ode arzija
- fedor
#51 Re: ode arzija
Arzija=Don Corleone... 
- laker
#52 Re: ode arzija
ARZIJA VS SANTA
SANTA STRIKES BACK
SANTA WINS
REIS HAS LOST THE GAME
Bosnia and Herzegovina
WHERE AMAZING HAPPENS
SANTA STRIKES BACK
SANTA WINS
REIS HAS LOST THE GAME
Bosnia and Herzegovina
WHERE AMAZING HAPPENS
- vozač
#53 Re: ode arzija
to vi mislite da će se nešto promijeniti u sarajevskim vrtićima sa odlaskom imenovane
pa i moje dijete je u jednom od vrtića, starije je također išlo, bio sam i u onim nekakvim savjetima roditelja svojevremeno, ovako kako je sad bilo je i prije 8-9 godina i biće isto i narednih 5, ne kontam čemu toliko oduševljenje, pa ista ta arzija je obični službenik kantonalne administracije, takvih kao ona je na stotine u gradu samo što nisu interesantni javnosti, a i ne eksponiraju se i ne ofiraju poput nje
a vrtići ko vrtići, uvijek isti, nekome super, nekome ne valjaju, nekad nam nešto odgovara u njima, nekad ne, odgojateljice, manje više sve su u 5 deka, meni uglavnom nisu loše,
roditelja svakakvih, finih, namćora, kretena, sve bi promijenili al da je uvijek cijena od 140 KM, samo ne diraj po džepu itd., ne znam kad bi bio vrtić džaba kakve bi bile reakcije javnosti,
što se tiče arzije ... ni prva ni zadnja koja nije uspjela ništa napraviti
a iskreno, gdje bi nam bio kraj da je arzija najveći problem u našim životima, al eto nama je najdraže naslađivati se
pa i moje dijete je u jednom od vrtića, starije je također išlo, bio sam i u onim nekakvim savjetima roditelja svojevremeno, ovako kako je sad bilo je i prije 8-9 godina i biće isto i narednih 5, ne kontam čemu toliko oduševljenje, pa ista ta arzija je obični službenik kantonalne administracije, takvih kao ona je na stotine u gradu samo što nisu interesantni javnosti, a i ne eksponiraju se i ne ofiraju poput nje
a vrtići ko vrtići, uvijek isti, nekome super, nekome ne valjaju, nekad nam nešto odgovara u njima, nekad ne, odgojateljice, manje više sve su u 5 deka, meni uglavnom nisu loše,
roditelja svakakvih, finih, namćora, kretena, sve bi promijenili al da je uvijek cijena od 140 KM, samo ne diraj po džepu itd., ne znam kad bi bio vrtić džaba kakve bi bile reakcije javnosti,
a iskreno, gdje bi nam bio kraj da je arzija najveći problem u našim životima, al eto nama je najdraže naslađivati se
- Chisum
#54 Re: ode arzija
A gdje si ti, haveru, procitao da je Arzija (i onaj choban Keso koji joj je zanosio muda u okukama ovih mjeseci dok se batrgala i borila da ostane) nas najveci problem?
Niko to nije napisao, niti tako misli.
Arzija je JEDAN od milion problema. Dio problema i bijede, mentalne i ekonomske, u koju su nas zavili. Pa se ljudi raduju sto je barem djelic rijesen. Cemu cudjenje?
Imamo mi jos sto i jednu Arziju i sto i jednog Kesu da skinemo. To svi znaju.
P.S. Kako nije uspjela nista napraviti? Uspjela je... unazadila je obdanista provodeci vrijeme boreci se za svoju poziciju, protiv volje roditelja, KOJI PLACAJU za svoju djecu, umjesto da je uradila nesto da toj djeci obezbijedi bolje uslove.
Ja to od nje nisam ni ocekivao, da se razumijemo.
Arzija je JEDAN od milion problema. Dio problema i bijede, mentalne i ekonomske, u koju su nas zavili. Pa se ljudi raduju sto je barem djelic rijesen. Cemu cudjenje?
P.S. Kako nije uspjela nista napraviti? Uspjela je... unazadila je obdanista provodeci vrijeme boreci se za svoju poziciju, protiv volje roditelja, KOJI PLACAJU za svoju djecu, umjesto da je uradila nesto da toj djeci obezbijedi bolje uslove.
- vozač
- vozač
#56 Re: ode arzija
Chisum wrote:A gdje si ti, haveru, procitao da je Arzija (i onaj choban Keso koji joj je zanosio muda u okukama ovih mjeseci dok se batrgala i borila da ostane) nas najveci problem?
tako jeeeeeeeeeeeee
- Chisum
#58 Re: ode arzija
Ma jeb'o orla... Nego, da nije sta drugo spotakla.
Treba dobro provjeriti.
Dosla iz stranke u kojoj je dzeparenje naroda osnovna djelatnost, a kleptopmanija se ne smatra bolescu nego vrlinom.
Treba dobro provjeriti.
Dosla iz stranke u kojoj je dzeparenje naroda osnovna djelatnost, a kleptopmanija se ne smatra bolescu nego vrlinom.
- black
#59 Re: ode arzija
kamo srece da je ona jedina problem
- Optimus Prime
#60 Re: ode arzija
Daleko od toga da je ona jedini problem, ali predstavlja simbol svega sto u ovoj drzavi ide naopako.black wrote:kamo srece da je ona jedina problem
Sad, nek je smjeste u Telekom, samo sto dalje od djece.
Antisekularne ideologije u vrticu su zadnje sto nam treba!
- black
#61 Re: ode arzija
ma onakvih simbola ima podosta sto je najgore, i nemoj je u telekom pun je 'strucnjaka' kao sto je onaOptimus Prime wrote: Daleko od toga da je ona jedini problem, ali predstavlja simbol svega sto u ovoj drzavi ide naopako.
Sad, nek je smjeste u Telekom, samo sto dalje od djece.
Antisekularne ideologije u vrticu su zadnje sto nam treba!
- travar
#62 Re: ode arzija
Paštetica 0.90KM 
- seln
#63 Re: ode arzija
Ona ce ti ponuditi jednog zlatnog orla kojeg ne mozes odbitifedor wrote:Arzija=Don Corleone...
-
convict
#64 Re: ode arzija
Ovo je totalna zamjena teza. Ježim se kad čujem da ne može drugačije, da je svejedno ko šta radi i da će uvijek biti isto pa zato ne treba ništa ni pokušavati. Nije nama ovdje ovako loše zato što nam je Bog tako dao ili zato što smo ukleti nego upravo zato što društvom vladaju razne Arzije, što je na svakoj funkciji nesposobnjaković koji gleda svoj interes i nema namjeru da bilo šta mijenja, a i ako ima želju nema sposobnosti.vozač wrote:to vi mislite da će se nešto promijeniti u sarajevskim vrtićima sa odlaskom imenovane![]()
![]()
![]()
Daleko od toga da je Arzija najveći problem, ali ona je jedna od personifikacija našeg trulog sistema vlasti i dobro je da su je makli odmah na početku. Nadam se da će metla nastaviti sa radom i u GRAS-u i u Toplanama i na fakultetima i po bolnicama. Bez generalnog čišćenja nema nam napretka. A pod broj jedan treba osloboditi ljude ovog načina razmišljanja da nikad neće biti bolje jer su svi isti i vratiti im nadu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#65 Re: ode arzija
ima tema već...