Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!moje_brcko wrote:ej evo me ba, nisam bio tu...jefferson wrote:Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.mIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare
ah, "komunjara- pogrdan naziv za pristase komunizma" Klaic, 153. str, 15. red odozgo
O r. Aliji i u Turskoj
-
jefferson
-
district-beg
uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?jefferson wrote:Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!moje_brcko wrote:ej evo me ba, nisam bio tu...jefferson wrote: Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare
ah, "komunjara- pogrdan naziv za pristase komunizma" Klaic, 153. str, 15. red odozgo
- Vodenjak
Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo....moje_brcko wrote:uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?jefferson wrote:Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!moje_brcko wrote: ej evo me ba, nisam bio tu...
-
district-beg
vidim ja da vam je corba u glavi umjesto neceg drugogVodenjak wrote:Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo....moje_brcko wrote:uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?jefferson wrote: Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!
cast izuzecima, ima i medju vama dobrih:"u svakom zitu ima kukolja"...
-
district-beg
a, gdje gdje sam ja rekao da hocu nekoga uvrijediti nazvavsi ga komunjarommIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
mozda ja ne mislim da je to uvreda
- Vodenjak
moje_brcko wrote:vidim ja da vam je corba u glavi umjesto neceg drugogVodenjak wrote:Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo....moje_brcko wrote: uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?![]()
![]()
![]()
-
bosank_a
Ti da si procitao ovaj dopis sto ga posla -moje_brcko wrote:vidim ja da vam je corba u glavi umjesto neceg drugogVodenjak wrote:Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo....moje_brcko wrote: uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?![]()
![]()
![]()
Professor Francis A. Boyle
MEMORANDUM
SALJE: PROFESOR FRANCIS A. BOYLE PREDMET: DAJTONSKI SPORAZUM DATUM: 30. NOVEMBAR 1995.
na temi OTVARANJE MUZEJSKE POSTAVKE "PREDSJEDNIK ALIJA IZETBEGOVIC
i ti bi se malo zamislio.
-
district-beg
ti da si procitala bar jednu od Alijinih "Sjecanja", ni ti sigurno ne bi tako govorila...al hajd, ima nas svakakvih, isn't it? 
-
district-beg
tako, kad smo ovo apsolvirali, hajmo se sad svadjat' oko neceg drugogbosank_a wrote:Dobro.moje_brcko wrote:ti da si procitala bar jednu od Alijinih "Sjecanja", ni ti sigurno ne bi tako govorila...al hajd, ima nas svakakvih, isn't it?
Svako ima pravo na svoje zakljucke i misljenje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sve ste teme okrenuli na isto: Tito vs. Alija i Ko nije za aliju mora da je cetnik/ustasa. Dovoljno ste stari da vas ni ja ni bilo ko drugi ne moze prevaspitati. Zato sve ove AI teme idu pod kljuc, pa kad budemo imali vremena, procisticemo ih i vratiti.
Hvala na paznji.
Hvala na paznji.