Ma ja govorim o ovom malogradjastvu i prozivanja ljudi po mjestu rodjenja i o toj vrsti linca, poredjeci ta dva nacelnika koja su evo sada iz istog sela (sto je najbitnije)VjecitiStudent wrote:Ogromnoj većini glasača pobjedničkih stranaka u Centru i NG, mogao si kandidirati ovcu za načelnika - glasali bi za nju.weredsf wrote: Kakav papanluk i malogradjanstvo, pa nije ovaj nacelnik u Novom Gradu kao i ovaj u Centru dosao sa neba nego su ga ljudi izabrali, na legitiman i demokratski nacin.
Ti sto mislis da eventualnim rodjenjem u gradu zasluzujes vise od frustracija koje imas nemas sta drugo reci nego te zaliti.
Iz sela Vukovo kod Tesnja (gdje i danas zive) su dvojica od prva tri najuspjesnija covjeka u Bosni, iz jednog sela pored Gorazda je Nijaz Hastor najuspjesniji poslovni covjek u Bosni.
A ti i tebi slicno i dalje masite svojim rodnim listom koji vam u odnosu na pomenute ljude ne znaci nista i moze vam samo izazvati dodatne frustracije...ja uzivam gledajuci vas kako se koprcate u vlastitoj malogradjanstini
Nadam se da ne pokušavaš porediti poslovne ljude koji su karijere napravili vlastitim radom i znanjem sa pijunima iz porodičnih stranačkih klanova?
Ja govorim o ljudima sa sela koje doticni proziva i govori da su trebali ostati tamo i njemu koji ih zbog mjesta rodjenja proziva.
Ti si ozbiljan forumas, ove gluposti oko kupovine glasova i 300.000 EU vjerujem da dozivljavas na slican nacin