POTPISUJEM!!!!!!stochar wrote:'Unisticete mi novu kosulju!'
(una baba me totalno nervira!)
najodvratnije reklame
Moderator: anex
- Troll_Happens
ILi ono moja schauma hahaha bas smijesno 
-
JKG
Sve vezane za uloske... onaj mali: 'Smrdiii, nema ga, prazan....i ostali kretnizmi za glupi microspray...Vanish...ono dvoje sto unistavaju stan, mislim da je za "Sarajevo" ili neko drugo osiguranje (vase je samo da uzivate ili tako nesto)...
-
zlotscha
a sjecate li se one neke od prije rata, za sokove na razgadjanje
svadba je u toku i prilazi neka djevojka rumena, lijepa mladencima, te ce ti mlada: VIŠNJAAAAAAAAAAA! a onda ce ti glas koji nije slikom i prilikom u kadru : ZA VIŠNJU, SOK OD VIŠNJE.... heheheheheh
svadba je u toku i prilazi neka djevojka rumena, lijepa mladencima, te ce ti mlada: VIŠNJAAAAAAAAAAA! a onda ce ti glas koji nije slikom i prilikom u kadru : ZA VIŠNJU, SOK OD VIŠNJE.... heheheheheh
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Amazonka27 wrote: Tv reklame...a u PM...ja mrzim jesti sama, i onda uvijek jedem pred TV-om...barem je bilo do sada tako...dok nisu svako 10 min poceli pustati reklame sa wc soljama, raznim gamadima, bakterijama, dlakama po kupatilu...septickim jamama, onim malim seronjom...cupanje dlaka iz nosa i uha...aaaaaaaa onaaaaaaaaaa kravetina kad zagrebe noktima po sporetu...da dokaze kako je tvrdokorna mrlja....najezim se od - do.

inace, sretstva za ciscenje prednjace kod nas u reklamama
-
mala od skandala
"Mister Muskulo" radi poslove koje vi mrzite! 
- Bullet Tooth Tony
mima wrote:Sjecate li se testa sa kovanicom.......
- nebojeplavo
Definitivno najiritantnija - za Calgon
ona zubata kad dolazi kuci i sve joj poplavljeno

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
krava wrote:a ima i ona....kad jedna hamsa dodje kod druge hamse pa joj proviri u wc a tamo peksinluk.....druga scena nakon nekog sredstva za ciscenje wc skoljki, hamsa otvara vrata a a wc skoljka progovara: "udjite, sjedite!"
-
amrino
Iako upucujem sve cestitke za originalnost- ona zadnja reklama za Orbit mi je zeludac okrenula...zamal se nisam ispovracala...
Ona scena kad mama i sci...bleje nad hrpom sudja i kukaju kao kako ce otkloniti svu onu masnocu- a onda mama uzme fino krisku hljeba i svu onu mascobu poumace i POJEDE!!!
FUJ!
smajlistopovraca
Ona scena kad mama i sci...bleje nad hrpom sudja i kukaju kao kako ce otkloniti svu onu masnocu- a onda mama uzme fino krisku hljeba i svu onu mascobu poumace i POJEDE!!!
FUJ!
smajlistopovraca
-
Umjetnik a
ta je dobra, kakva je ona, kad onaj stavlja psu da jede i onda on pojede
p.s.
hoćemo smajlištopovraća
p.s.
hoćemo smajlištopovraća
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
jao da..ne spominjite mi je pfuuuuuuuj

eh da i ja bih htjela smajlistopovraca
eh da i ja bih htjela smajlistopovraca
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
wtf???amrino wrote:Iako upucujem sve cestitke za originalnost- ona zadnja reklama za Orbit mi je zeludac okrenula...zamal se nisam ispovracala...
Ona scena kad mama i sci...bleje nad hrpom sudja i kukaju kao kako ce otkloniti svu onu masnocu- a onda mama uzme fino krisku hljeba i svu onu mascobu poumace i POJEDE!!!![]()
FUJ!![]()
smajlistopovraca