fala falaNeelix wrote:sretno !
:( nestala Husnijina mama :(
Moderator: anex
- Phia
Nešto se ne sjećam jesi li rekla je li sterilizirana tvoja mačka?Ako nije to bi objasnilo mnoge stvari..
p.s. žao mi je što se zbog nekih tema druge teme ne mogu raspraviti dublje jer dotiču jedna drugu.nije mi bila namjera da o g*** naširoko fiozofiram.samo mi je nekako izgfledalo logično da razlozi za prijetlju mogu imati više aspekata.možda je najbolje da nastavim sa svojom 'apstinencijom od ovog foruma'.
p.s. žao mi je što se zbog nekih tema druge teme ne mogu raspraviti dublje jer dotiču jedna drugu.nije mi bila namjera da o g*** naširoko fiozofiram.samo mi je nekako izgfledalo logično da razlozi za prijetlju mogu imati više aspekata.možda je najbolje da nastavim sa svojom 'apstinencijom od ovog foruma'.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Macka je sterilizirana, ali mislim da je psihicki otisla u neku stvar jer je okruzena gomilom drugih macaka...
sto se tice drugih tema, covjek nije prijetio pistoljem jer se pas sere, vec zato sto je idiot i dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame, pa se mozda opameti!
sto se tice drugih tema, covjek nije prijetio pistoljem jer se pas sere, vec zato sto je idiot i dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame, pa se mozda opameti!
- Phia
Možda bi bilo pametno da nalijepiš par slika od mačke tu u okolini i ponudiš neku nagradu nalazaču.vjeruj to pali kod ljudi.svako će malo bolje zagledati po mačkama zbog novca.
Šta da kažem na ovaj tvoj komentar o dotičnoj temi?Svojim mišljenjem da je razlog prijetnji samo nečiji idiotizam i ništa više (kako da pri tome zanemarimo izjavu djevojke o tome da će čovjeku dovesti 'ćelu'?) uskratila si svima drugima da imaju svoje stavove.A ne želim da ulazim dublje u tvoj način izražavanja koji je po mom mišjenju (možda čak ovo bude razlog da se ostvare tvoje prijetnje o brisanju, zaključavanju i banovanju) krajnje neprofesionalan.jer ipak ti si ovdje moderator-ica i da li je umjesno da govoriš stvari kao: dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame?
Šta da kažem na ovaj tvoj komentar o dotičnoj temi?Svojim mišljenjem da je razlog prijetnji samo nečiji idiotizam i ništa više (kako da pri tome zanemarimo izjavu djevojke o tome da će čovjeku dovesti 'ćelu'?) uskratila si svima drugima da imaju svoje stavove.A ne želim da ulazim dublje u tvoj način izražavanja koji je po mom mišjenju (možda čak ovo bude razlog da se ostvare tvoje prijetnje o brisanju, zaključavanju i banovanju) krajnje neprofesionalan.jer ipak ti si ovdje moderator-ica i da li je umjesno da govoriš stvari kao: dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame?
-
mIRCerka
ma ona je polukrezava baba kontam sta li je jela ovih dana....uhljupce wrote:Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....
nisam lijepila slike zato sto je na dan njenog nestanka neka djevojka nasla macku slicnog opisa sa ranama 4 dana starim, pa bi samo bila zbunjola...
-
uhljupce
ne sikiraj se plaho za to sta je maca jela ... Da je ne znam ti koliko pitoma, proradi u njoj divlji instinkt za prezivljavanje kada je to potrebno...mIRCerka wrote:ma ona je polukrezava baba kontam sta li je jela ovih dana....uhljupce wrote:Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....
nisam lijepila slike zato sto je na dan njenog nestanka neka djevojka nasla macku slicnog opisa sa ranama 4 dana starim, pa bi samo bila zbunjola...
Jednom je moj cuko otiso "na izlet" 10-tak dana i nakon toga se vratio kuci sav sretan ... Eh sad, samo problem je kolko su divlji ljudi na tom lokalitetu na kojem se izgubila tvoja maca ...
-
mIRCerka
to je problem...10 metara od Zmaja od Bosne...uhljupce wrote:ne sikiraj se plaho za to sta je maca jela ... Da je ne znam ti koliko pitoma, proradi u njoj divlji instinkt za prezivljavanje kada je to potrebno...mIRCerka wrote:ma ona je polukrezava baba kontam sta li je jela ovih dana....uhljupce wrote:Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....
Jednom je moj cuko otiso "na izlet" 10-tak dana i nakon toga se vratio kuci sav sretan ... Eh sad, samo problem je kolko su divlji ljudi na tom lokalitetu na kojem se izgubila tvoja maca ...
6 bibi traka, tramvaji...
-
mIRCerka
nema je nigdje sestro mila...hadzinica wrote:nadje li husnijnu mamu?
p.s. Sabbo sretno ozenjen!!!! i debeo!!!! za potomstvo se jos utvrdjuje na osnovu opravdanih sumnji jer su vidjene dvije male mece, jedna siva i jedna bjelo-crna! u blizini kuce gdje zivi!!!
neko je to uzeo sebi i dzaba ti sve....
Nego, sabbina mladja seka hajra je bila na operaciji, imala jadnica hormonalni poremcaj, sva otekla bila, pa smo morali jajnike odstranit, eno se oporavlja...
a drago mi je cuti da je sabbo babuka posto