Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
- Liberalism
#1 Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
ce biti hrvat po nacionalnosti?
- Prozor
#3 Re: Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
Auu Predsjednik Hrvat,Liberalism wrote:ce biti hrvat po nacionalnosti?
Premijer Hrvat,
Ministar vanjskih poslova Hrvat,
tri Hrvata na Ustavnom Sudu
- Bosanac_21
Nek' bude i crni ciganin, samo da mu Bosna i Hercegovina bude glavni prioritet. Treba ovoj zemlji pametnih na funkcijama, ali ti ne mogu doci od svakakvih budala i kretena 
-
jefferson
#7 Re: Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
Ma nije jaro, pa hrvati su ugrozeniProzor wrote:Auu Predsjednik Hrvat,Liberalism wrote:ce biti hrvat po nacionalnosti?
Premijer Hrvat,
Ministar vanjskih poslova Hrvat,
tri Hrvata na Ustavnom Sudu
![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
Oranje je način obrade tla koji se održao tisućljećima i još uvijek je to najbolji način uspostavljanja strukture tla. Kroz povijest, plug je prošao značajne razvojne faze. Današnji moderni plugovi opremljeni su hidrauličkim mehanizmima za sva podešavanja iz kabine traktora.
- Liberalism
Nezavisne novine od prosle godine:
05.11.2006 22:06
...
BANJALUKA - Konstitutivnom sjednicom Predsjedništva BiH danas počinje s radom Predsjedništvo, koje je izabrano u skladu s voljom građana BiH i zvaničnim rezultatima izbora, izjavio je juče Nebojša Radmanović, prvi predsjedavajući Predsjedništva BiH, uoči konstitutivne sjednice Predsjedništva.
On (Radmanović) ističe da je interes svih u BiH da se, što je moguće prije, dogovore o konstituisanju Savjeta ministara BiH i da ovo pitanje neće dovesti do raskola zbog oprečnih stavova SNSD-a i SBiH po tom pitanju.
"Tačno je da Predsjedništvo BiH odlučuje o mandataru za sastav Savjeta ministara BiH, ali je prije tog potrebno postići politički dogovor o tom, koji za sada ne postoji. Zalažem se da se političke partije koje su osvojile mandate u parlamentu BiH dogovore ko će biti predsjedavajući Savjeta ministara BiH da bi Predsjedništvo jednostavnije završilo posao", naglašava Radmanović. Upozorava da bi se, ukoliko se to ne desi, moglo ući u mandatarenje.
Radmanović smatra da je realno da predsjedavajući Savjeta ministara BiH bude Srbin iz RS i iz SNSD-a i podsjeća da je četiri godine na čelu Savjeta ministara BiH bio Bošnjak iz FBiH.
On dodaje da SNSD, stranka iz koje dolazi, na sjednici Glavnog odbora u subotu nije predložila ime budućeg predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH i da će to tek biti moguće nakon razgovora s ostalim partijama u bh. parlamentu.
...
05.11.2006 22:06
...
BANJALUKA - Konstitutivnom sjednicom Predsjedništva BiH danas počinje s radom Predsjedništvo, koje je izabrano u skladu s voljom građana BiH i zvaničnim rezultatima izbora, izjavio je juče Nebojša Radmanović, prvi predsjedavajući Predsjedništva BiH, uoči konstitutivne sjednice Predsjedništva.
On (Radmanović) ističe da je interes svih u BiH da se, što je moguće prije, dogovore o konstituisanju Savjeta ministara BiH i da ovo pitanje neće dovesti do raskola zbog oprečnih stavova SNSD-a i SBiH po tom pitanju.
"Tačno je da Predsjedništvo BiH odlučuje o mandataru za sastav Savjeta ministara BiH, ali je prije tog potrebno postići politički dogovor o tom, koji za sada ne postoji. Zalažem se da se političke partije koje su osvojile mandate u parlamentu BiH dogovore ko će biti predsjedavajući Savjeta ministara BiH da bi Predsjedništvo jednostavnije završilo posao", naglašava Radmanović. Upozorava da bi se, ukoliko se to ne desi, moglo ući u mandatarenje.
Radmanović smatra da je realno da predsjedavajući Savjeta ministara BiH bude Srbin iz RS i iz SNSD-a i podsjeća da je četiri godine na čelu Savjeta ministara BiH bio Bošnjak iz FBiH.
On dodaje da SNSD, stranka iz koje dolazi, na sjednici Glavnog odbora u subotu nije predložila ime budućeg predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH i da će to tek biti moguće nakon razgovora s ostalim partijama u bh. parlamentu.
...
-
dioklecian
eh hajde sad nek mi neko objasni ovo:
Špirić otputovao u Njujork
Predsjedavajući Savjeta ministara BiH u ostavci dr. Nikola Špirić otputovao je danas u Njujork radi učešća na zasjednju Savjeta bezbjednosti UN-a.
Predsjedavajući Špirić će u Savjetu bezbjednosti UN-a govoriti o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.
pa zar nije ovaj covo neki dan dao ostavku koja je prihvacena.
i sad ovaj covo treba da govori o B.iH. pa gdje to ima?
Špirić otputovao u Njujork
Predsjedavajući Savjeta ministara BiH u ostavci dr. Nikola Špirić otputovao je danas u Njujork radi učešća na zasjednju Savjeta bezbjednosti UN-a.
Predsjedavajući Špirić će u Savjetu bezbjednosti UN-a govoriti o aktuelnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.
pa zar nije ovaj covo neki dan dao ostavku koja je prihvacena.
i sad ovaj covo treba da govori o B.iH. pa gdje to ima?
- Bihac_4_ever
ja sam ministar financija i trezora BiH_BosanaC wrote:Evo mog prijedloga nove vlade:
Zoom66 predsjedavajuci VM
muha_sa ministar vanjskih poslova
mostarac ministar unutarnjih poslova
Sta ostali vele?
-
_BosanaC
MereBihac_4_ever wrote:ja sam ministar financija i trezora BiH_BosanaC wrote:Evo mog prijedloga nove vlade:
Sta ostali vele?
Dalje:
@danas - ministar zdravstva
Infra - ministar civilnih poslova
- infobrcko
#17 Re: Novi predsjedavajuci Vijeca ministara
posto su Sanaderovi plakati okupirali BiH. da mozda dr.Ivo Sanader nece bitiLiberalism wrote:ce biti hrvat po nacionalnosti?
-
_BosanaC
Znas da nije problemProzor wrote:Ja hocu da budem ministar prehrane_BosanaC wrote:Evo mog prijedloga nove vlade:
Sta ostali vele?
Idemo dalje s prijedlozima
- infobrcko
infobrcko- visoki predstavnik_BosanaC wrote:Znas da nije problemProzor wrote:Ja hocu da budem ministar prehrane_BosanaC wrote:Evo mog prijedloga nove vlade:
Sta ostali vele?
Idemo dalje s prijedlozima
- muha_sa
ja cu vas sokolit_BosanaC wrote:Evo mog prijedloga nove vlade:
muha_sa ministar vanjskih poslovamostarac ministar unutarnjih poslova
Sta ostali vele?
izdrzat cete vi--znam ja---samo hrabro
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
dje je upozorenjezoom66 wrote:malo shale i poshalice ali sad se molim vas vratite temi...