ode arzija
-
photo
#1 ode arzija
u danasnjem oslobodjenju ima clanak koji kaze da je kantonalni sud ukinuo mjeru zabrane aktivnosti u vezi sa razrjesenjem i postavljanjem direktora JU Djeca Sarajeva. samim tim, vasvija jajetovic moze biti imenovana direktoricom. isto tako, kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 2009 jer nikada nije dobila odobrenje clanova upravnog odbora i vijeca roditelja.
ukratko, arzija, sretno ti bilo i ne pojavljuj se vise.
Last edited by photo on 14/01/2011 09:21, edited 1 time in total.
-
ushtap
#2 Re: ode arzija
u peMziju!?...i vakat je...nakon sto je"ne godine rada.photo wrote:u danasnjem oslobodjenju ima clanak koji kaze da je kantonalni sud ukinuo mjeru zabrane aktivnosti u vezi razrjesenjem i postavljanjem direktora JU Djeca Sarajeva. samim tim, vasvija jajetovic moze biti imenovana direktoricom. ito tako, kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 1009 jer nikada nije dobila odobrenje clanova upravnog odbroa i vijeca roditelja.
-
convict
#3 Re: ode arzija
Ne sumnjam uopšte da je čeka kakva savjetnička pozicija pri nekom ministarstvu 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4 Re: ode arzija
Mora da ju je postavio Sulejman Veličanstveni.photo wrote: kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 1009
-
Palavra
#5 Re: ode arzija
Ukratko... ni ti se vise ne pojavljuj.photo wrote:u danasnjem oslobodjenju ima clanak koji kaze da je kantonalni sud ukinuo mjeru zabrane aktivnosti u vezi razrjesenjem i postavljanjem direktora JU Djeca Sarajeva. samim tim, vasvija jajetovic moze biti imenovana direktoricom. ito tako, kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 1009 jer nikada nije dobila odobrenje clanova upravnog odbroa i vijeca roditelja.
Zatvori se i porazgovaraj sam sa sobom gdje se zatajilo u tvom odgoju...
-
photo
#6 Re: ode arzija
sta je ljubomorni, ode ti ljubimica? ovo boldirano govori o tvom odgoju. sjedi i suti, slobode ti.Palavra wrote:Ukratko... ni ti se vise ne pojavljuj.photo wrote:u danasnjem oslobodjenju ima clanak koji kaze da je kantonalni sud ukinuo mjeru zabrane aktivnosti u vezi razrjesenjem i postavljanjem direktora JU Djeca Sarajeva. samim tim, vasvija jajetovic moze biti imenovana direktoricom. ito tako, kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 1009 jer nikada nije dobila odobrenje clanova upravnog odbroa i vijeca roditelja.
Zatvori se i porazgovaraj sam sa sobom gdje se zatajilo u tvom odgoju...
- drndalo
#8 Re: ode arzija
Bogme si Palavra jako nedemokratski, a i protivzakonski nastrojen... Nije to fino...
Sto se nje tice, volio bih da je zavrsila kako je i radila (Ko se maca laca, od maca ce i poginuti), ali ni ovo nije lose, imace se kada gristi kako je smijenilo...
Sto se nje tice, volio bih da je zavrsila kako je i radila (Ko se maca laca, od maca ce i poginuti), ali ni ovo nije lose, imace se kada gristi kako je smijenilo...
-
photo
#9 Re: ode arzija
greska u kucanju...arman1 wrote:Mora da ju je postavio Sulejman Veličanstveni.photo wrote: kantonalni sud je ustanovio da je arzija nezakonito radila kao vd direktorica od 8 oktobra 1009
ispravljeno....
hvala na napomeni
- braca
#10 Re: ode arzija
Imao sam dijete birvaktile u "drzavnom" obdanistu na Skenderiji, Boze me oprosti, to nisu ljudi, nego životinje.
Kako sam dao prije mnogo godina dijete u privatno obdaniste, razrahatio sam se, a cijena od 250 KM sto uljucuje tri obroka, odvodjnje i dovodjenje djeteta u sklolu i iz skokle, prema 170 KM a da ne rade nista, nije neka velika razlika, s tim da ne pamtim kada mi je dijete bilo bolesno, veselo je, cisto i uredno, najedeno i sve sto treba i kako treba. Na Skenderiji je bio 7 dana u obdanistu, 14 na antibioticima, kod kuce, naravno, kada dodjem po njega u obdaniste ("drzavno", na Skenderiji) sav je nekakav bio prljav, placljiv, zapusten......fuj, crkli dabogda.
