:( nestala Husnijina mama :(

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Neelix wrote:sretno ! :)
fala fala
Phia

Post by Phia »

Nešto se ne sjećam jesi li rekla je li sterilizirana tvoja mačka?Ako nije to bi objasnilo mnoge stvari..

p.s. žao mi je što se zbog nekih tema druge teme ne mogu raspraviti dublje jer dotiču jedna drugu.nije mi bila namjera da o g*** naširoko fiozofiram.samo mi je nekako izgfledalo logično da razlozi za prijetlju mogu imati više aspekata.možda je najbolje da nastavim sa svojom 'apstinencijom od ovog foruma'. :roll:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Macka je sterilizirana, ali mislim da je psihicki otisla u neku stvar jer je okruzena gomilom drugih macaka...
sto se tice drugih tema, covjek nije prijetio pistoljem jer se pas sere, vec zato sto je idiot i dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame, pa se mozda opameti!
Phia

Post by Phia »

Možda bi bilo pametno da nalijepiš par slika od mačke tu u okolini i ponudiš neku nagradu nalazaču.vjeruj to pali kod ljudi.svako će malo bolje zagledati po mačkama zbog novca.

Šta da kažem na ovaj tvoj komentar o dotičnoj temi?Svojim mišljenjem da je razlog prijetnji samo nečiji idiotizam i ništa više (kako da pri tome zanemarimo izjavu djevojke o tome da će čovjeku dovesti 'ćelu'?) uskratila si svima drugima da imaju svoje stavove.A ne želim da ulazim dublje u tvoj način izražavanja koji je po mom mišjenju (možda čak ovo bude razlog da se ostvare tvoje prijetnje o brisanju, zaključavanju i banovanju) krajnje neprofesionalan.jer ipak ti si ovdje moderator-ica i da li je umjesno da govoriš stvari kao: dabogda mu djeci neko tako prijetio radi galame?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

phia, ti opet sa 4/5 posta skreces sa teme.
Nemoj.
Ja te vise necu upozoravati majke mi moje.
uhljupce

Post by uhljupce »

Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

uhljupce wrote:Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....
ma ona je polukrezava baba kontam sta li je jela ovih dana....

nisam lijepila slike zato sto je na dan njenog nestanka neka djevojka nasla macku slicnog opisa sa ranama 4 dana starim, pa bi samo bila zbunjola...
uhljupce

Post by uhljupce »

mIRCerka wrote:
uhljupce wrote:Iako vise volim cuke negoli mace, puno srece Mirci u pronalasku ove fine cupave mace ... Iskreno se nadam da je u nekom podrumu ili pod stepenicama nekog haustora ....

nisam lijepila slike zato sto je na dan njenog nestanka neka djevojka nasla macku slicnog opisa sa ranama 4 dana starim, pa bi samo bila zbunjola...
ne sikiraj se plaho za to sta je maca jela ... Da je ne znam ti koliko pitoma, proradi u njoj divlji instinkt za prezivljavanje kada je to potrebno...

Jednom je moj cuko otiso "na izlet" 10-tak dana i nakon toga se vratio kuci sav sretan ... Eh sad, samo problem je kolko su divlji ljudi na tom lokalitetu na kojem se izgubila tvoja maca ...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

uhljupce wrote:
mIRCerka wrote:

ne sikiraj se plaho za to sta je maca jela ... Da je ne znam ti koliko pitoma, proradi u njoj divlji instinkt za prezivljavanje kada je to potrebno...

Jednom je moj cuko otiso "na izlet" 10-tak dana i nakon toga se vratio kuci sav sretan ... Eh sad, samo problem je kolko su divlji ljudi na tom lokalitetu na kojem se izgubila tvoja maca ...
to je problem...10 metara od Zmaja od Bosne...
6 bibi traka, tramvaji...
Dori

Post by Dori »

Nadam se da ces je uskoro naci :(
Neelix

Post by Neelix »

jesi trazila? :roll:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Neelix wrote:jesi trazila? :roll:
i ja i tata, a cika vulkanizer kaze da je nije uopste vidio :(

gdje li je samo sinoc bila...
Neelix

Post by Neelix »

a rekoh ti da ne vjerujem da je to ona bila....jos uvijek je najvjerovatnije da ju je neko uzeo :)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

mIRCerka wrote:phia, ti opet sa 4/5 posta skreces sa teme.
Nemoj.
:lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

zena wrote:
mIRCerka wrote:phia, ti opet sa 4/5 posta skreces sa teme.
Nemoj.
:lol: :lol: :lol:
sto mi se keslas bona :D
bpsang

Post by bpsang »

@ mIRCerka

ja tlazio i nasao ovo mozda nije mama al moze biti i tata

Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

hadzinica wrote:nadje li husnijnu mamu?
p.s. Sabbo sretno ozenjen!!!! i debeo!!!! za potomstvo se jos utvrdjuje na osnovu opravdanih sumnji jer su vidjene dvije male mece, jedna siva i jedna bjelo-crna! u blizini kuce gdje zivi!!!
nema je nigdje sestro mila...
neko je to uzeo sebi i dzaba ti sve....

Nego, sabbina mladja seka hajra je bila na operaciji, imala jadnica hormonalni poremcaj, sva otekla bila, pa smo morali jajnike odstranit, eno se oporavlja...
a drago mi je cuti da je sabbo babuka posto :D:D:D:D
Post Reply