Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Globus
#51 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Mozda bi i ostali komentatori voljeli reci neke informacije o igracu tacne informacije o njihovoj porodici ..... ali je problem sto ih neznaju
a Marijan isto da je zivio sa njim bolje zna historiju nekih igraca nego ja svoje porodice 
-
dimu
#52 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
ne treba on sutjeti po par minuta nego u derbiju kakav je real i atletiko slusati o tome koji je rodjak maxi rodrigeza imao saobracajnu nesrecu i koje je omiljeno pice njegove sestre je malo previseŠibicar wrote:E haveru,a sjećaš li se možda onog starog sa BHT-a?Mislim da je Sead Hadžijahić ili tako nešto(u zadnjih nekoliko godina je najviše bokserske turnire prenosio,i donosio izvještaje),ali ranije je i on komentarisao fudbalske utakmice,pa kaže nešto i onda 2 minute šutidimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica
i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije
u svakom slucaju je bolji od onih sto su prije prenosili...,nekoliko puta sam se zabrinuo da ga hercika nije opalila
,ili se zakašlje u pola rečenice
.A da se razumijemo,profesionalni komentatori sa bilo koje svjetske televizije nikad ne šute,a i kaže se da je to odlika pravih komentatora...
svaka njemu cast za takvu "bazu podataka" ali ima i bitnijih stvari da se kaze o igracima al eto...
-
ePegasus
#53 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
..
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 14:34, edited 1 time in total.
-
Mobile_Disco
#54 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Bio na Centralnom pa KasnioePegasus wrote:Čovjek je mjera i BH komentatori treba da se ravnaju prema njemu..Meni je izvrsno komentarisao utakmicu.
TV Hayat je eto na prvoj utakmici koju on komentariše bila nekorektna, jer su sa prenosom utakmice krenuli u trećoj minuti.
"20:34.. I evo sada loptu ima Ribery.. 22:45.. lopta je u sesn´estercu.. 25:02 i gol za Bayern.. 28:15.. Luca Toni"
-
tazmaniaBAN
#55 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
negdje sam vidio sliku Marjana sa Željinim šalom pa ako ko naleti zamolio bih da je postavi?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#56 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
upravo tako...Mobile_Disco wrote:
"20:34.. I evo sada loptu ima Ribery.. 22:45.. lopta je u sesn´estercu.. 25:02 i gol za Bayern.. 28:15.. Luca Toni"
tup meklaffffn, tup dzoooordz...
-
elSaik
#57 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Nije tačno. Te informacije spominje tek onda kada sa na terenu ništa ne dešava.dimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica
i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije
u svakom slucaju je bolji od onih sto su prije prenosili...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#58 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Slazem se. Meni je pravo sega bilo kad je poceo pricati o onom tramvajdzijielSaik wrote:Nije tačno. Te informacije spominje tek onda kada sa na terenu ništa ne dešava.dimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica
u svakom slucaju je bolji od onih sto su prije prenosili...
-
papacja
#59 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude. 
- karanana
#60 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
odlicno. u ovom slucaju ne izlazim nigdje iz kuce a konto sam do doma mladih. mutiram tv ton i odvrcem rsg i odlicno ce da bude.papacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude.
-
VjecitiStudent
#61 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Drzimo figepapacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude.
-
papacja
#62 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Maloprije u otvorenom programo Amre Poturić reće da će ovo potvrditi ili demantirati "na vrijeme", ma šta ovo značiloVjecitiStudent wrote:Drzimo figepapacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude.
- stochar
#63 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
evo mog prijedloga:
fino Marjanu dati centralno mjesto na tribini u Zenici, dati mu megafon, i nek' anplagd prenosi utakmicu! mislim da bi ga raja tesko nadglasala...
fino Marjanu dati centralno mjesto na tribini u Zenici, dati mu megafon, i nek' anplagd prenosi utakmicu! mislim da bi ga raja tesko nadglasala...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#64 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
imal sta od toga? evo ja upalih RSG pa cu vidjet hocel rec stapapacja wrote:Maloprije u otvorenom programo Amre Poturić reće da će ovo potvrditi ili demantirati "na vrijeme", ma šta ovo značiloVjecitiStudent wrote:Drzimo figepapacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude.
@stochar-lol
-
Dendrlix
#65 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
Jel' ovo sa rsg-om jos aktuelno?
Pade mi na pamet kako bi bilo mocno da Marjan prenosi utakmicu uzivo ispred BBI-a.
Pade mi na pamet kako bi bilo mocno da Marjan prenosi utakmicu uzivo ispred BBI-a.
- atom62
#66 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
marjan odlazi sa hayata! zna li ko sta vise o tome?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#67 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH
atom62 wrote:marjan odlazi sa hayata! zna li ko sta vise o tome?
Pa sta da radi na Hayatu?
Nastavi da pravi putopise iz Zagreba,Ljubljane...da pravi priloge o nekim "perigernim"pricicama
Licno mislim da mu je ogroman kiks sto je uopste presao na Hayat,naravno sto se njegove karijere tice