Opsesivno-posesivne veze.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Ujedam
#226 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Tebe treba odvesti malo da vidiš bolesnu djecu, ostavljenu djecu, djecu koja su u sigurnim kućama sa majkama.. možda ti tad dođe iz guzice u glavu..
To što si rekao je pravi primitivizam, pravi si Bošno..
To što si rekao je pravi primitivizam, pravi si Bošno..
- Zatamnjena stakla
#227 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Da se zna ko je gazda u kući. I one bi udarale da mogu.
- Afanasi_94
#228 Re: Opsesivno-posesivne veze.
vas dvojica nekada baš ne znate za normalnu priču
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#229 Re: Opsesivno-posesivne veze.
BOŠNJO DO KOSKE, i tebe treba tuć' motikom jer se usuđuješ da proturječiš muškoj riječi.
- Zatamnjena stakla
#230 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Halo mlada je l treba desna radit?
-
Ujedam
#231 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Uozbilji se, Bogu i narodu si dosadio 
- Zatamnjena stakla
#232 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Samo crvena 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#233 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Ja volim Boga i Bog mene voli, u to ne sumnjam.Ujedam wrote:Uozbilji se, Bogu i narodu si dosadio
- Zatamnjena stakla
#234 Re: Opsesivno-posesivne veze.
taman uz čizmeveze s vezom wrote:kupit cu ti ja crveni karmin.Zatamnjena stakla wrote:Samo crvena
- CaneBos
#235 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Sve sto prelazi okvire normalnosti jeste nenormalno. Problem nastane kad se osoba sazivi sa tim nenormalnostima i nadje se u tom zacaranom krugu sa svojim partnerom gdje vise ne zna kako da izadje iz toga niti kako da se nosi sa tim.kockica_kockica wrote:Cesto cujem da djevojke u svojim vezama traze "dopustenje" od momka za neke jednostavne stvari tipa druzenje sa prijeteljicama, facebook, itd... Cesto vidim taj sindrom i u brakovima gdje muz i zena ne mogu normalno funkcionirati ako ona odluci provesti sat vremena na kafi sa prijeteljicama, ako on odluci provesti sat vremena sa prijeteljima, sve neka drama oko toga i prebacivanja... Meni te stvari nikako nisu jasne, ali na moje pitanje o tome jedna osoba koja mi je draga a koja ima taj problem sa sobom i svojom drugom polovinom kaze: sta ti znas, nisi u braku, ne znas ti kako je toNasmijala sam se na ovu konstataciju jer ja ne bih dala svoj zivot za takvih kakav ta osoba ima ni za zivu glavu .... Sama pomisao da bi morala traziti dozvolu da odem u kupovinu, na kafu, objasnjavati zasto duze radim na poslu, zasto sam kupila sebi cipele ako se one prethodne jos nisu raspale, hocu li nazvati prijeteljicu na telefon ili ne, konstatno se opravdavati za sve sto uradim, cini mi se da takav zivot nikad sebi ne bih oprostila ....
Meni je to neka vrsta bolesti ta konstantna provjeravanja i kontrolisanje druge strane + ljubomora gdje si, sta radis, kad ces doci, gdje je bio/la itd... Pitam se da li takvim osobama ima lijeka?
Ja kazem samo hvala Bogu pa nemam to iskustvo ni nesrecu da zivim sa takvom osobom, ali vidim da se mnogi ljudi koji se nadju u tome tesko iscupaju iz takvog odnosa :/
- Ramzess Veliki
#236 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Navika je gadna bolest ...CaneBos wrote:Sve sto prelazi okvire normalnosti jeste nenormalno. Problem nastane kad se osoba sazivi sa tim nenormalnostima i nadje se u tom zacaranom krugu sa svojim partnerom gdje vise ne zna kako da izadje iz toga niti kako da se nosi sa tim.
Ja kazem samo hvala Bogu pa nemam to iskustvo ni nesrecu da zivim sa takvom osobom, ali vidim da se mnogi ljudi koji se nadju u tome tesko iscupaju iz takvog odnosa :/
-
brave heart
#237 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Muski su bas overrated u Bosni. Sreca za vas pa ima glupih i nesposobnih zena na kojima mozete da lijecite vase komplekse nize vrijednosti.Woole Triwunovich wrote:BOŠNJO DO KOSKE, i tebe treba tuć' motikom jer se usuđuješ da proturječiš muškoj riječi.
- JThomas
#238 Re: Opsesivno-posesivne veze.
a srećom ima i dovoljno pametnih da razumiju elementarnu ironiju

- madner
#239 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Jaci tlaci.
Neka pita za dozvolu da upise kurs krav mage ako joj ne odgovara.
Neka pita za dozvolu da upise kurs krav mage ako joj ne odgovara.
- MedenoSrce
#240 Re: Opsesivno-posesivne veze.
um caruje, snaga klade valja 
- madner
#241 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Glavna odlika svakog direktora u BiH je stas, glas i ruka koja moze sluziti kao lopata u slucaju nuzde.
Bosanski coek je toliko napredan da se ne moze traziti razlika u umnim sposobnostima, te dolaze ove gore do izrazaja.
Bosanski coek je toliko napredan da se ne moze traziti razlika u umnim sposobnostima, te dolaze ove gore do izrazaja.
- MedenoSrce
#242 Re: Opsesivno-posesivne veze.
pomocni bagerista, polivalentan dish
- dječak sa šibicama
#243 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Ona ne radi, da pogodim?Afanasi_94 wrote:U ovom braku što ja znam muž tuče ženu i dvoje male djece. Nedavno je polupao pola kuće sjekirom, a djeca su pala u nesvjest. Žena otišla u sigurnu kuću i nakon par dana se desilo pogodite šta? Ona mu se vratila.
Pa ja ne znam ko je tu više lud.
To je klasicna talacka kriza, i cesta prica u Bosni... ona ne radi, on je maltretira, sramota se vratiti babi i majci, sramota komsiluka, majka i babo je i nece jer racunaju udala se i rijesili smo taj problem.
Takva nema gdje, nego njemu u ruke nazad, a on to zna, zato je i lesi. Neko kupi boksersku vrecu da izbaci stres iz sebe, neko se ozeni.