Nema bas svakoAfanasi_94 wrote: Svako ima pravo na svoje mišljenje.
Opsesivno-posesivne veze.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Neradnik
#101 Re: Opsesivno-posesivne veze.
- dust in the wind
#102 Re: Opsesivno-posesivne veze.
pocni sa banovima.pa makar meni prvoj...na ovoj temi je odavno smjer pogresanladyblue18 wrote:Ko bi reko da ce ova tema izazvati takve reakcije da vam malo fali do banova
- Afanasi_94
#103 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Ili će mi tražiti pravopisne greške.kloniran wrote:Sad ce ti reći da si zasigurno ružna pa tako pričašAfanasi_94 wrote:Kao prvo ja sam žensko pa nema potrebe da pišeš u muškom rodu.hanady wrote:@afanasi_94.. Kako si patetičan!! A eto, ove umotane su moralne pravo!gDJE TI ZIVIŠ??
Kao drugo ja nisam nikakva vjernica, štaviše, nisam muslimanka koja ovdje pominje umotane žene, niđe veze.
Pišem samo onako kako ja mislim i ono što je za mene moralno.
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
-
hanady
#104 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Mišljenje je ko stražnjica, svako ga ima!! 
- kloniran
#105 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Jok, ti si jedna prvenstveno mlada i nezrela osoba, ako pogledamo na nick i pretpostavimo godisteAfanasi_94 wrote: Ili će mi tražiti pravopisne greške.
- Afanasi_94
#106 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Odlično pretpostavljaš. Svaka ti čast.kloniran wrote:Jok, ti si jedna prvenstveno mlada i nezrela osoba, ako pogledamo na nick i pretpostavimo godisteAfanasi_94 wrote: Ili će mi tražiti pravopisne greške.![]()
- MedenoSrce
#107 Re: Opsesivno-posesivne veze.
lejdi draga pa kada procitam da je djevojka lakog morala zato sto se obukla odnosno skinulaladyblue18 wrote:Ko bi reko da ce ova tema izazvati takve reakcije da vam malo fali do banova
- tinkerbell09
#108 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Mnogi od vas su skroz fulali temu, i stvarno mi je žao što se niste potrdilo pročitati prvi post, pa na osnovu toga komentarisati. Nije tema o kratkim suknjicama, haljinama, štiklama, već o opsesiji muškaraca/žena u vezama. Ne vidim kako može biti normalno da kažete muškarcu ili djevojci šta da stavi na sebe. Paaa valjda je to privatna stvar :s, radi se o tome da ni žena ni muškarac nisu.ničije vlasništvo.
Jedna djeovjka gore je napadnuta zato jer je kao ljubomorna na vezu prijateljice i.njenog dečka. Zar stvarno neko.može biti ljubomoran na odnos kada te dečko.zove da te pita koliko ima muškaraca u kafiću ili da te.zove da ti.kaže da ti je vrijeme da kreneš kući? O ovome.je tema, a ne o tome kakve cure izlaze iz kuće. Odavno je poznato da odjelo ne čini čovjeka.
I da, nije tačno da nas niko neće prihvatiti onakve kakvi jesmo. Gadno se varate. Tačno je da u vezi postoje kompromisi, ali ne tog tipa. Vi ako ste nagle naravi,koliko god se trudili male su šanse da će se to promijeniti, a partner vas upozna takve i prihvati to. Ko nas ne može trpiti u najgorem izdanju, ne zaslužuje nas ni u najboljem.
(Sorry na greškama, sa mobitela je kucano)
Jedna djeovjka gore je napadnuta zato jer je kao ljubomorna na vezu prijateljice i.njenog dečka. Zar stvarno neko.može biti ljubomoran na odnos kada te dečko.zove da te pita koliko ima muškaraca u kafiću ili da te.zove da ti.kaže da ti je vrijeme da kreneš kući? O ovome.je tema, a ne o tome kakve cure izlaze iz kuće. Odavno je poznato da odjelo ne čini čovjeka.
I da, nije tačno da nas niko neće prihvatiti onakve kakvi jesmo. Gadno se varate. Tačno je da u vezi postoje kompromisi, ali ne tog tipa. Vi ako ste nagle naravi,koliko god se trudili male su šanse da će se to promijeniti, a partner vas upozna takve i prihvati to. Ko nas ne može trpiti u najgorem izdanju, ne zaslužuje nas ni u najboljem.
