Oliver Dragojevic....
Moderator: _BataZiv_0809
- botanicar
#1 Oliver Dragojevic....
Samo mogu rec da ga volim pravoooo....kad sam sjeban il nesto sl...obavezno njega,....
Sta vi kazete o Oliveru??
-
seka1
#2 Re: Oliver Dragojevic....
Obozavam ga !!!!botanicar wrote:Samo mogu rec da ga volim pravoooo....kad sam sjeban il nesto sl...obavezno njega,....
- metal_rules_cura
Kad sam neraspolozena ne slusam nesto sto ce me gurnuti u jos gore stanje
Inace, postujem gospodina, mada ne slusam.
Inace, postujem gospodina, mada ne slusam.
-
zemo_online
#7 Re: Oliver Dragojevic....
Davi se dok pjeva.botanicar wrote:Samo mogu rec da ga volim pravoooo....kad sam sjeban il nesto sl...obavezno njega,....
-
malamaca
Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak 
- atko
Imam ja isto tako jednog jarana koji je rodjeni kontras i ne znam ko je od vas dvojice veci kontras da ponekad pomislim da se radi o istoj osobiNeelix wrote:ma mrtvac, ko iz groba da pjevadosta i njega vala
Neelix da se ti slucajno ne zoves Dejan?
Da se vratimo na temu...
Oliver, drag lik nema sta
-
Mina_sa
a zar nema karti u slobodnoj prodaji po 15 KM?? tako ja čula...malamaca wrote:Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak
-
didierdase
Častim damu koja želi sa mnom na koncert za 8.mart. Bujrum javite se.
- Neelix
sta mogu kad ne volim sve sto vole mladiatko wrote:Imam ja isto tako jednog jarana koji je rodjeni kontras i ne znam ko je od vas dvojice veci kontras da ponekad pomislim da se radi o istoj osobiNeelix wrote:ma mrtvac, ko iz groba da pjevadosta i njega vala
![]()
Neelix da se ti slucajno ne zoves Dejan?![]()
Da se vratimo na temu...
i ne, ne zovem se tako
- Koshpa
Neelix se ne zove Dejan, Neelixa zovu Flashhhhhh ( gordon )Neelix wrote:sta mogu kad ne volim sve sto vole mladiatko wrote:Imam ja isto tako jednog jarana koji je rodjeni kontras i ne znam ko je od vas dvojice veci kontras da ponekad pomislim da se radi o istoj osobiNeelix wrote:ma mrtvac, ko iz groba da pjevadosta i njega vala
![]()
Neelix da se ti slucajno ne zoves Dejan?![]()
Da se vratimo na temu...
i ne, ne zovem se tako
ah da dobar je oliver i ako ne pratim njegovu muziku moze nekad na radiu kad naleti i to
-
malamaca
Meni u Eronetu rekli da se karte ne mogu kupiti, samo se mogu dobiti uz placeni racun u Eronetu ili kupljenu onu karticu za dopunu. A to po 15 KM sto se prodaje moze biti jedino da raja tuse karte koje su dobili a ne misle ici.Mina_sa wrote:a zar nema karti u slobodnoj prodaji po 15 KM?? tako ja čula...malamaca wrote:Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak
-
Mina_sa
e ne znam tak sam čulamalamaca wrote:Meni u Eronetu rekli da se karte ne mogu kupiti, samo se mogu dobiti uz placeni racun u Eronetu ili kupljenu onu karticu za dopunu. A to po 15 KM sto se prodaje moze biti jedino da raja tuse karte koje su dobili a ne misle ici.Mina_sa wrote:a zar nema karti u slobodnoj prodaji po 15 KM?? tako ja čula...malamaca wrote:Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak
- J.P.Montoya
Ista stvar sa merlinom i bh telecomom. Plati covjeku da pjeva i odreduj druge stvari tipa karata, ha yamalamaca wrote:Meni je uvijek bio zakon. Medjutim, razocarana sam saznanjima da je ovim koncertom zakazanim za 8.03. diskriminirao sve one koji nisu korisnici Eroneta... Naime, karte nisu u prodaji, nego do njih mogu doci samo korisnici Eroneta... To mi je malo bljak
-
Savršeni_organizam
"... sve bi dao da si tu, barem jedan tren da vicnost bude..."
"...majko da li znas da je ludo ludo volim, da je radost moja... i nema srece bez nje, bez nje..."
Ne znam da li ste znali da Oliver ima i jednu pjesmu na ekavici sto i nije nesto senzacionalno ali je pjesma zaista dobra (mozda je snimljenja i na ijekavici ili cakavici ne znam, ja imam tu Yugo verziju "Zašto"
i stotinu i jedna druga...
ali nikako bez one "Nasoj ljubavi je kraj"
i ko ide na koncenrt?
"...majko da li znas da je ludo ludo volim, da je radost moja... i nema srece bez nje, bez nje..."
Ne znam da li ste znali da Oliver ima i jednu pjesmu na ekavici sto i nije nesto senzacionalno ali je pjesma zaista dobra (mozda je snimljenja i na ijekavici ili cakavici ne znam, ja imam tu Yugo verziju "Zašto"
i stotinu i jedna druga...
ali nikako bez one "Nasoj ljubavi je kraj"
i ko ide na koncenrt?
- karanana
sta se desava za karte? jeli definitivno moram biti klijent eroneta? koliko bi me izaslo da kupim taj start paket? isplati li se kupiti paket i baciti ga a uzet kartu? ja bih za olivera dao oko 15km po karti. jeli start paket skuplji? jeli u domu mladih ili u skenderiji?