te]Smeta ti?[/quo
Zaboli me , meni ne smeta ja sam isao u crkvu kao dijete sa rajom .( nisam ogarnicen ) samo mi ne ide sa tvojim pisanjem .
te]Smeta ti?[/quo
Ma klali bi vi i gore da se dočepate kak'e vlasti ....Hrulj wrote: Sto vas normalne tako poklase majku mu
I da svi cetnici izumiru ja cu dalje biti protiv vehabija jer ja za razliku od tebe ne gradim svoj citavi zivot, svoju citavu egzistenciju, oko njih.Hrulj wrote: "normalni ljudi"![]()
Dobri ste mi.
Sto vas normalne tako poklase majku mu
Krst nije samo vjerski simbol, red bi bio da tako neogranicen to naucisSequoia wrote:te]Smeta ti?[/quo
Zaboli me , meni ne smeta ja sam isao u crkvu kao dijete sa rajom .( nisam ogarnicen ) samo mi ne ide sa tvojim pisanjem .
A vehabije imajuSarajcica_88 wrote:I da svi cetnici izumiru ja cu dalje biti protiv vehabija jer ja za razliku od tebe ne gradim svoj citavi zivot, svoju citavu egzistenciju, oko njih.Hrulj wrote: "normalni ljudi"![]()
Dobri ste mi.
Nemaju cetnici ama bas nikakve veze sa mojom zeljom da se osjecam slobodno i komotno u svom gradu.
Itekako.Hrulj wrote: A vehabije imaju
Tacno . Cetnici su ubice . ali cemu sluze vehabije . koja je svrha njihovog postojanja . Odakle su dosli ? Ko ih placa , sta hoce , koji su im ciljevi . Ja sam za cjelovitu sekularnu , ravnopravnu bih . A oni ?Sarajcica_88 wrote:I da svi cetnici izumiru ja cu dalje biti protiv vehabija jer ja za razliku od tebe ne gradim svoj citavi zivot, svoju citavu egzistenciju, oko njih.Hrulj wrote: "normalni ljudi"![]()
Dobri ste mi.
Nemaju cetnici ama bas nikakve veze sa mojom zeljom da se osjecam slobodno i komotno u svom gradu.
Ma oni sad imaju novu tehniku lafo kamuflaže, neki kao moderniji nikovi i "otkačeni" avatari .... prije su bili vazda abu ovaj abu onaj i avatari sa turbanima pa ih raja provalila,Sequoia wrote:te]Smeta ti?[/quo
Tko ih placa? Imas neke podatke o plati i kako to ide? Da organizujem strajk meni ne kapa nistaSequoia wrote:Tacno . Cetnici su ubice . ali cemu sluze vehabije . koja je svrha njihovog postojanja . Odakle su dosli ? Ko ih placa , sta hoce , koji su im ciljevi . Ja sam za cjelovitu sekularnu , ravnopravnu bih . A oni ?Sarajcica_88 wrote:I da svi cetnici izumiru ja cu dalje biti protiv vehabija jer ja za razliku od tebe ne gradim svoj citavi zivot, svoju citavu egzistenciju, oko njih.Hrulj wrote: "normalni ljudi"![]()
Dobri ste mi.
Komedija od ljudi . Cirkus . to nema veze sa vjerom .fatamorgana wrote:Ma oni sad imaju novu tehniku lafo kamuflaže, neki kao moderniji nikovi i "otkačeni" avatari .... prije su bili vazda abu ovaj abu onaj i avatari sa turbanima pa ih raja provalila,Sequoia wrote:te]Smeta ti?[/quo
nikom nista. idemo dalje...Sequoia wrote:
Tacno . Cetnici su ubice . ali cemu sluze vehabije . koja je svrha njihovog postojanja . Odakle su dosli ? Ko ih placa , sta hoce , koji su im ciljevi . Ja sam za cjelovitu sekularnu , ravnopravnu bih . A oni ?
[/quote]Tko ih placa? Imas neke podatke o plati i kako to ide? Da organizujem strajk meni ne kapa nista![]()
Vehabije nisu otvarali logore i silovali ljude, niti su bili tu kada se to radilo.