(Sorry na greškama, sa mobitela je kucano)
-
plavac_88
#109 Re: Opsesivno-posesivne veze.
kloniran wrote:Druze pripremi se za sikaniranje, jer ispadas iz standarda forumskih djelatnika i djelatnicaplavac_88 wrote:Registrovao sam se da bih učestvovao u diskusiji.. Korisnik, od strane forumaša prozvan kao "Ramo" po meni poprilično objasnio situaciju i način postupanja ali evo..
Osoba, muškog ili ženskog spola koja ima potrebnu da se ističe po meni nije mentalno zdrava.. Ako je djevojci potrebno da obuje obuću na petu, obuče mini suknju ili majicu na britele da bi dobila to neko samopouzdanje, treba ići kod psihijatra! Isto važi i za muško, ako mušakarac mora obući majicu ili košulju koja je dibidus uz tijelo da bi žensko vidjelo tonus njegovih mišića, i on treba psihijatru.. Takve osobe su nestabilne totalno i imaju poremećaj!
Ako je djevojci potrebno da pored mene s kojim ima OZBILJNU vezu, da svaki petak izađe obučena kako sam naveo u tekstu iznad - ne treba mi hvala! Ako je istoj toj osobi potrebno da svaki muškarac koji prođe gradom kaže UH JESTE DOBRA, JE*O BI JE, šta će mi? Idi pa se skidaj šta ćeš mi ti? Naći ću osobu koja će poštovati makar djelimično moje neke uzuse i standarde koji nisu Bog zna šta.. Samo zahtjevam da se ne oblači izazovno u smislu da svi redom bale za njom!
Onaj ko kaže da djevojka ne može izgledati elegantno, lijepo, zgodno i pristojno u isto vrijeme nema pojma o oblačenju!![]()
Ovo je ipak forum zasnovan na standardima Amsterdama, New Yorka i okoline
Ja ću ti samo reći jednu stvar, svakome svačije! Ja mislim da su moji pogledi ispravni i ako se mogu takvim smatrati, moralni. Neću da mi kažu drug sutra, "vidio sam onu tvoju prekjuče s fakulteta išla s tri jarana, prava je treba".. Ne treba mi takva. Svako ima svoje mišljenje, ja želim da imam miran život a ne da se zbog nje moram fizički sukobljavat' s istim spolom! Naravno, uz sva ta očekivanja spreman sam pružiti puno, naravno ne samo finansijski.. Pažnju, ljubav, vrijeme, sve što je potrebno i za uzvrat tražim nešto dostojanstva i poštenja.. Ništa više!
EDIT + :
Ne vidim nikakav problem ako momak nazove djevojku da je pita gdje je, znači ne da je zove deset puta već jednom, dva puta ako je izlazak "duži".. Čisto da zadovolji neke svoje potrebe ukoliko ih ima! Nisam ni za provjeravanje, da ja izlazim da bih vidio šta ona radi.. Zato mi je potrebno da znam da je poštena i da neće meni iza leđa praviti gluposti..
Last edited by plavac_88 on 13/09/2013 15:45, edited 2 times in total.
- kloniran
#110 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Afanasi_94 wrote:Odlično pretpostavljaš. Svaka ti čast.kloniran wrote:Jok, ti si jedna prvenstveno mlada i nezrela osoba, ako pogledamo na nick i pretpostavimo godisteAfanasi_94 wrote: Ili će mi tražiti pravopisne greške.![]()

-
mp3problem
#111 Re: Opsesivno-posesivne veze.
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 22:44, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#112 Re: Opsesivno-posesivne veze.
A šta drugo reći za djevojku koja je izbacila sve svoje atribute na vidjelo?MedenoSrce wrote:lejdi draga pa kada procitam da je djevojka lakog morala zato sto se obukla odnosno skinulaladyblue18 wrote:Ko bi reko da ce ova tema izazvati takve reakcije da vam malo fali do banova... ako cemo vec mahalskim zargonom, ono sto ja znam jeste da ako izgleda kao da se ne zna hljeba najesti obicno je najopasnije
-
mp3problem
#113 Re: Opsesivno-posesivne veze.
