drunken tiger wrote:Mene više zabrinjava što postoji određen broj ljudi koji podržava ovaj ekstremizam. I treba stezati obruč oko ekstremista. Ne može se tako ponašati u državi, ne poštovati institucije držav
e i stvarati svoje zakone unutar iste te države
.
Sad ćeš mi ti reći zašto ne stežu obruč oko četnika? Iz prostog razloga što ne postoji "zajednica" u kojoj oni žive
. Okupe se jednom, dva puta godišnje. I njih isto treba rasturiti i bilo koji oblik ekstremizma.
Reci jedan zakon koji su oni stvorili ?
Kazes da ne postoji ,, zajednica ,, u kojoj zive cetnici pa ne mozes oko njih stezati obruc ! ? a sta je RS ? to je entitet , zajednica u kojoj zivi ise cetnika nego li lisva na grani . Ako treba stezati obruc oko necega to je genocidn cetnitet . Cetnici su ubice , koljaci , monstrumi koji su ubijali djecu i bebe . to su fasisti , extremisti , radikali . Imaju svoju zastavu , obiljezja , vojvode , oruzje . Pravi teroristi . Vecih i okrutnijih terorista svijet nije vidio . Ubili su puno visew civila nego li vojnika u proteklom ratu . a sada reci sta konkretno sta su oni sa kratkim hlacama ( koje ja ne volim ) napravili . Ako jesu , hapsi brate i podigni optuznicu . Ne razumijem sta znaci steze se obruc . Da je pravde RS bi trebalo ukinuti i zabraniti da se tamo okupe vise od dva covjeka na jednom mjestu . Dok ih trojica eto genocida i konclogora i masovnih grobnica .