Pa otkud sad ovdje ? Ko ih je doveo ? sta hoce , ne razumijem . Ovo je bosna , Evropa , ovdje se pije piva , jede prsut , pada snijeg sta rade ovdje . Ne razumijem . Ovo je moja zemlja , sikter u afganistan[/quote]Sequoia wrote:Tko ih placa? Imas neke podatke o plati i kako to ide? Da organizujem strajk meni ne kapa nista![]()
Vehabije nisu otvarali logore i silovali ljude, niti su bili tu kada se to radilo.
nisam toi rekao treba ih na sud , ali sa vehabijama se necemo rjesiti cetnika . Sefer , Vikic , Divjak je lijek za cetnika a ne vaehabija . Vehabija nam smeta .Danguba wrote:nikom nista. idemo dalje...Sequoia wrote:
Tacno . Cetnici su ubice . ali cemu sluze vehabije . koja je svrha njihovog postojanja . Odakle su dosli ? Ko ih placa , sta hoce , koji su im ciljevi . Ja sam za cjelovitu sekularnu , ravnopravnu bih . A oni ?
Nije nikakva tajna da vas plaća Saudijska Arabija iz fondova za širenje vehabizma po cijelom svijetu ...Hrulj wrote:Tko ih placa? Imas neke podatke o plati i kako to ide? Da organizujem strajk meni ne kapa nistaSequoia wrote: Tacno . Cetnici su ubice . ali cemu sluze vehabije . koja je svrha njihovog postojanja . Odakle su dosli ? Ko ih placa , sta hoce , koji su im ciljevi . Ja sam za cjelovitu sekularnu , ravnopravnu bih . A oni ?![]()
Hrulj wrote:Pa otkud sad ovdje ? Ko ih je doveo ? sta hoce , ne razumijem . Ovo je bosna , Evropa , ovdje se pije piva , jede prsut , pada snijeg sta rade ovdje . Ne razumijem . Ovo je moja zemlja , sikter u afganistanSequoia wrote:Tko ih placa? Imas neke podatke o plati i kako to ide? Da organizujem strajk meni ne kapa nista![]()
[/quote]Takva ta "tvoja" zemlja nije bila do 1951-e.
Otkud ovdje? Radi cetnika. Eto nismo mogli vise ne vjerovati i manje drzati do vjere pa nas pobise.
Akcija i reakcija.
Najosnovniji zakon svijeta.
Sequoia wrote:
U kojem su te smislu ugrozili?Sequoia wrote: Pa otkud sad ovdje ? Ko ih je doveo ? sta hoce , ne razumijem . Ovo je bosna , Evropa , ovdje se pije piva , jede prsut , pada snijeg sta rade ovdje . Ne razumijem . Ovo je moja zemlja , sikter u afganistan
Cetnici su zlo, znaci vehabije su dobri?Danguba wrote: nikom nista. idemo dalje...
Hoce, kad se cetnici pogubeSarajcica_88 wrote:Cetnici su zlo, znaci vehabije su dobri?Danguba wrote: nikom nista. idemo dalje...
Cetnici su ubili 60 000 Bosnjaka, znaci u redu je da vehabije ubiju njih nekoliko?
Cetnici su silovali hiljadu zena, znaci u redu je ako vehabije sikaniraju i maltretiraju desetine njih nakon rata?
Hoce li drustvo ikada ici naprijed ako sva zla ovog drustva uporedjujemo sa cetnicima?
daddy-kool wrote:U kojem su te smislu ugrozili?Sequoia wrote: Pa otkud sad ovdje ? Ko ih je doveo ? sta hoce , ne razumijem . Ovo je bosna , Evropa , ovdje se pije piva , jede prsut , pada snijeg sta rade ovdje . Ne razumijem . Ovo je moja zemlja , sikter u afganistan
To je jednako ovomSequoia wrote:daddy-kool wrote:U kojem su te smislu ugrozili?Sequoia wrote: Pa otkud sad ovdje ? Ko ih je doveo ? sta hoce , ne razumijem . Ovo je bosna , Evropa , ovdje se pije piva , jede prsut , pada snijeg sta rade ovdje . Ne razumijem . Ovo je moja zemlja , sikter u afganistan
U dzamiji jednom starijem covjeku iza ledja udarali po nogama da ih rasiri jer klanja ,, naopako ,, npr , ima primjera puno

Netacno opet - nisu to muslimanski forumi i sajtovi - vec vehabijski. Vehabije su sekta i nista vise, isto kao jehovi, subotari, amishi, gnostici,... - razlika je samo u tome sto su vehabije agresivne. Svi sektasi pricaju da propovjedaju cistu vjeru - samo oni ispravni,.. onaj ko u to vjeruje je ili neupucen ili zeli da tako vjeruje zatgo da blati cijelu vjeru konto sacice ekstrema.Sarajcica_88 wrote:
Na muslimanskim forumima i sajtovima, tj na stranicama sa islamskim tematikom (put vjernika, islambosna itd) postoji definitivno veci animozitet prema katolicima.
.