Kako sam dao prije mnogo godina dijete u privatno obdaniste, razrahatio sam se, a cijena od 250 KM sto uljucuje tri obroka, odvodjnje i dovodjenje djeteta u sklolu i iz skokle, prema 170 KM a da ne rade nista, nije neka velika razlika, s tim da ne pamtim kada mi je dijete bilo bolesno, veselo je, cisto i uredno, najedeno i sve sto treba i kako treba. Na Skenderiji je bio 7 dana u obdanistu, 14 na antibioticima, kod kuce, naravno, kada dodjem po njega u obdaniste ("drzavno", na Skenderiji) sav je nekakav bio prljav, placljiv, zapusten......fuj, crkli dabogda.
- udwarach
#11 Re: ode arzija
ipak, ostaju dvije porazne cinjenice
1 - da je onakva osoba bila direktorica obdanista
2 - da smo je se jedva kutarisali
1 - da je onakva osoba bila direktorica obdanista
2 - da smo je se jedva kutarisali
- drndalo
#12 Re: ode arzija
3 - Da ce vjerovatno za nagradu napredovati na neko savjetnicko mjesto u Minstarstvu, ili jos bolje, za Ambasadorku negdje... 
- chuchumbamayumbe
#13 Re: ode arzija
Slažem se...drndalo wrote:3 - Da ce vjerovatno za nagradu napredovati na neko savjetnicko mjesto u Minstarstvu, ili jos bolje, za Ambasadorku negdje...
-
Mrs.Zurbrigen
#15 Re: ode arzija
znaci li to povratak djeda mraza? 
- veljaca
#16 Re: ode arzija
braca wrote:Imao sam dijete birvaktile u "drzavnom" obdanistu na Skenderiji, Boze me oprosti, to nisu ljudi, nego životinje.
Boze moj - ti ocrni sve uposlenike u drzavnim obdanistima - da bi pokazao svoj odnos prema arziji .....
- braca
#17 Re: ode arzija
Ne, kristalno jasno sam spomenuo obdaniste Skenderija i ne radi se o jednoj osobi, nego osvim uposlenicima toga pomenutog objekta. Apsolutno o svim. A kada sam promijenio obdaniste, žarko sunce me je obasjalo. Pa ti sada vidi. Ja smatram da riba smrdi od glave, a nezainteresovanost osoblja za rad ima neku vezu sa upravom. Zasto privatna obdanista rade dobro i prije svega - časno? Reci cu ti ja: zbog novaca i ako tako ne budu radili, propasti ce. A ovima, boli ih briga, kao i sve uposlenike u JAVNIM, tako da kazem "drzavnim" institucijama, dobiju posao, hvataju veze da ga dobiju, a kada se napokon "uposle", prst u uho. No, ovdje ne moze tako - u pitanju su djeca. Ali, eto - moze.
- mayab
#18 Re: ode arzija
Garant će u BH Telekom 
- denis.istok
#19 Re: ode arzija
ma gdje god ode sretno joj bilo 
nego o kome cemo sada pisati kilometarske postove gdje cemo istresati svoje porodične, životne i poslovne frustracije????

nego o kome cemo sada pisati kilometarske postove gdje cemo istresati svoje porodične, životne i poslovne frustracije????
- Chisum
#20 Re: ode arzija
Ma neka ide vise...u picku lijepu materinu!
I ona i onaj ko ju je tu doveo.
Samo, ove se nesposobne i, u normalnom drustvu, neupotrebljive SDA stetocine, kao bolest, kapljicno prenose sa sektora na sektor, pa ne sumnjam da ce nastaviti sisati narodnu sisu na nekom novom, "atraktivnom" polozaju. A znamo kakav im je saug...
I ona i onaj ko ju je tu doveo.
Samo, ove se nesposobne i, u normalnom drustvu, neupotrebljive SDA stetocine, kao bolest, kapljicno prenose sa sektora na sektor, pa ne sumnjam da ce nastaviti sisati narodnu sisu na nekom novom, "atraktivnom" polozaju. A znamo kakav im je saug...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#21 Re: ode arzija
Čim savlada neprijateljski raspoloženog uskršnjeg zeca, eto nama Djeda Mraza:Mrs.Zurbrigen wrote:znaci li to povratak djeda mraza?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =2&t=82007
- HAVANA
- Control panel
#24 Re: ode arzija
hajde da joj skupimo za otpremnine neka vidi da mi nismo na kraj srca 
- fedor
#25 Re: ode arzija
+1Control panel wrote:hajde da joj skupimo za otpremnine neka vidi da mi nismo na kraj srca