cyprus wrote:A ja pak ne znadem šta su gloginjeskojotovski wrote:jesi li cuo za GLOGINJE? "K" je muski spolni organ. a "mlatit" je glagol...
pa ti vidi...

e, sad, uzmes tudi i mlatis ih
Moderator: anex
cyprus wrote:A ja pak ne znadem šta su gloginjeskojotovski wrote:jesi li cuo za GLOGINJE? "K" je muski spolni organ. a "mlatit" je glagol...
pa ti vidi...

Uh, pa nije ovo lako ni tuđim mlatitskojotovski wrote:cyprus wrote:A ja pak ne znadem šta su gloginjeskojotovski wrote:jesi li cuo za GLOGINJE? "K" je muski spolni organ. a "mlatit" je glagol...
pa ti vidi...
e, sad, uzmes tudi i mlatis ih
Je, zao mi ga je, evo sve mi suze niz ledja idu...nausnica wrote:Evo i Nausnice da nesto kaze.
Zasto uvijek gledamo samo negativne stvari o nekome?
Hajde da pokusamo gledati Fudu kroz ružičaste naočale. Ima talenta, mislim da nije zao niti zloća ali je doduše često okružen takvim ljudima što mu ne ide u korist, teži nečemu, želi da se nađe, pokušava, trudi se, zadaje se, ali doduše izgleda povodljiv jako.
E sad druga strana reality-ja. Druga je stvar u tome što Fuad-Deen ima ćaleta koji mu sve to može obezbijediti, međutim, opet kad skontaš i pored svega toga, žao mi ga je..... jer izgleda da ni pored pozitivnih stvari koji mu idu u korist, nikad neće ništa veće napraviti od sebe. Ostario je, nije više onaj "slatki Fudo", šta god da uradi, ništa se veće i bitnije ne desi. Bira pogrešne ljude oko sebe, još uvijek čami u BiH, nigdje ne nastupa, nema završen fakultet niti će ga ikad imati, tata mu i dalje daje džeparac, ne zna vjerovatno ništa drugo raditi osim pjevati, što je za mene jako tužno. A 30-ta mu se bliži...
Zar vam ga nije zapravo žao? Imati sve to oko sebe, a ne biti u stanju iskoristiti pluseve?
Dobar argument. Hvala na odgovoru. Naravno, u pravu si 100%, ali sumnjam da će taj Fuad znati kontrolisati taj novac kad jednog dana pripadne njemu jer bojim se da sve što zna raditi je pjevati, ali hebo i to kad ne privređuješ od toga. Potrošiće ostavštvinu za mjesec dana na krpice i poklone ljudima koji ga koriste, i šta će onda?in33sa wrote:Je, zao mi ga je, evo sve mi suze niz ledja idu...nausnica wrote:Evo i Nausnice da nesto kaze.
Zasto uvijek gledamo samo negativne stvari o nekome?
Hajde da pokusamo gledati Fudu kroz ružičaste naočale. Ima talenta, mislim da nije zao niti zloća ali je doduše često okružen takvim ljudima što mu ne ide u korist, teži nečemu, želi da se nađe, pokušava, trudi se, zadaje se, ali doduše izgleda povodljiv jako.
E sad druga strana reality-ja. Druga je stvar u tome što Fuad-Deen ima ćaleta koji mu sve to može obezbijediti, međutim, opet kad skontaš i pored svega toga, žao mi ga je..... jer izgleda da ni pored pozitivnih stvari koji mu idu u korist, nikad neće ništa veće napraviti od sebe. Ostario je, nije više onaj "slatki Fudo", šta god da uradi, ništa se veće i bitnije ne desi. Bira pogrešne ljude oko sebe, još uvijek čami u BiH, nigdje ne nastupa, nema završen fakultet niti će ga ikad imati, tata mu i dalje daje džeparac, ne zna vjerovatno ništa drugo raditi osim pjevati, što je za mene jako tužno. A 30-ta mu se bliži...
Zar vam ga nije zapravo žao? Imati sve to oko sebe, a ne biti u stanju i ne znati iskoristiti pluseve?
Daj budi pametna, takvi kao Fudo ne moraju u zivotu nista teze od kasike dici, pa babo Zagi je obezbjedio Fudine unuke, a da nije Fudu... ukralo je to milione, sto kroz rat, sto nakon rata kao ministar u KS... Zagi je bio poznat kao mister postotak, sve vezano za privatizaciju u njegovom mandatu se placalo Zagiju.
I nikom nista.