I to ne samo G nego i ostala velika slovaLSD wrote:Šta kaže ovaj lider sa razglasom : Tuj su ljudi iz Gamedino84 wrote:Zapravo sad kad skontam,ovo mi je odvratnije od onih kocija,a kao evoluirali ste u tom razdoblju i napredovali...Ovo je jace od cevljanske koride,da vas jedan ovakav lik vrti ko jufku i da padate u trans uz njegove psovke...Primitivizam 1/1,ovo na nasoj stani mozete samo sanjati u vasim snovima...
A sve FGR...![]()
![]()
Nemojte samo "nismo svi,ja sam sutio,vecina je negodovala" itd.Tribina je u transu od prve rijeci ovog kompleksasa sto je vodio program orgijanja.
Mali prilog za dugo sjecanje.
http://www.youtube.com/watch?v=fKlWZvC2 ... r_embedded![]()
![]()
![]()
Pa Tica (covjek kojeg godinama prozivate i ofirate ovdje kao zadnje mahaluše) je Gospodin sa velikim G.
Navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
saramara
#351 Re: Navijačka prepucavanja
- ultima_palabra
#352 Re: Navijačka prepucavanja
LSD wrote:Šta kaže ovaj lider sa razglasom : Tuj su ljudi iz Game![]()
![]()
![]()
- dino84
#353 Re: Navijačka prepucavanja
Dajte za kraj jos onu Amarovu sliku gdje drzi slovo O,i da proglasimo temu zatvorenom.
U pravu si druze,ali ovo je bilo ono klasicno "trazili ste,gledajte" ili u prevodu na nas "zaiskali ste,eto vam ga".bELMIN_666 wrote: Smori covjece.
Last edited by dino84 on 17/08/2011 19:16, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#354 Re: Navijačka prepucavanja
haj ba sto lazete nas al' sto lazete sebe ? 
i lik uopste ne kaze "tuj", malo poslusajte bolje sabani
i lik uopste ne kaze "tuj", malo poslusajte bolje sabani
-
LSD
#355 Re: Navijačka prepucavanja
Jao Dzevad BecirevicA onda potom i "tu su ljudi iz Opstine"Becirevic nacelnik Opstine i potpredsjednik kluba,a bilo je garant i Alaimove raje,ne znam jesu li kospice ponijeli.
-
saramara
#356 Re: Navijačka prepucavanja
Bećirević stari nastavnik i željovac kako sam kaže
-
north
#357 Re: Navijačka prepucavanja
Šta se ba ovo košpe raspucale iz sveg arsenala
ovaj dino 84 nas isprosipa i ubi argumentima evo ne mogu sebi da dođem
Uozbiljimo se i ne pravimo ludi, zna se vrlo dobro zašto se tu noć na Koševu dešavalo to što se dešavalo i što se govorilo to što se govorilo...VI STE TU NOĆ UNIŠTILI DERBI, i ovo je samo rezultat revolta, i samo zahvaljujući novoj upravi Sarajeva je vraćen sjaj, a niste zaslužili da se onako gospodski ponesu prema vama....
Iskren da budem mnoge pogrdne nazive tu noć ste itekako zaslužili i samo zbog jednog dijela te večeri (preseravanje Blekića) mogu reći da nije trebalo i da je blam...
Mislim da ni je jedni ni druge ne bi trebali sa prozivanjem imena likova ovako preko foruma, mahalski je što jest-jest.....
Uozbiljimo se i ne pravimo ludi, zna se vrlo dobro zašto se tu noć na Koševu dešavalo to što se dešavalo i što se govorilo to što se govorilo...VI STE TU NOĆ UNIŠTILI DERBI, i ovo je samo rezultat revolta, i samo zahvaljujući novoj upravi Sarajeva je vraćen sjaj, a niste zaslužili da se onako gospodski ponesu prema vama....
Iskren da budem mnoge pogrdne nazive tu noć ste itekako zaslužili i samo zbog jednog dijela te večeri (preseravanje Blekića) mogu reći da nije trebalo i da je blam...
