzid nego klubove, koja cuva svoj ponos i dostojanstvo, koja se cuva bolesti tijela i duha. Mladost koja je za razliku od vecine uspjesna u svakom aspektu svog djelovanja, od fakulteta do sportskih natjecanja... a koji sve sto imaju duguju rijecima urezanim u njihova prsa, rijecima la illahe ilallahe...
u pravu si, falcon... problem je u tome sto to "pljuvaci" ne vide... naime zaokupljeni su pljuvanjem
cyberneo

Post by cyberneo »

ono sto me cudi da vecina ljudi koji se nazivaju ateistima ovdje i prosipaju neke price o slobodi i dobroti ljudi(cast izuzetcima) gaze svoje principe i napadaju bez citanja teksta
a jos vise me iznenadjuje upotreba rijeci kojima nema mjesta u diskusijama nego prije u nekoj kafani gdje se alkosi posvadjaju i pobiju
zalosno je to da ti ateisti (valjda je to sad moderno) traze da se oni respektuju dok oni napadaju sve sto njima ne godi
zato smirite malo dozivljaje i pokusajte argumentovat te svoje tvrdnje ako vam se ne svidja objasnite zasto a ne reci sranje i onda drugi koji ulete odma se dovezu na to i govore jes bas je tako
sorry za kilometar koji sam napisao al sam morao
St.Germain

Post by St.Germain »

cyberneo wrote:ono sto me cudi da vecina ljudi koji se nazivaju ateistima ovdje i prosipaju neke price o slobodi i dobroti ljudi(cast izuzetcima) gaze svoje principe i napadaju bez citanja teksta
a jos vise me iznenadjuje upotreba rijeci kojima nema mjesta u diskusijama nego prije u nekoj kafani gdje se alkosi posvadjaju i pobiju
zalosno je to da ti ateisti (valjda je to sad moderno) traze da se oni respektuju dok oni napadaju sve sto njima ne godi
zato smirite malo dozivljaje i pokusajte argumentovat te svoje tvrdnje ako vam se ne svidja objasnite zasto a ne reci sranje i onda drugi koji ulete odma se dovezu na to i govore jes bas je tako
sorry za kilometar koji sam napisao al sam morao
dobro je da su ti vjernici sa komentarima ovdje na temi potaman pa kud puklo da puklo :oops:
cyberneo

Post by cyberneo »

bez brige kritike ce bit i za one vjernike (koji misle da su popili svu pamet svijeta) koji se budu koristili vulgarnim rijecima il ako budu nastojali da druge ukopaju da bi se osjecali superiorni iz samo njima znanih razloga

1
Post Reply