Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Globus

#51 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by Globus »

Mozda bi i ostali komentatori voljeli reci neke informacije o igracu tacne informacije o njihovoj porodici ..... ali je problem sto ih neznaju :D :D a Marijan isto da je zivio sa njim bolje zna historiju nekih igraca nego ja svoje porodice :D
dimu

#52 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by dimu »

Šibicar wrote:
dimu wrote:svaka njemu cast al za moj ukus malo previse prica

i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije

u svakom slucaju je bolji od onih sto su prije prenosili...
E haveru,a sjećaš li se možda onog starog sa BHT-a?Mislim da je Sead Hadžijahić ili tako nešto(u zadnjih nekoliko godina je najviše bokserske turnire prenosio,i donosio izvještaje),ali ranije je i on komentarisao fudbalske utakmice,pa kaže nešto i onda 2 minute šuti :D ,nekoliko puta sam se zabrinuo da ga hercika nije opalila :D ,ili se zakašlje u pola rečenice :D .A da se razumijemo,profesionalni komentatori sa bilo koje svjetske televizije nikad ne šute,a i kaže se da je to odlika pravih komentatora... :wink:
ne treba on sutjeti po par minuta nego u derbiju kakav je real i atletiko slusati o tome koji je rodjak maxi rodrigeza imao saobracajnu nesrecu i koje je omiljeno pice njegove sestre je malo previse :D mene licno to i ne zanima.
svaka njemu cast za takvu "bazu podataka" ali ima i bitnijih stvari da se kaze o igracima al eto... :)
ePegasus

#53 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by ePegasus »

..
Last edited by ePegasus on 16/06/2010 14:34, edited 1 time in total.
Mobile_Disco

#54 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by Mobile_Disco »

ePegasus wrote:Čovjek je mjera i BH komentatori treba da se ravnaju prema njemu..Meni je izvrsno komentarisao utakmicu.
TV Hayat je eto na prvoj utakmici koju on komentariše bila nekorektna, jer su sa prenosom utakmice krenuli u trećoj minuti.
Bio na Centralnom pa Kasnio :D On je ogromno osvjezenje za nas koji volimo fudbal.. Sad svi traze dlaku u jajetu.. Pa nista gotivite keme i meme uz koje i najzanimljivija utakmica bude nezanimljiva :D

"20:34.. I evo sada loptu ima Ribery.. 22:45.. lopta je u sesn´estercu.. 25:02 i gol za Bayern.. 28:15.. Luca Toni" :lol:
tazmaniaBAN

#55 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by tazmaniaBAN »

negdje sam vidio sliku Marjana sa Željinim šalom pa ako ko naleti zamolio bih da je postavi?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#56 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by mIRCerka »

Mobile_Disco wrote:
"20:34.. I evo sada loptu ima Ribery.. 22:45.. lopta je u sesn´estercu.. 25:02 i gol za Bayern.. 28:15.. Luca Toni" :lol:
upravo tako...

tup meklaffffn, tup dzoooordz...
elSaik

#57 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by elSaik »

i previse odluta od utakmice o nekakvim pricama iz privatnog zivota igraca i slicnim glupostima koje nisu bitne dok se na terenu desava nesto puno interesantnije

Nije tačno. Te informacije spominje tek onda kada sa na terenu ništa ne dešava.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#58 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by Dado dijasporitus »

elSaik wrote:

Nije tačno. Te informacije spominje tek onda kada sa na terenu ništa ne dešava.
Slazem se. Meni je pravo sega bilo kad je poceo pricati o onom tramvajdziji :D :D . Sa Marjanom dobijes dvije predstave u jednoj. U jednom momentu imao sam utisak kao da neko iz nadrealista prenosi utakmicu :thumbup:
papacja

#59 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by papacja »

RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude. :bih:
karanana

#60 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by karanana »

papacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude. :bih:
odlicno. u ovom slucaju ne izlazim nigdje iz kuce a konto sam do doma mladih. mutiram tv ton i odvrcem rsg i odlicno ce da bude.
VjecitiStudent

#61 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by VjecitiStudent »

papacja wrote:RSG će najvjerovatnije prenositi tekmu, a moguće da komentator bude Marijan. Ovo je još nezvanično, ali nije isključeno da tako bude. :bih:
Drzimo fige
papacja

#62 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by papacja »

VjecitiStudent wrote:
Drzimo fige
Maloprije u otvorenom programo Amre Poturić reće da će ovo potvrditi ili demantirati "na vrijeme", ma šta ovo značilo :bih:
stochar

#63 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by stochar »

evo mog prijedloga:

fino Marjanu dati centralno mjesto na tribini u Zenici, dati mu megafon, i nek' anplagd prenosi utakmicu! mislim da bi ga raja tesko nadglasala...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#64 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by ladyblue18 »

papacja wrote:
VjecitiStudent wrote:
Drzimo fige
Maloprije u otvorenom programo Amre Poturić reće da će ovo potvrditi ili demantirati "na vrijeme", ma šta ovo značilo :bih:
imal sta od toga? evo ja upalih RSG pa cu vidjet hocel rec sta

@stochar-lol :lol: :thumbup:
Dendrlix

#65 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by Dendrlix »

Jel' ovo sa rsg-om jos aktuelno?

Pade mi na pamet kako bi bilo mocno da Marjan prenosi utakmicu uzivo ispred BBI-a. :)
atom62

#66 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by atom62 »

marjan odlazi sa hayata! zna li ko sta vise o tome?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67 Re: Peticija-Marjan Mijajlovic-Zelimo te da prenosis tekme BiH

Post by -LIBERO- »

atom62 wrote:marjan odlazi sa hayata! zna li ko sta vise o tome?

Pa sta da radi na Hayatu?

Nastavi da pravi putopise iz Zagreba,Ljubljane...da pravi priloge o nekim "perigernim"pricicama :shock: ,i da ceka jednom sedmicno da prenosi spansku ligu :shock:

Licno mislim da mu je ogroman kiks sto je uopste presao na Hayat,naravno sto se njegove karijere tice :roll:
Post Reply