Mislim da ni je jedni ni druge ne bi trebali sa prozivanjem imena likova ovako preko foruma, mahalski je što jest-jest.....
- nemam_ideje
#358 Re: Navijačka prepucavanja
S tim da tebe uopšte ne smatram navijačem bio sam u dilemi da li se isplati uopšte odgovoriti. Mislim da uopšte ne shvataš zašto sam ovo ovo postavio. Opet, da bi shvatio potrebno je malo logike.jeza u ledja wrote:nemam_ideje wrote:Ako se već pozivaš na mišljenje jednog Manijaka i uzimaš ga kao relevantno, onda možemo primjeniti isti princip u narednom "slučaju"Baltazar_khan wrote:činjenica je ta da su horde zla brojnije na gostovanjima od manijaka. to je dokazano već godinama.
a i ove sezone u pretkolima evropske lige nas je bilo više na koševu od vas.
horde zla su domaći ultra brand koji je poznat širom evrope. uvijek smo korak ispred ostalih navijačkih grupa u državi, prvi smo napravili bakljadu, prvi smo napravili koreografiju. napravili najveće gostovanje neke navijačke grupe iz BiH u evropi. Prag je kruna mukotrpnog rada grupe, tražilo se mjesto više u autobusima.
postavili standarde, zadali teške zadaće za sve. čak smo bili i sabotirani od strane uprave željezničara pa su nam dali manje prostora zadnji derbi na grbavici. i ptice na grani znaju da je razlog tome bolja, kvalitetnija i bučnija podrška timu, od domaćih. nije li lično vodstvo manijaka tražilo od uprave da se sabotira gostovanje hz, iz razloga što se bolje i jače čujemo? i pored toga što nas nije bilo, mnogi manijaci su imali slično razmišljanje:
posebno obratiti pažnju na zadnji dio, i pročitati ga ako treba stotinu puta!
![]()
Kakav zaključak možemo izvesti o navedenoj situaciji u Konjicu ako pratimo tvoju logiku![]()
Moja preporuka, ne javljaj se. Ne pomažeš net promociji. Zapravo, štetiš istoj
Huliganu, posto vidim prepucavanje ti se svodi na to ko je koga prebio da te napomenem da se radi o navijackim grupama. Tuca i fizicki okrsaji su samo popratne pojave , a ne svrha sama sebi. Momak ti je postavio neki link gdje se komentarise navijanje, a ti postavljas link gdje se komentarise nesto sto nema veze sa navijanjem, a niti ima veze sa vama.
Sama cinjenica da huliganizam istices kao glavni argument rasprave govori najvise o tebi kao "navijacu". O tome se na internetu ne raspravlja i kao sto vidis niko drugi o tome ne komentarise jer je bespredmetno, naivno i ispod nivoa casti bilo koga ko uopste ucestvuje u nekim sukobima.
Dakle sad je pitanje - ili si 1) net-huligan, ili si 2) hajvan kojem je tuca sama sebi svrha, a navijacka grupa ti je samo izgovor za takvo ponasanje. Ne bi me iznenadilo ni jedno ni drugo. No da bi nam odgovorio na to mozda je najbolje da nam kazes da li posjedujes cakiju?
I vezano za ovu raspravu, TM se cine da su na slicnom mjestu gdje su bile HZ prije 3-4 godine. Da se ne lazemo, i mnogi od Zeljinih navijaca koji ovdje pisu to ocigledno shvataju. I koliko god se Sarajevo cinilo uzasnim u onim godinama nakon rata, sa sve SDA, Celom i agenturom na celu, opet se sve na kraju poslozilo i vratilo na onako kako je bilo i prije rata, a znaju svi kako je bilo prije rata. Tako je ocigledno prirodno stanje stvari - kada je jedan klub gradski, a drugi radnicki - takvi mu budu i navijaci. Nije tu nista toliko lose, ali je jasno ko kosi, a ko vodu nosi. Svima je to jasno.
