uglavnom ove proljetne radove rade momci sto ih je zaposlio behmen ono na 6-7 mjeseci. isti dan kada je to potpisano ja sam ih vidio da su sredjivali grad, cistili, sadili, uredjivali. za pohvalu.Skyfox wrote:Nije mi jasano zasto kad posjeku neko staro drvo stave najminijaturniju mogucu sadnicu... Zar ne postoji mogucnost da zasade neko razvijenije drvo koje ce imati vise sanse za opstanak?
Primjer u Vilsonovom, pored starih stabala male sadnice kojima ce trebati 15g da pocnu licit na drvo.
S druge strane pohvala Parku za uredenje zelenila pored tramvajskih sina od Grbavice do Stupa super izgleda...
u h. cemerlica ood ekonomske do pijace na grbavici su bili posjekli ona stara stabla meni zao bilo pravo. reko koliko ce im trebati da se sjete da tu nesto zasade. ili ce ovi nasi papci na tim mjestima poceti odmah sa parkiranjem.
kad ono
a sto se tice veceg drveca to se vani tako radi. uzmes brate fino razvijeno drvo i posadi ga. to sam gledao kada ljudi prave kuce. dok bi on docekao da mu drvo izraste nikada nebi imao hlada.
suti dobro je da ovi nasi i ovo rade.