Oliver Dragojevic....
Moderator: _BataZiv_0809
-
malamaca
Eh, ovako: Ispalo je da fakat ima karata u slobodnoj prodaji (prodaju se na platou pred Skenderijom) i to po 15 KM po karti. Neko ranije rece da se uz taj start paket za 15 KM dobije dvije karte, ali to stvarno ne znam. Ja nisam htjela iz principa to da uradim, necu da im budem jos jedan broj u statistici o broju "korisnika" jer su me prvi put slagali rekavsi mi da nema karata u slobodnoj prodaji. Doslo me je duplo skuplje al' se zato smjeskam, ne osjecam se nag... znate vec kako 
- River_isle
E nek imam i ja nekog hajra od Ere s ovoga Svijeta 
-
d2
pa to je zato da te natjeraju da kupis karticu eroneta brate, ja se isto ne slazem s tim ali to je uradio i SFF prosle godine kada si mogao rezervisati karte samo preko eronet broja mobitela...malamaca wrote:Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak
mislim da bi se ovakva diskriminacija morala sprijeciti, nek brate normalno proda kartu i neka ti uz nju "proda" i eronet broj ali onemoguciti ljudima da kupe kartu zato sto unaprijed nisu sa eroneta ili onemoguciti rezervaciju karte ako nisi sa eroneta je po meni nesto sto bi se trebalo sankcionisati.
- karanana
Ma lopovi sva tri mob. operatera. Sav tri ovo rade i to sa pjevacima isto podijeljenim po nacionalnoj osnovi paralelno sa operaterom s koim je ta nacionalnost poistovjecena. Mobis je imao Zdravka Colica, Bhtelecom danas ima Halida, a Eronet sutra Olivera. na ovaj nacin se prepucavaju i pumpaju sebi brojeve korisnika tako da mogu reci u svojim izvjestajima da su u godini dobili toliko i toliko hiljada novih pretplatnika, a u biti 1% od tih kupljenih start paketa ce se upotrebljavati. sad kad bi uzeo broj korisnika sve tri mreze uveliko bi profuro broj stanovnika.
-
Mina_sa
E ja sam ih zeznulamalamaca wrote:Eh, ovako: Ispalo je da fakat ima karata u slobodnoj prodaji (prodaju se na platou pred Skenderijom) i to po 15 KM po karti. Neko ranije rece da se uz taj start paket za 15 KM dobije dvije karte, ali to stvarno ne znam. Ja nisam htjela iz principa to da uradim, necu da im budem jos jedan broj u statistici o broju "korisnika" jer su me prvi put slagali rekavsi mi da nema karata u slobodnoj prodaji. Doslo me je duplo skuplje al' se zato smjeskam, ne osjecam se nag... znate vec kako
- van Basten
budimo realni -
1. nažalost, Oliver bi teško napunio Skenderiju isključivo slobodnom prodajom.
2. Sam koncert i način na koji se dolazi do karata sugeriše da je riječ o čistom reklamnom potezu Eroneta koji je u svemu vidio svoju računicu... isplativu ili ne, znaju oni.
p.s. čuo sam da su u slobodnu prodaju pustili oko 1.500 karata, tj pročitao u nekoj od dnevnih novina
1. nažalost, Oliver bi teško napunio Skenderiju isključivo slobodnom prodajom.
2. Sam koncert i način na koji se dolazi do karata sugeriše da je riječ o čistom reklamnom potezu Eroneta koji je u svemu vidio svoju računicu... isplativu ili ne, znaju oni.
p.s. čuo sam da su u slobodnu prodaju pustili oko 1.500 karata, tj pročitao u nekoj od dnevnih novina
- Bonnie-Clydova mala
Ne znam što je organizacija bila katastrofa
, jedini problem je bio što je proba kasno održana jer su gudači kasnili zbog granice, pa su zato ljude kasnije i puštali. Fino je čika Oli to objasnio na početku.
Koncert je bio stvarno super, zvuk odličan i sve normalne face. Čista 5, jedino što je vrijeme brzo proletilo i mogla sam ga bar još sat vremena slušati...
Koncert je bio stvarno super, zvuk odličan i sve normalne face. Čista 5, jedino što je vrijeme brzo proletilo i mogla sam ga bar još sat vremena slušati...
-
Mina_sa
pa mislim prije svega na to da nisu dali da se bude na parketu ko je imao "besplatnu" kartu iz eroneta... da bi pustili kasnije jer su vidjeli da ljudi nemaju gdje na tribine i da je sve puno, a dole prazno...Bonnie-Clydova mala wrote:Ne znam što je organizacija bila katastrofa, jedini problem je bio što je proba kasno održana jer su gudači kasnili zbog granice, pa su zato ljude kasnije i puštali. Fino je čika Oli to objasnio na početku.
opet kažem ostalo je sve vrh bilo...
-
cicak2
#39 Re: Oliver Dragojevic....
Volim Oliverove pjesme. On pjeva iz srca. Nisam bila na koncertu ali nadam se da ce ih imati jos u buducnosti.
- Neelix
#40 Re: Oliver Dragojevic....
mozda pjeva iz srca, al mu je glas ko da pjeva iz mezara 
-
Shoshana
#41 Re: Oliver Dragojevic....
Meni je Molitva za Magdalenu jedna od najljepsih pjesama ikada...
Olivera volim, iako, moram priznati da, nakon jedno pola sata - sve nesto na isti kalup... No Olivera slusam razi poezije - ne radi muzike...
Kad smo vec kod Olivera - ubih se nekidan trazeci Brod u boci, te ako neko ima link....
Olivera volim, iako, moram priznati da, nakon jedno pola sata - sve nesto na isti kalup... No Olivera slusam razi poezije - ne radi muzike...
Kad smo vec kod Olivera - ubih se nekidan trazeci Brod u boci, te ako neko ima link....
-
Mina_sa
#42 Re: Oliver Dragojevic....
Šteta Magdalenu nije pjevao sad na koncertuShoshana wrote:Meni je Molitva za Magdalenu jedna od najljepsih pjesama ikada...
-
Shoshana
#43 Re: Oliver Dragojevic....
HvalaMina_sa wrote:Šteta Magdalenu nije pjevao sad na koncertuShoshana wrote:Meni je Molitva za Magdalenu jedna od najljepsih pjesama ikada...
Kad smo vec kod Olivera - ubih se nekidan trazeci Brod u boci, te ako neko ima link........evo link: http://www.nostalgija.com/muzika/8846.php
- Better Man
#44 Re: Oliver Dragojevic....
Moja prijateljica voli Olivera i bila je na njegovom koncertu. Sretna je bila što nije svirao Molitvu za Magdalenu, jer kaže da joj je to najdosadnija pjesma od Olivera i da je ne može smislit. Pravo voli Olija i njegove pjesme, naročito one stare, ali eto Magdalenu ne može smislit..Mina_sa wrote:Šteta Magdalenu nije pjevao sad na koncertuShoshana wrote:Meni je Molitva za Magdalenu jedna od najljepsih pjesama ikada...
Kad smo vec kod Olivera - ubih se nekidan trazeci Brod u boci, te ako neko ima link........evo link: http://www.nostalgija.com/muzika/8846.php