.
Referisanje prema jednom postu može biti kontraproduktivno. U ovom slučaju, HZ su doživjele blamažu a nama se spočitava loše navijanje kao neki argument. Nakon toga, niko pametan, ovo više nije komentarisao jer shvata šta ovo znači. Osim tebe, koji nisi navijač pa ne kontaš
Dalje, upućen si u stanje među grupama kao ja u stanje u Americi. Ja znam šta ne znam pa ne pišem o tome. Ti očito misliš da mnogo toga znaš pa shodno tome misliš da možeš da komentarišeš. A ne znaš.
Biti navijač ne znači, kao što misliš, samo otići na utakmicu i navijati. Ima tu još stvari. Jasno je meni da tebi to nije jasno. Nije mi jasno što komentarišeš kad nisi pravilno shvatio materiju. Kad to apsolviraš, javi se da diskutujemo.
Živio
-
LSD
#359 Re: Navijačka prepucavanja
Davno prežvakana prica...nisu manijaci ,a ni uprava Želje "ubili derbi to vece" vec glavom i bradom Zijo Blekić Bleky koji je od vas (i iz novonastale situacije koji je maximalno zatalasao) napravio brzinski posao za jednu noc...varalica ona jeftina, dosjetio se Bleky kako da ih izlevati na foru....i još vam naplatio petak ulaz - cijena za one koji žele gledati preko LED ekrana i tako navijati, dok se tekma odigrava na suprotnom dijelu grada.
- nemam_ideje
#360 Re: Navijačka prepucavanja
LažešLSD wrote:Davno prežvakana prica...nisu manijaci ,a ni uprava Želje "ubili derbi to vece" vec glavom i bradom Zijo Blekić Bleky koji je od vas (i iz novonastale situacije koji je maximalno zatalasao) napravio brzinski posao za jednu noc...varalica ona jeftina, dosjetio se Bleky kako da ih izlevati na foru....i još vam naplatio petak ulaz - cijena za one koji žele gledati preko LED ekrana i tako navijati, dok se tekma odigrava na suprotnom dijelu grada.
http://www.youtube.com/watch?v=fKlWZvC2 ... r_embedded
Urbane momke koji pjevaju "mama ti je kurva, tata šlagiran"
Ne vjerujem. To se nije moglo desiti
Last edited by nemam_ideje on 17/08/2011 19:30, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#361 Re: Navijačka prepucavanja
Nisu.JThomas wrote:
a prave vrijednosti su uhvatiti špuru dok ti leše drugove s kojima si krenuo na gostovanje?
No svasta se prica po tim forumima to je cudo jedno.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#362 Re: Navijačka prepucavanja
@nemam_ideje
biti navijac znaci predstavljati se po forumima kao navijac FKS i kupovati username za HZ forum ?
how yes no veliki navijacu
biti navijac znaci predstavljati se po forumima kao navijac FKS i kupovati username za HZ forum ?
how yes no veliki navijacu
- dino84
#363 Re: Navijačka prepucavanja
Jbg druze,nagledao sam se ja toga vaseg vracanja sjaja,hajd' da ne idemo u istoriju do Gracica,mozemo i sezonu dvije unazad pogledati...north wrote:Šta se ba ovo košpe raspucale iz sveg arsenalaovaj dino 84 nas isprosipa i ubi argumentima evo ne mogu sebi da dođem
![]()
Par mjeseci od "gledat ce nam u pete" do "jedemo virsle",pa onda poslije toga nova Uprava kojoj sami podmecete klipove (sta je Bordo fan i ona splacina od clanka koja vrijedja Rizvanovica da je lud i nenormalan nego to).BP upravljaju masama kako im je ceif,da je Varesanovica neko napao onih dana oni bi bili krivci za to,vjeruj mi na rijec.Benjo Filipovic je lik koji bi da se pita za nesto,a da ne daje pare.I takvi vam formiraju misljenje,sto je apsolutno tacno buduci da ce za par dana Varesanovica docekati neprijateljska atmosfera.
