hihihi, rekoh ja...odmah se nadje...jefferson wrote:Sto komunjarama? pa u stranci koju ti je "dedo" osnovao su sve same bivse komunjre koje su se cirlicom potpisivale do 1992!moje_brcko wrote:podjoh reci- komunalcima...ma hajd isto je tomoje_brcko wrote:sto se nasmijem lijepo ovim komunjarama na forumu![]()
![]()
O r. Aliji i u Turskoj
-
district-beg
- infobrcko
moje_brcko wrote:hihihi, rekoh ja...odmah se nadje...jefferson wrote:Sto komunjarama? pa u stranci koju ti je "dedo" osnovao su sve same bivse komunjre koje su se cirlicom potpisivale do 1992!moje_brcko wrote: podjoh reci- komunalcima...ma hajd isto je to![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja se ne smijem turbopatriotama i velikim bosnjacima i srbima i hrvatima, radi vas placem svaki dan...moje_brcko wrote:sto se nasmijem lijepo ovim komunjarama na forumu![]()
![]()
dok se vi podijelite kako treba, odosmo svi komplet u macku piterinu...
-
mIRCerka
u ovakvoj prisilnoj podjeli, hvala na komplimentubosmen wrote:Dje si mirci komunjaro staramIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?![]()
![]()
sta ga ono ti dodjes? Radikalni bosnjak?
salu na stranu, koliko se zachatanih tema o AI i ulicama trgovima i aerodromima sa njegovim imenom mora zatvoriti da bi vi konacno savladali umjetnost normalnog dijaloga?
-
district-beg
ja sta ih se nakupi majko mila...

-
mIRCerka
ja sam dio nas ti si dio vas, a skontacemo valjda..bosmen wrote:Ja josh ne saznadoh koji sam mIRCimIRCerka wrote:Opet nema vise nego vas...moje_brcko wrote:ja sta ih se nakupi majko mila...![]()
![]()
-
MUNAFIK
takva svakodnevnica mirci, kad ovo bude normalna drzava bez genocidnog entiteta i kada se veliko srpski i veliko hrvatski agresori stave tamo gdje im je mjesto onda ces mozda i dozivjeti taj dan... a do tad nadat s eda ce tak nekad biti...mIRCerka wrote:ja zivim za dan kad ce postojati tema na ovom forumu gdje ce ljudi razgovarati bez medjusobne pljuvacine i prozivanja cetnici balije ustase...
-
mIRCerka
nedavni ispadi nekih politicara pokazuju da je trend veliko necega prisutan kod sva tri konstitutivna naroda...MUNAFIK wrote:takva svakodnevnica mirci, kad ovo bude normalna drzava bez genocidnog entiteta i kada se veliko srpski i veliko hrvatski agresori stave tamo gdje im je mjesto onda ces mozda i dozivjeti taj dan... a do tad nadat s eda ce tak nekad biti...mIRCerka wrote:ja zivim za dan kad ce postojati tema na ovom forumu gdje ce ljudi razgovarati bez medjusobne pljuvacine i prozivanja cetnici balije ustase...
Svi su veliki branioci NECEGA, a mater bi rodjenu prodali za dobru fotelju....
Ja takodjer zivim za dan kad ce se politikom baviti ljudi do recimo 55 godina starosti ili sa DO 5 GODINA iskustva u politici..
zivim za dan kad ce Lajcak donijeti zakon da ljudi koji su duze od 10 godina u politici vise ne mogu obnasati visoke funkcije...
puno trazim deda mraze...
- nerko13
dok iz bos. dubice i bos. gradiske jna tuce po hrvatskoj, alija govori "OVO NIJE NAS RAT"
pa ciji je onda??? kojoj priznatoj drzavi pripadaju ti gradovi koji se zovu bosanska dubica i bosanska gradiska?????
ali nije to bio nas rat.......
samo toliko...
pa ciji je onda??? kojoj priznatoj drzavi pripadaju ti gradovi koji se zovu bosanska dubica i bosanska gradiska?????
samo toliko...
-
district-beg
joj jos jedannerko13 wrote:dok iz bos. dubice i bos. gradiske jna tuce po hrvatskoj, alija govori "OVO NIJE NAS RAT"
samo toliko...
