Kao i nasi politicari na tv...a u kafanama..dernek..zajednicki
Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
-
realna do boli
#176 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Ova tema, kao i ovaj forum..kada covjek cita reako bi...joj sto se mrze.
-
sumirprimus
#177 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
policajka sa senjaka a voli udarat?to more samo neda bitAlfons Kauders wrote:Znam jos jednog Tuzlaka kojem se desilo nesto slicno... Pa je na kraju liku i on izbio... Ne sendvic, vec dva zuba...sumirprimus wrote:kako hrani,iz usta izbijaju,meni jednom izbise senvić iz ruku,kaje jel me sramota,ramazan, a ja jedem.Dr. Kuca wrote:Sve se ne voli Sarajevo, a svi dodju studirat, radit ovamo. Seljacka posla, grizu ruku koja ih hrani.![]()
A bilo je i scena sa zenama, koje su bile jos smijesnije.Jedna policajka sa Sjenjaka je prije desetak godina premlatila trojicu pitara, malo falilo da izgubi posao. A tu je naravno i stanovita mlada dama koja je konobaru slomila ruku jer je ufatio za sisu. Sto je najgore, kod doticne je samo trebao pitati i ne bi bilo problema. Fasovala krivicnu i dobila pola stranice u Avazu, kako Tuzlanke dolaze u Sarajevo da biju nejac...
Ja nisam imao slicnih problema, ako oduzmemo onu scenu kada je malo falilo da kurvu u studenstkoj bacimo kroz prozor, jer je lika iz Vlasenice nazvala "ćetnikom" iz Tuzle, mada je liku pola porodice pobijeno, a on zavrsio u logoru i radnom vodu VRS. Da me nije bilo, lik bi je bacio kroz prozor.
Ponekad mi bude zao sto mu nisam pomogao.
- ilkbahar
#178 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Sigurna sam.sumirprimus wrote:I PO? JES SIGURAN?ilkbahar wrote:Imam sest i po, jel.moze?Alfons Kauders wrote:
Posalji, bujrum.
Trazi se 5+ godina iskustva. Ako zadovoljis, idemo dalje.![]()
![]()
- Dr. Kuca
#179 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Nisi ti bio u Sarajevu, ovdje ti rijetko ko posti. Vise postaca ima u komunistickoj tuzli nego u teheranskom Sarajevu.sumirprimus wrote:kako hrani,iz usta izbijaju,meni jednom izbise senvić iz ruku,kaje jel me sramota,ramazan, a ja jedem.Dr. Kuca wrote:Sve se ne voli Sarajevo, a svi dodju studirat, radit ovamo. Seljacka posla, grizu ruku koja ih hrani.![]()
-
sumirprimus
#180 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
jao, ja se duuboko ispricavam,kontam sarajlija...ilkbahar wrote: Sigurna sam.
ako mores alfons poguraj ovo.
-
sumirprimus
#181 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Dr. Kuca wrote:Nisi ti bio u Sarajevu, ovdje ti rijetko ko posti. Vise postaca ima u komunistickoj tuzli nego u teheranskom Sarajevu.sumirprimus wrote:kako hrani,iz usta izbijaju,meni jednom izbise senvić iz ruku,kaje jel me sramota,ramazan, a ja jedem.Dr. Kuca wrote:Sve se ne voli Sarajevo, a svi dodju studirat, radit ovamo. Seljacka posla, grizu ruku koja ih hrani.![]()
- ilkbahar
#182 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Kako ce meni bit drago kad vam.djeca budu sarajlijice... Pa jos vam se scera zaljubi u kabadahiju sa bistrika... E sto ce to bit haos... 
-
sumirprimus
#183 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
ilkbahar wrote:Kako ce meni bit drago kad vam.djeca budu sarajlijice... Pa jos vam se scera zaljubi u kabadahiju sa bistrika... E sto ce to bit haos...
uostalom ako nije bar s buca potoka ne priznam!