Mi bar nismo takvi,na Jugu je bio trans protiv Nijaza Brkovica kada je on bio mozda i najjaci.Bar nismo gomila kojom svako moze manipulisati i ne nasjedamo i ne primamo se na ublehu,cak i sada kada osvajamo trofeje.
Fakat,dajte onu Amarovu sliku sa slovom O (mrsko mi trazit
Last edited by dino84 on 17/08/2011 19:37, edited 1 time in total.
- ganjeta
#364 Re: Navijačka prepucavanja
Uhvacen u laži! Zar ti nisi rek'o da nisi to pjev'o?leškarenje wrote:Vidi sad,ja sam to pjevao isto kao sto su mnogi od vas "svi u napad,mrtav je HASE",i ne vidim svrhu ove teme jer ce ovo odvesti daleko...nemam_ideje wrote:LažešLSD wrote:Davno prežvakana prica...nisu manijaci ,a ni uprava Želje "ubili derbi to vece" vec glavom i bradom Zijo Blekić Bleky koji je od vas (i iz novonastale situacije koji je maximalno zatalasao) napravio brzinski posao za jednu noc...varalica ona jeftina, dosjetio se Bleky kako da ih izlevati na foru....i još vam naplatio petak ulaz - cijena za one koji žele gledati preko LED ekrana i tako navijati, dok se tekma odigrava na suprotnom dijelu grada.Nemoguće
Zar je moguće tako lako nasankati samoprozvane divove na hrenovkama
Ne vjerujem
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fKlWZvC2 ... r_embedded
Urbane momke koji pjevaju "mama ti je kurva, tata šlagiran"Urbane momke koju Bljakića na kraju poguraše sa tri markice za LED
![]()
Ne vjerujem. To se nije moglo desiti
- nemam_ideje
#365 Re: Navijačka prepucavanja
Mislim da si me zamijenio sa nekim. Prije bih si ruku otpilio nego napisao da sam navijač Torpeda
Što se tiče foruma, ovo što sam postavio se nalazi na indeksu
Ne zalazim kod vas, kažu, možeš početi sam sebi da si div. Znamo čemo to vodi 
Što se tiče foruma, ovo što sam postavio se nalazi na indeksu
-
LSD
#366 Re: Navijačka prepucavanja
Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.
-
north
#367 Re: Navijačka prepucavanja
Pitari se trebaju stiditi jedne večeri (rekao sam da se stidim samo jednim dijelom zbog ublehaša) izrevoltirani takvim bezobrazlukom uprave Želje i još onaj kauboj dođe na presicu i to poredi sa vlastitom kafanom..a košpe izdrkavaju na njega kako nam ga je šuknuo.... Aferim
Ali, s druge strane ne trebaju se košpe stiditi likova koji na prijateljskoj utakmici ulijeću na teren i ganjaju nožem fudbalere Sarajeva, ne trebau se stiditi likova koji pale svoj stadion, ne trebaju se stiditi likova koji prodaju svoje transparente.... vela havle
....Samo se pitari trebaju stiditi, i još onaj delegat "nemam ideje" priča o nekakvim blamažama HZ, ma dječačiću znam ja da ti imaš kompleks od Sarajeva i HZ, ali šta da ti radimo, ne daj se
Ali ok, svakom svoje...samo mojne dvostrukih aršina, ja priznam da nije kod nas bajka i da tu još ima prostora za bolje, iako s druge strane današnji sjever razvaljuje koliko god vama to teško bilo priznati, čak je po mnogo čemu jači od prijeratnog, a znamo šta su za vas bile prijeratne HZ bar se tu valjda slažemo majka mu stara
......
