Navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1 Navijačka scena
E hajde da probam sa ovom temom i da vidim koliko ce trebati do prvog zakljucavanja.
Dobivao sam neke "kritike" na PP kako ne dozvoljavam slobodu "zdravog prepucavanja" izmedju navijaca i da zbog toga forum gubi na kolicini postova. To su bile kritike vecinom od novijih clanova koji ne pamte vremena kad su teme Želje i Sarajeva bile zakljucavane sedmicama i kad su se poslije otkljucavanja vrlo brzo opet zakljucavale. Zato cemo da probamo sa ovom temom pa dokle izdrzi, izdrzi.
Potrudite se da prepucavanje bude NORMALNO I ZDRAVO BEZ VRIJEDJANJA DRUGIH FORUMASA jer ce to sa sobom povlaciti minimalno sedmodnevni boravak u Banovicima na racun administracije foruma.
Koliki ce biti rok trajanja ove teme ovisi samo o nacinu prepucavanja!
Bujrum!
Dobivao sam neke "kritike" na PP kako ne dozvoljavam slobodu "zdravog prepucavanja" izmedju navijaca i da zbog toga forum gubi na kolicini postova. To su bile kritike vecinom od novijih clanova koji ne pamte vremena kad su teme Želje i Sarajeva bile zakljucavane sedmicama i kad su se poslije otkljucavanja vrlo brzo opet zakljucavale. Zato cemo da probamo sa ovom temom pa dokle izdrzi, izdrzi.
Potrudite se da prepucavanje bude NORMALNO I ZDRAVO BEZ VRIJEDJANJA DRUGIH FORUMASA jer ce to sa sobom povlaciti minimalno sedmodnevni boravak u Banovicima na racun administracije foruma.
Koliki ce biti rok trajanja ove teme ovisi samo o nacinu prepucavanja!
Bujrum!
- tandrlike_chandrlike
#2 Re: Navijačka prepucavanja
nema ništa od ove teme! vole raja zavirit u tuđe dvorište (tuđu temu), naročito pitari. 
-
Arma-Sarma
#3 Re: Navijačka prepucavanja
Ne znam zašto bih se prepucavao sa navijačima mlađeg, manje trofejnog i kluba sa manjim brojem navijača kojima je bolje biti treći uz Allaha

-
romanovero
#4 Re: Navijačka prepucavanja
opet si lijekove zaboravio popitArma-Sarma wrote:Ne znam zašto bih se prepucavao sa navijačima mlađeg, manje trofejnog i kluba sa manjim brojem navijača kojima je bolje biti treći uz Allaha![]()
- Baltazar_khan
-
Arma-Sarma
#6 Re: Navijačka prepucavanja
Znam šta bih rekao doktor Arsla, al´ ne znam šta će reći Belošević, Kojašević, Šćepanović kad vam opet bude bolje biti treći uz Allaha. Izetbegović kad vidi ova prezimena koja igraju u njegovom klubu se okreće u grobu.trcicu trceci wrote:Znate sta bi na ovo reko doktor Arsla?![]()
- Kaćunak
#8 Re: Navijačka prepucavanja
Hahahahhaha...biće ovo dobro..huhuhuh...
...da potraje makar 4-5 strana..
ako moze, slikovito