-
bosank_a
i veliko bosnjacki takodjer ..MUNAFIK wrote:takva svakodnevnica mirci, kad ovo bude normalna drzava bez genocidnog entiteta i kada se veliko srpski i veliko hrvatski agresori stave tamo gdje im je mjesto onda ces mozda i dozivjeti taj dan... a do tad nadat s eda ce tak nekad biti...mIRCerka wrote:ja zivim za dan kad ce postojati tema na ovom forumu gdje ce ljudi razgovarati bez medjusobne pljuvacine i prozivanja cetnici balije ustase...
-
bosank_a
onaj s ... AI rece spavajte mirno - rata nece bitimoje_brcko wrote:joj jos jedannerko13 wrote:dok iz bos. dubice i bos. gradiske jna tuce po hrvatskoj, alija govori "OVO NIJE NAS RAT"
samo toliko...
pa smo onda u pidjamama kroz sume bjezali ...
- Vodenjak
Cega se ti tako napusi kad ti je tako dobro?moje_brcko wrote:joj jos jedannerko13 wrote:dok iz bos. dubice i bos. gradiske jna tuce po hrvatskoj, alija govori "OVO NIJE NAS RAT"
samo toliko...
- seln
Takvima je svaki dan bajramVodenjak wrote:Cega se ti tako napusi kad ti je tako dobro?moje_brcko wrote:joj jos jedannerko13 wrote:dok iz bos. dubice i bos. gradiske jna tuce po hrvatskoj, alija govori "OVO NIJE NAS RAT"
samo toliko...![]()
-
MUNAFIK
bosank_a wrote:i veliko bosnjacki takodjer ..MUNAFIK wrote:takva svakodnevnica mirci, kad ovo bude normalna drzava bez genocidnog entiteta i kada se veliko srpski i veliko hrvatski agresori stave tamo gdje im je mjesto onda ces mozda i dozivjeti taj dan... a do tad nadat s eda ce tak nekad biti...mIRCerka wrote:ja zivim za dan kad ce postojati tema na ovom forumu gdje ce ljudi razgovarati bez medjusobne pljuvacine i prozivanja cetnici balije ustase...
jel to ima veze sa 0,0001% nekih budala koji imaju neku takvu ideju?
Dobar dio Hercegovine Stolac, Vitez, Busovaca N Travnik, Mostar i Republika grnocidna RS, tu su te Veliko HR-SR ideje a gdje je ta treca??? jel mozda na mezariju u POTOCARIMA ili u nekoj od mnogih masovnih grobnica???
-
bosank_a
Nemoj se praviti nevjest.MUNAFIK wrote:bosank_a wrote:i veliko bosnjacki takodjer ..MUNAFIK wrote: takva svakodnevnica mirci, kad ovo bude normalna drzava bez genocidnog entiteta i kada se veliko srpski i veliko hrvatski agresori stave tamo gdje im je mjesto onda ces mozda i dozivjeti taj dan... a do tad nadat s eda ce tak nekad biti...
Dobar dio Hercegovine Stolac, Vitez, Busovaca N Travnik, Mostar i Republika grnocidna RS, tu su te Veliko HR-SR ideje a gdje je ta treca??? jel mozda na mezariju u POTOCARIMA ili u nekoj od mnogih masovnih grobnica???
Dok god se bude jedan narod vise forsirao od moguca tri nema nista od multikulti. Toliko.
-
MUNAFIK
nemoj se ti pravit naivan! Dok god ima izjednacavanja izmedju zrtve i agresora nema ni mira ni napretka a ni multi kulti: Toliko!bosank_a wrote:Nemoj se praviti nevjest.MUNAFIK wrote:bosank_a wrote: i veliko bosnjacki takodjer ..
Dok god se bude jedan narod vise forsirao od moguca tri nema nista od multikulti. Toliko.
-
bosank_a
nema niko pravo na ubijanje.MUNAFIK wrote:nemoj se ti pravit naivan! Dok god ima izjednacavanja izmedju zrtve i agresora nema ni mira ni napretka a ni multi kulti: Toliko!bosank_a wrote:Nemoj se praviti nevjest.MUNAFIK wrote:
hoce li se cekati 50 godina da prode pa da se o svemu moze pricati?
kao sto smo imali tek nedavno temu o zlocinima u 2.svjetskom ratu(jos stoji na forumu). toliko
-
jefferson
Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.mIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare
-
district-beg
ej evo me ba, nisam bio tu...jefferson wrote:Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.mIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare
ah, "komunjara- pogrdan naziv za pristase komunizma" Klaic, 153. str, 15. red odozgo