Ali, s druge strane ne trebaju se košpe stiditi likova koji na prijateljskoj utakmici ulijeću na teren i ganjaju nožem fudbalere Sarajeva, ne trebau se stiditi likova koji pale svoj stadion, ne trebaju se stiditi likova koji prodaju svoje transparente.... vela havle
Ali ok, svakom svoje...samo mojne dvostrukih aršina, ja priznam da nije kod nas bajka i da tu još ima prostora za bolje, iako s druge strane današnji sjever razvaljuje koliko god vama to teško bilo priznati, čak je po mnogo čemu jači od prijeratnog, a znamo šta su za vas bile prijeratne HZ bar se tu valjda slažemo majka mu stara
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#368 Re: Navijačka prepucavanja
LSD wrote:Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.
- nemam_ideje
#369 Re: Navijačka prepucavanja
Strašan komentar. Sve na svom mjestudino84 wrote:Jbg druze,nagledao sam se ja toga vaseg vracanja sjaja,hajd' da ne idemo u istoriju do Gracica,mozemo i sezonu dvije unazad pogledati...north wrote:Šta se ba ovo košpe raspucale iz sveg arsenalaovaj dino 84 nas isprosipa i ubi argumentima evo ne mogu sebi da dođem
![]()
Par mjeseci od "gledat ce nam u pete" do "jedemo virsle",pa onda poslije toga nova Uprava kojoj sami podmecete klipove (sta je Bordo fan i ona splacina od clanka koja vrijedja Rizvanovica da je lud i nenormalan nego to).BP upravljaju masama kako im je ceif,da je Varesanovica neko napao onih dana oni bi bili krivci za to,vjeruj mi na rijec.Benjo Filipovic je lik koji bi da se pita za nesto,a da ne daje pare.I takvi vam formiraju misljenje,sto je apsolutno tacno buduci da ce za par dana Varesanovica docekati neprijateljska atmosfera.
Mi bar nismo takvi,na Jugu je bio trans protiv Nijaza Brkovica kada je on bio mozda i najjaci.Bar nismo gomila kojom svako moze manipulisati i ne nasjedamo i ne primamo se na ublehu,cak i sada kada osvajamo trofeje.
Fakat,dajte onu Amarovu sliku sa slovom O (mrsko mi trazit) i da udarimo tacku.
- Baltazar_khan
#370 Re: Navijačka prepucavanja
izvini lsd, jel se ti sad malo lud praviš ili...LSD wrote:Samo kažem: Svaka cast onim hordašima i pitarima (bilo ih je na sjeveru) koji su došli tu noc na Grbavicu da daju podršku svom klubu i koji nisu popušili Blekijev šupljak...te poštujem (koji god da su, a možda ih ima i ovdje na forumu) i njima svaka cast.
blekić nema veze sa nedolaskom navijača sarajeva. jako dobro znaš šta je razlog tome. katastrofalni uslovi na gostujućem sektoru na kojem ste planirali pustiti 3000 ljudi, a mjesto je predviđeno za jedva 1000.
ps. dino. na kraju ste nam fakat gledali u pete, zar ne? čovjek ništa nije slagao. mi završimo drugoplasirani, vi ispod nas.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#371 Re: Navijačka prepucavanja
sumnjam da se pravi lud.
- manijak1
#372 Re: Navijačka prepucavanja
Mi osvojimo Kupmi završimo drugoplasirani, vi ispod nas.
- manijak1
#373 Re: Navijačka prepucavanja
ja bih to prije nazvao dihanje za ovratnikps. dino. na kraju ste nam fakat gledali u pete
- jeza u ledja
#374 Re: Navijačka prepucavanja
Onog trenutka kad procitam ovakvu recenicu znam da je dalja rasprava bespredmetna.nemam_ideje wrote: S tim da tebe uopšte ne smatram navijačem
Last edited by jeza u ledja on 17/08/2011 20:12, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#375 Re: Navijačka prepucavanja
Ako je ko uništavao derbi to je bio Gracić... i mi smo gledali tekmu na ekranu, i opet ničija mater niti teška bolest nije bila spominjana