To je generaliziranje, ali navikli smo od tebeleet wrote:A šta drugo reći za djevojku koja je izbacila sve svoje atribute na vidjelo?MedenoSrce wrote:lejdi draga pa kada procitam da je djevojka lakog morala zato sto se obukla odnosno skinulaladyblue18 wrote:Ko bi reko da ce ova tema izazvati takve reakcije da vam malo fali do banova... ako cemo vec mahalskim zargonom, ono sto ja znam jeste da ako izgleda kao da se ne zna hljeba najesti obicno je najopasnije
- dječak sa šibicama
#114 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Balkanski mentalitet je neunistiv.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#115 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Sa_dy wrote:dobra ocammleet wrote: A šta drugo reći za djevojku koja je izbacila sve svoje atribute na vidjelo?![]()
p.s.
Volim da generaliziram jer mi je cilj da se zaposlim u General Motorsu, navodno kriza u Detroitu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#116 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Treba sposobnih ljudi 
- kloniran
#117 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Ovdje je misljenje oje odudara od vecine zabranjeno, popljuvano, seljacko, itd i tdi...plavac_88 wrote:kloniran wrote:Druze pripremi se za sikaniranje, jer ispadas iz standarda forumskih djelatnika i djelatnicaplavac_88 wrote:Registrovao sam se da bih učestvovao u diskusiji.. Korisnik, od strane forumaša prozvan kao "Ramo" po meni poprilično objasnio situaciju i način postupanja ali evo..
Osoba, muškog ili ženskog spola koja ima potrebnu da se ističe po meni nije mentalno zdrava.. Ako je djevojci potrebno da obuje obuću na petu, obuče mini suknju ili majicu na britele da bi dobila to neko samopouzdanje, treba ići kod psihijatra! Isto važi i za muško, ako mušakarac mora obući majicu ili košulju koja je dibidus uz tijelo da bi žensko vidjelo tonus njegovih mišića, i on treba psihijatru.. Takve osobe su nestabilne totalno i imaju poremećaj!
Ako je djevojci potrebno da pored mene s kojim ima OZBILJNU vezu, da svaki petak izađe obučena kako sam naveo u tekstu iznad - ne treba mi hvala! Ako je istoj toj osobi potrebno da svaki muškarac koji prođe gradom kaže UH JESTE DOBRA, JE*O BI JE, šta će mi? Idi pa se skidaj šta ćeš mi ti? Naći ću osobu koja će poštovati makar djelimično moje neke uzuse i standarde koji nisu Bog zna šta.. Samo zahtjevam da se ne oblači izazovno u smislu da svi redom bale za njom!
Onaj ko kaže da djevojka ne može izgledati elegantno, lijepo, zgodno i pristojno u isto vrijeme nema pojma o oblačenju!![]()
Ovo je ipak forum zasnovan na standardima Amsterdama, New Yorka i okoline
Ja ću ti samo reći jednu stvar, svakome svačije! Ja mislim da su moji pogledi ispravni i ako se mogu takvim smatrati, moralni. Neću da mi kažu drug sutra, "vidio sam onu tvoju prekjuče s fakulteta išla s tri jarana, prava je treba".. Ne treba mi takva. Svako ima svoje mišljenje, ja želim da imam miran život a ne da se zbog nje moram fizički sukobljavat' s istim spolom! Naravno, uz sva ta očekivanja spreman sam pružiti puno, naravno ne samo finansijski.. Pažnju, ljubav, vrijeme, sve što je potrebno i za uzvrat tražim nešto dostojanstva i poštenja.. Ništa više!
EDIT + :
Ne vidim nikakav problem ako momak nazove djevojku da je pita gdje je, znači ne da je zove deset puta već jednom, dva puta ako je izlazak "duži".. Čisto da zadovolji neke svoje potrebe ukoliko ih ima! Nisam ni za provjeravanje, da ja izlazim da bih vidio šta ona radi.. Zato mi je potrebno da znam da je poštena i da neće meni iza leđa praviti gluposti..
Vazno je da ti njoj slijepo vjerujes i postujes je, a da li ce ona tebe to ne smijes da se pitas, jer je to zabranjeno.
Međusobno povjerenje i uvažavanje ovdje nosi 0 bodova, jer je svak individua i moze da radi sta hoce. Ona voli da se obuce izazovno i da dobija komplimente i nece podleci pritisku tih komplimenata, i nece al 3 od 100 tako obucenih. Nakon petog komplimenta ce poceti da mijenja misljenje o sebi i kriterije, pa ce tako i postovanje prema partneru lagano da blijedi, a kompliment vodi flertu, kvalitetan flert vodi prevari, a kad se prevara osladi, partner ni kriv ni duzan, a ni svijestan toga u većini slučajeva ispašta, al ko je njega šta pitao.