- ilkbahar
#184 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Gdje nadje buca potok gore sve foca....bistrik vratnik smo ako hoces da ti unuci budu sarajlije, il ove ščaršije i oni su ti prva liga.sumirprimus wrote:ilkbahar wrote:Kako ce meni bit drago kad vam.djeca budu sarajlijice... Pa jos vam se scera zaljubi u kabadahiju sa bistrika... E sto ce to bit haos...kako to, dosta nam je nasih glavozija
-
sumirprimus
#185 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
pa to pravo sarajvo,nista ovi umjetnjaci, uske tole,andjeli s greskomilkbahar wrote:Gdje nadje buca potok gore sve foca....bistrik vratnik smo ako hoces da ti unuci budu sarajlije, il ove ščaršije i oni su ti prva liga.sumirprimus wrote:ilkbahar wrote:Kako ce meni bit drago kad vam.djeca budu sarajlijice... Pa jos vam se scera zaljubi u kabadahiju sa bistrika... E sto ce to bit haos...kako to, dosta nam je nasih glavozija
- ilkbahar
#186 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Je si vazda vako brz?sumirprimus wrote: pa to pravo sarajvo,nista ovi umjetnjaci, uske tole,andjeli s greskom![]()
![]()
![]()
-
sumirprimus
#187 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
zval su me brzi guziilkbahar wrote:Je si vazda vako brz?sumirprimus wrote: pa to pravo sarajvo,nista ovi umjetnjaci, uske tole,andjeli s greskom![]()
![]()
![]()
sprinterski i aha aha
- Dr. Kuca
#188 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
- Alfons Kauders
#189 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Uzmu pričati o Živinicama i Lukavcu, a 99% ljudi iz Sarajeva u životu nije bilo u Ilijašu.sumirprimus wrote:pa to pravo sarajvo,nista ovi umjetnjaci, uske tole,andjeli s greskomilkbahar wrote: Gdje nadje buca potok gore sve foca....bistrik vratnik smo ako hoces da ti unuci budu sarajlije, il ove ščaršije i oni su ti prva liga.![]()
![]()
![]()
Ma kurac Ilijašu, i Buća Potok je inostranstvo.
- ilkbahar
#190 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
Odoh se iselit na dobrinju
- Alfons Kauders
#191 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Ma nije zbog toga, ja opet s ponosom kažem da sam Tuzlak.Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
Ali jednostavno hoću da za praznike na balkonu stavim grb Tuzle i ljiljane. Čisto da nerviram FGR kad krenu u grad.
-
sumirprimus
#192 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
kako se tacno postaje sarajlijom?Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
te strasne doslje...
Last edited by sumirprimus on 09/12/2016 12:04, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#193 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Sretno!ilkbahar wrote:Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh se iselit na dobrinju
Imam dole masu raje, ako te bude trebalo uvezati.
Iz Tuzle, naravno.
- Alfons Kauders
#194 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
I ja bih to volio saznati.sumirprimus wrote:kako se tacno postaje sarajlijom?Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
Čović izdaje certifikate za Hrvate, a ko će izdavati certifikate za legitimne Sarajlije?
- Dr. Kuca
#195 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Doslje su svi koji dodju, logikasumirprimus wrote:kako se tacno postaje sarajlijom?Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
te strasne doslje...a na koje dosle tacno mislis i od kojeg datuma brojis ljude u dosle?
- Nomad123
#196 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Nit su to sarajlije a ni zenicani kao ni tuzlaci....sve su to krastavi isprdci.
- Dr. Kuca
#197 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Alfons Kauders wrote:I ja bih to volio saznati.sumirprimus wrote:kako se tacno postaje sarajlijom?Dr. Kuca wrote:Raja iz casrsije se preselila na dobrinju haman kompletna, ove doslje kupuju kuce po tim slavnim sarajevskim mahalama, valjda misle da ce prije psotati sarajlije.
Čović izdaje certifikate za Hrvate, a ko će izdavati certifikate za legitimne Sarajlije?Bakir?
Valjda kad te raja prihvati, kad se ponasas Sarajevski. Husref je dosljo ali je Sarajevska raja.
- spreca
#198 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
Ove sto se registruju i samo otvore temu i ne pojave se vise na temi bih odmah Banovo trajno a temu izbriso.....pogotovo ovu koja ima namjeru da zavadja ova tri BiH grada koja su uglavnom vecinski Bosnjacki...jel to drugih gradova u BiH nema......PROVIDAN SI
-
sumirprimus
#199 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
mir mir niko nije kriv politika ovde ne pije vode.Nomad123 wrote:Nit su to sarajlije a ni zenicani kao ni tuzlaci....sve su to krastavi isprdci.
jok jok
-
sumirprimus
#200 Re: Otkud manjak ljubavi između Sarajlija i Zeničana/Sarajlija i Tuzlaka?
onaj uber seljober raja?Dr. Kuca wrote:
Valjda kad te raja prihvati, kad se ponasas Sarajevski. Husref je dosljo ali je Sarajevska raja.
o tom ti ja ba
odi ljubim cmokic