evo objasnjenja za situaciju u Slovenijipitt wrote:pa kad nece nasha stoka da lovi nase kriminalce......neko moraninja-san wrote:Eh, evo jedna mala digresija koja se moze vezati na temu.
Jedan moj kolega neki su mu podaci trebali, skoknuo je na internet stranicu MUP-a Slovenije.
I iz zajebancije otvori da vidi onaj link "potjernice za osobama" i sad i ja stojim tu i gledam sad kontam, izlistat ce se neki Franc, Stefek, Janez itd. kad ma kakvi...
Prva stranica potjernica slovenskog MUPa je kao da si prepisao tel. imenik Kaknja sve neke Huse, Avde, Pere itd.
Prvi Slovenac tek na 15 mjestu.
kome se da neka provjeri
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=5808
Album se sastoji od dva CD-a, jedan se zove „Kličem se Mujo“, a drugi „Kličem se Suljo“.
- To je priča iz Slovenije gde mi dolazimo na oproštaj Jure Košira od skijanja. Bili su tu Stenmark, Tomba, uveče su svirali „Fan Lovin Kriminals“, a dodeljivale su se i neke nagrade koje su uručivale slovenačke misice. Otprilike poslednje tri misice se zovu Šemsudina, Ismeta i Džeraldina i onda smo shvatili da tamo više i nema mnogo Slovenaca. I tako smo nazvali diskove po dva poznata Bosanca u Sloveniji. Na albumu se nalazi i muzika koju smo radili za film „Nafaka“.