Što se mene tiče žene nek rade šta hoće i kad hoće, ali nemoj da se žale kad u 35-toj godini same sjede ispred kompa i mahalaju po forumu, govore kako su svi muškarci isti i đubrad, a iza sebe imaju propale brakove i veze, same su za to krive.
Ima ona fraza koju žene vole a koja govori da je život jedan i da ga treba proživjeti na njima najbolji način, a nisu svjesne da svaki njihov korak oblikuje njihovu budućnost, koja u većini slučajeva ne bude onakva kakvom su je zamislile, i onda su im svi krivi za to.
Ovo isto važi i za muškarce da ne bude da generalizujem.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#118 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Jebo djevojku koja ima potrebu da svaki petak i subotu zatvara kafane sa 'drugaricama' dok joj je momak uredno kući. 
- Afanasi_94
#119 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Ko bi rekao da ćeš ti napisati nešto ovako.leet wrote:Jebo djevojku koja ima potrebu da svaki petak i subotu zatvara kafane sa 'drugaricama' dok joj je momak uredno kući.
- Neradnik
#120 Re: Opsesivno-posesivne veze.
A sta ako radi ko konobarica?leet wrote:Jebo djevojku koja ima potrebu da svaki petak i subotu zatvara kafane sa 'drugaricama' dok joj je momak uredno kući.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#121 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Nek' upiše fakultetNeradnik wrote:A sta ako radi ko konobarica?leet wrote:Jebo djevojku koja ima potrebu da svaki petak i subotu zatvara kafane sa 'drugaricama' dok joj je momak uredno kući.
- Neradnik
#122 Re: Opsesivno-posesivne veze.
mamu joj klosarskuleet wrote:Nek' upiše fakultetNeradnik wrote:A sta ako radi ko konobarica?leet wrote:Jebo djevojku koja ima potrebu da svaki petak i subotu zatvara kafane sa 'drugaricama' dok joj je momak uredno kući.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#123 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Šta se zbilo? 
-
plavac_88
#124 Re: Opsesivno-posesivne veze.
Pa naravno da je seljačko zato što su ljudi doslovce ogrizli u prevare(čast izuzecima), neki dan mi se prijatelj hvali kako je našao djevojku i kako mu je super.. Dva mjeseca poslije govori kako je tu istu djevojku prevario već par puta a na moje pitanje zašto, odgovara s čuđenjem, eto, može mi se!
Uostalom, nađeš djevojku, interesantni ste jedno drugom i odjednom ona počne imati tako neke svoje trenutke s drugaricama.. Ti si super prema njoj i sve to, ona tebe navodno voli i sve je divno i krasno ali ZABOGA miloga nemoj da joj diraš štikle i dopi*njake... Onda se čovjek zapita i shvati da može bez tih "zgodnih" i prelijepih djevojaka ukoliko s njima dolazi taj stav.. Čisto da se zna, imam prelijepu djevojku koja poštuje "moje glupe stereotipe" a za uzvrat dobije ono za što ona tvrdi da do sad nije srela. Lijep pozdrav.
Uostalom, nađeš djevojku, interesantni ste jedno drugom i odjednom ona počne imati tako neke svoje trenutke s drugaricama.. Ti si super prema njoj i sve to, ona tebe navodno voli i sve je divno i krasno ali ZABOGA miloga nemoj da joj diraš štikle i dopi*njake... Onda se čovjek zapita i shvati da može bez tih "zgodnih" i prelijepih djevojaka ukoliko s njima dolazi taj stav.. Čisto da se zna, imam prelijepu djevojku koja poštuje "moje glupe stereotipe" a za uzvrat dobije ono za što ona tvrdi da do sad nije srela. Lijep pozdrav.
- kloniran
#125 Re: Opsesivno-posesivne veze.
plavac_88 wrote:Pa naravno da je seljačko zato što su ljudi doslovce ogrizli u prevare(čast izuzecima), neki dan mi se prijatelj hvali kako je našao djevojku i kako mu je super.. Dva mjeseca poslije govori kako je tu istu djevojku prevario već par puta a na moje pitanje zašto, odgovara s čuđenjem, eto, može mi se!