O r. Aliji i u Turskoj

Locked
jefferson

Post by jefferson »

moje_brcko wrote:
jefferson wrote:
mIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare :lol:
ej evo me ba, nisam bio tu...
ah, "komunjara- pogrdan naziv za pristase komunizma" Klaic, 153. str, 15. red odozgo :D
Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!
district-beg

Post by district-beg »

jefferson wrote:
moje_brcko wrote:
jefferson wrote: Jos brcko nama neobjasni sto je "komunjara"uvreda.
Zanimljivo je da one koje brcko podrzava su nekad bili najgrlatije komunjare :lol:
ej evo me ba, nisam bio tu...
ah, "komunjara- pogrdan naziv za pristase komunizma" Klaic, 153. str, 15. red odozgo :D
Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!
uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

moje_brcko wrote:
jefferson wrote:
moje_brcko wrote: ej evo me ba, nisam bio tu...
Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo.... :zzzz:
district-beg

Post by district-beg »

Vodenjak wrote:
moje_brcko wrote:
jefferson wrote: Pa nerece sto su ovi na koje aludiras (ukljucujuci i mene) komunjare? kad si vec citao Klaica mogao si procitat sta znaci komunizam, a nisam procitao da iko ovdje podrzava komunizam!
Napadaju ih oni koji imaju barem malo corbe u glavi i koji nisu poltroni kao ti recimo.... :zzzz:
vidim ja da vam je corba u glavi umjesto neceg drugog :lol: :lol: :lol:
cast izuzecima, ima i medju vama dobrih:"u svakom zitu ima kukolja"... :)
district-beg

Post by district-beg »

mIRCerka wrote:moje brcko, objasni mi samo zasto ti mislis da je nekome reci da je komunjara uvreda za tu osobu?
a, gdje gdje sam ja rekao da hocu nekoga uvrijediti nazvavsi ga komunjarom :? :?
mozda ja ne mislim da je to uvreda :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

moje_brcko wrote:
Vodenjak wrote:
moje_brcko wrote: uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?
:roll: :zzzz:
bosank_a

Post by bosank_a »

moje_brcko wrote:
Vodenjak wrote:
moje_brcko wrote: uf uf uf...jasno je ko ovdje(u BiH) tako ostro napada sda i sbih..liberali?
Ti da si procitao ovaj dopis sto ga posla -
Professor Francis A. Boyle

MEMORANDUM

SALJE: PROFESOR FRANCIS A. BOYLE PREDMET: DAJTONSKI SPORAZUM DATUM: 30. NOVEMBAR 1995.

na temi OTVARANJE MUZEJSKE POSTAVKE "PREDSJEDNIK ALIJA IZETBEGOVIC

i ti bi se malo zamislio.
district-beg

Post by district-beg »

ti da si procitala bar jednu od Alijinih "Sjecanja", ni ti sigurno ne bi tako govorila...al hajd, ima nas svakakvih, isn't it? :)
bosank_a

Post by bosank_a »

moje_brcko wrote:ti da si procitala bar jednu od Alijinih "Sjecanja", ni ti sigurno ne bi tako govorila...al hajd, ima nas svakakvih, isn't it? :)
Dobro.
Svako ima pravo na svoje zakljucke i misljenje. :)
district-beg

Post by district-beg »

bosank_a wrote:
moje_brcko wrote:ti da si procitala bar jednu od Alijinih "Sjecanja", ni ti sigurno ne bi tako govorila...al hajd, ima nas svakakvih, isn't it? :)
Dobro.
Svako ima pravo na svoje zakljucke i misljenje. :)
tako, kad smo ovo apsolvirali, hajmo se sad svadjat' oko neceg drugog :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Sve ste teme okrenuli na isto: Tito vs. Alija i Ko nije za aliju mora da je cetnik/ustasa. Dovoljno ste stari da vas ni ja ni bilo ko drugi ne moze prevaspitati. Zato sve ove AI teme idu pod kljuc, pa kad budemo imali vremena, procisticemo ih i vratiti.
Hvala na paznji.
Locked