pa sad ces biti upozoren..karabaja-x wrote:dje je upozorenjezoom66 wrote:malo shale i poshalice ali sad se molim vas vratite temi...
Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
-
Leonid Breznjev
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
veli ja pratim jednu doticnu osobu... mislim koji snovi...i to bez ikakve osnove
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
opet ti arlsane...sta te muci oko meneArslan wrote:pa sad ces biti upozoren..karabaja-x wrote:dje je upozorenjezoom66 wrote:malo shale i poshalice ali sad se molim vas vratite temi...
-
Leonid Breznjev
oko tebe? nista.. sve fina raja oko tebe..karabaja-x wrote:opet ti arlsane...sta te muci oko meneArslan wrote:pa sad ces biti upozoren..karabaja-x wrote: dje je upozorenje
- karabaja-x
jel ti godra?Arslan wrote:oko tebe? nista.. sve fina raja oko tebe..karabaja-x wrote:opet ti arlsane...sta te muci oko meneArslan wrote: pa sad ces biti upozoren..
- infobrcko
posto sam ja iz distrika pokusat cu se vrati na pravi put o kojem je Spiric govorio kada je podnio ostavku.zoom66 wrote:malo shale i poshalice ali sad se molim vas vratite temi...
Misljenja sam da ce on o tom makadamskom putu isto pricat kada bude ponovo izabran. ili ce mozda Terzu da vrate
-
signature
.dioklecian wrote:eh hajde sad nek mi neko objasni ovo:
Špirić otputovao u Njujork
Predsjedavajući Savjeta ministara BiH u ostavci dr. Nikola Špirić otputovao je danas u Njujork radi učešća na zasjednju Savjeta bezbjednosti UN-a.
Predsjedavajući Špirić će u Savjetu bezbjednosti UN-a govoriti o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.
pa zar nije ovaj covo neki dan dao ostavku koja je prihvacena.
i sad ovaj covo treba da govori o B.iH. pa gdje to ima?
Bosna zemlja cuda.
yebu nas uzduz i poprijeko i to veoma uspjesno.
spiric nije dao ostavku na medjunarodna putovanja i na platu.
kaze jedan forumas na jednom srpskom forumu,mora da je Bosnjak 'divim se Turcima kad su imali zivaca vladati nad vama petsto godina"