Aaa tako znaci...Mehemed wrote: ↑03/07/2020 18:33Paypal je POSREDNIK u kupovini. Ti kada nešto kupiš i platiš paypalom, paypal će povući toliko novca sa tvog računa i prebaciti toj drugoj strani kojoj plaćaš. Povlači samo onoliko koliko trebaš platiti u toj transakciji, ne povlači sve pa da to stavi na balance, paypal ne radi na taj način.Ludzak wrote: ↑03/07/2020 17:44Ima jedan problemčić
Prije jedno 3 dana otišao sam do banke da se konsultujem sa mogučnošću Paypala. Pošto moja trenutna debitna kartica nije imala mogućnosti prijave na Paypal, od njih sam dobio Prepaid Visa Electron karticu. isti dan sam tu karticu dobio i odmah izvršio prenos 100 KM sa debitne na tu prepaid karticu. Dođem kući, registrujem se, sve ok... paypal prihvati moju prepaid karticu. Zatražio mi verifikaciju preko koda kojeg moram diči u banku. Danas sam svratio do banke, uzeo taj kod, i upisao u Paypal. Paypal ga prihvati, međutim, nema mi onih 100 KM što sam prenio na prepaid karticu. Paypal balance uvijek 0,00 EUR. Imam i račun kojeg su mi dali u banci kao dokaz tog prenosa. Što znači da su mi prenijeli, ali mi Paypal ne ispisuje.
U čemu sam pogriješio? Ili možda mora da prođe neko određeno vrijeme dok Paypal prepozna?
Ti sada možeš plaćati paypalom dok ne potrošiš tih 100KM sa računa.
Ee hvala.
Nisam se nikad koristio paypalom, pa jos ne znam te stvari.