...da potraje makar 4-5 strana..
ako moze, slikovito
- Baltazar_khan
#9 Re: Navijačka prepucavanja
famose famose eto želje tamo se 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
dobar,ti?
#11 Re: Navijačka prepucavanja
ne znas ti ni sta BIH ti rekao ni sta BIH arsla rekao,Arma-Sarma wrote:Znam šta bih rekao doktor Arsla, al´ ne znam šta će reći Belošević, Kojašević, Šćepanović kad vam opet bude bolje biti treći uz Allaha. Izetbegović kad vidi ova prezimena koja igraju u njegovom klubu se okreće u grobu.trcicu trceci wrote:Znate sta bi na ovo reko doktor Arsla?![]()
elem vas nijedan politicki sistem nije pazio jadni vi, sta ces kad se radi o malom klubu
- cyprus
#12 Re: Navijačka prepucavanja
Željo u tuti, Saraj'vo ga muti...
Ja odrasto uz tu pjesmicu
- samo_ti
#13 Re: Navijačka prepucavanja
Uh kakva ce ovo biti tema, samo dok se uhodamo malo 
-
romanovero
#14 Re: Navijačka prepucavanja
railroad workerArma-Sarma wrote:Znam šta bih rekao doktor Arsla, al´ ne znam šta će reći Belošević, Kojašević, Šćepanović kad vam opet bude bolje biti treći uz Allaha. Izetbegović kad vidi ova prezimena koja igraju u njegovom klubu se okreće u grobu.trcicu trceci wrote:Znate sta bi na ovo reko doktor Arsla?![]()
-
dobar,ti?
#15 Re: Navijačka prepucavanja
zeljo tututu savio se u gutucyprus wrote:Željo u tuti, Saraj'vo ga muti...![]()
![]()
-
Arma-Sarma
#16 Re: Navijačka prepucavanja
Zamolio bih moderatora da ovo stavi u uvodni post. Da se zna s kim se sve Željo morao boriti da bi izašao kao što vidite nikad jači.

- Baltazar_khan
#18 Re: Navijačka prepucavanja
arma, taj tekst je relevantan ko oni tekstovi na indexu koje piše novinar armin h. 
- jeza u ledja
#19 Re: Navijačka prepucavanja
hahaha ja se te sjecamdobar,ti? wrote:zeljo tututu savio se u gutucyprus wrote:Željo u tuti, Saraj'vo ga muti...![]()
![]()
sega pravo je sto su to nekad davno i odrasli pjevali
-
Arma-Sarma
#20 Re: Navijačka prepucavanja
Da vi zaigrate u finalu ja bih vam platio 100 takvih majica unaprijed, pa makar bile fail. Ali ovako vas ne mogu uporediti ni sa Arsenalom, oni znaju kako je biti blizu osvajanja trofeja, vi ne znate ni to.Kaćunak wrote:FAIL
- jeza u ledja
#21 Re: Navijačka prepucavanja
@ SarmaArma-Sarma wrote:Zamolio bih moderatora da ovo stavi u uvodni post. Da se zna s kim se sve Željo morao boriti da bi izašao kao što vidite nikad jači.
A de nam reci sta mislis zasto je Zeljeznicar jedini opstao nakon rata, a svi ostali sarajevski klubovi nestali? Nije ih gotivila vlast?
-
Arma-Sarma
#22 Re: Navijačka prepucavanja
Zavisi na koji rat misliš. Ako je na posljednji zato što je Željo ojačao u periodu između dva rata, stvorivši masu od stotine hiljada navijača (vjerovatno je ta masa i milionska) i kao takvog ga je bilo nemoguće ugasiti. Vlast je pokušala nakon rata ući u Želju i Manijake, navijačima su pravljeni šalovi sa SDA logom, ali Manijaci su se riješili takvih šalova, dok Hz nisu.jeza u ledja wrote:@ SarmaArma-Sarma wrote:Zamolio bih moderatora da ovo stavi u uvodni post. Da se zna s kim se sve Željo morao boriti da bi izašao kao što vidite nikad jači.
A de nam reci sta mislis zasto je Zeljeznicar jedini opstao nakon rata, a svi ostali sarajevski klubovi nestali? Nije ih gotivila vlast?
- jeza u ledja
#23 Re: Navijačka prepucavanja
Onaj rat , ne ovaj. 
-
Arma-Sarma
#24 Re: Navijačka prepucavanja
Je li izgubio igrače koji su primorani preći u jedan policijski klub, danas poznat kao FK Sarajevo? Je li liga bila proširena da iz nje ne bi ispao taj FK Sarajevo? Dok je Željo igrao drugu ligu, republičku? Kakva vlast je pomogla klubu da iz republičke dođe u 6 sezona do Prve lige? Ako su nam pomagali, onda su stvarno nesposobni pa im je trebalo 6 sezona da nas uguraju u Prvu ligu.jeza u ledja wrote:Onaj rat , ne ovaj.
- GandalfSivi
#25 Re: Navijačka prepucavanja
Nisam se ja navikao prepucavati ovdje, sve nesta kontam dobit cu kakav ban po usima. Hajte vi malo isprobajte, pa se ukljucim