najodvratnije reklame

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

efa štzngrm

#1 najodvratnije reklame

Post by efa štzngrm »

kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,
favorit mi je i ona za kefir "doživi stotu" sa onim babama na reklami, kad sam vidio tu reklamu prestao sam kupovati kefir-

ne kontam da ljudi koji prave te reklame i oni koji ih plaćaju za to, nisu svjesni kakav kontra efekat postižu
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Top 5:

1. Bonux
2. Ariel
3. Tide
4. Venis
5. Arix
malena`

#3 Re: najodvratnije reklame

Post by malena` »

efa štzngrm wrote:kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,
favorit mi je i ona za kefir "doživi stotu" sa onim babama na reklami, kad sam vidio tu reklamu prestao sam kupovati kefir-

ne kontam da ljudi koji prave te reklame i oni koji ih plaćaju za to, nisu svjesni kakav kontra efekat postižu
meni su noblice bas super :D
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Edoxxx wrote:Top 5:

1. Bonux
2. Ariel
3. Tide
4. Venis
5. Arix
Potpis....

aa kamenac u vasoj ves masini...jaooo gospodjo treba vam calgon........... :D
Area_51

Post by Area_51 »

nostalgicar wrote:
Edoxxx wrote:Top 5:

1. Bonux
2. Ariel
3. Tide
4. Venis
5. Arix
Potpis....

aa kamenac u vasoj ves masini...jaooo gospodjo treba vam calgon........... :D
Ne budi takav, pa zenska je stavila sodu bikarbonu. :-D
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

meni je najgora reklama kad zensku uhvate negdje u gradu/kaficu i onda je pitaju kao kako joj odjeca tako fino mirise a onda ona iz mini tasne izvuce petolitarski omeksivac koji je slucajno ponijela sa sobom navece u grad. ne znam koji je niti zelim da znam.
Baby Jane

#7 Re: najodvratnije reklame

Post by Baby Jane »

efa štzngrm wrote:kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,

Hehe, nije to nikakav kontra efekat. Odredjene reklame su napravljene za odredjene dobi i za odredjene ljude. Zavisi sve od trzista u koje kompanija zeli probiti, ili u kojem zeli zadrzati vodstvo. Ne mozes ozbiljno ocekivati da reklama koja je namijenjena petogodisnjim djecacima, sa aFticima na baterije, bude interesantna nekom starijem? Ili ono sto je namijenjeno starijoj publici bude interesantno tinejdzerima? Stotinu ljudi, stotinu cudi...Zato..kad vidis neku reklamu da ti se ne svidja, prebaci i pusti komercijaluna miru! :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

sve koje reklamiraju deterdzente i sredstva za ciscenje bilo koje vrste :x :x :x
A najiritantnija je svojevremeno bila "Vratija se Shime" :oops: :oops:
efa štzngrm

Post by efa štzngrm »

1. noblice (fuj)
2. kefir
3. oni šalju signale (sjetite se jedne i jedine)
4. premium sarajevsko pivo

ustvari skoro sve domaće reklame su katastrofa
nostalgicar

Post by nostalgicar »

LjepoticaiZvjer wrote:meni je najgora reklama kad zensku uhvate negdje u gradu/kaficu i onda je pitaju kao kako joj odjeca tako fino mirise a onda ona iz mini tasne izvuce petolitarski omeksivac koji je slucajno ponijela sa sobom navece u grad. ne znam koji je niti zelim da znam.
Ha ha ma mozda je naletila negdje na akciji pa usput kupila neka te ne cudi :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Mene ubishe one sa Vanishom, Mr. Musculom i Cilitom.
Jebote, ima li nacina da ih se tuzi za lazno reklamiranje???
Ono, predjes jednom krpom preko zagoretine, vec se blista?!?!?
Ili, ko ima onakvu sholju sa reklame, ko da nikada ne pusta vodu!?!?!
Dragi Plavi Radion i kabash, njima reklama ne treba!!!
HiBreeD

Post by HiBreeD »

bilo je tema slicna ovoj, pa da ne ponavljam ono sto sam vec rekao...

Hibreed

znam da je bilo govora na temu reklame, ali moram...

najvise me nervira ona s onim k.rcevim perwolom, guzolom ili kako vec...

jao, zdravo, tvoja nova majica je tako mekana, je li to nova????????????

ma ne, oprana je sa perwolom guzolom koji cuva i stiti moje rublje i vadi perwol guzol iz tasne, a nalazi se ispred neke gradjevine...jebo me seljak, pa dje logika, vadi jebeni perrwol iz tasne,znaci nosa perwol po tasni povazdan jebo te mis... :x :x :x :x :x
O.o

Post by O.o »

Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?

Sta zelis za rodjendan (pita otac 5godisnjeg sina)?
OB TAMPONE!
Molim, zasto?
Jer s njima mogu sve: plivati, voziti biciklo, rolati se... a nista od toga ne znam.

What, are we stupid or smth else? :-?
cyprus

Post by cyprus »

Jaooooooooooo, voda je preplavila kupaonicu... :x :x
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

kah kah :D jeste bila je tema :D to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje :D

tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishom :D pa to je all time teror :D a svi nesta vriste u isto vrijeme :D

u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi... :roll: :roll:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

:lol: :lol: :lol: fakat je ofirno :D
legionarka

Post by legionarka »

bilo koje koje reklamiraju uloske i sredstva za ciscenje...
prvo, sinhronizacija im je ravna nuli...
drugo, kolicina ovih reklama aludira da zene ili ciste kucu ili mjenjaju uloske...
koliko ih reklamiraju, bice da mi nista drugo u zivotu ne stignemo uraditi
pitt

Post by pitt »

legionarka wrote:bilo koje koje reklamiraju uloske i sredstva za ciscenje...
prvo, sinhronizacija im je ravna nuli...
drugo, kolicina ovih reklama aludira da zene ili ciste kucu ili mjenjaju uloske...
koliko ih reklamiraju, bice da mi nista drugo u zivotu ne stignemo uraditi
treba jos samo kompjuter ubaciti.,......ono zbog forumanja :D:D:D:D
legionarka

Post by legionarka »

dobro i to stignemo koliko cistimo... :D
pitt

Post by pitt »

pitt

Post by pitt »

legionarka wrote:dobro i to stignemo koliko cistimo... :D
dobro nisi rekla za kim to cistite :D:D:D:D
mukki

Post by mukki »

meni su najgore one radijske reklame, i naravno one za sredstva za ciscenje. A onu Mariju iz tajda ako gdje sretnem, bolje joj je nek bjezi. :x
mema mo

Post by mema mo »

O.o je u pravu, najodvratnije su reklame za uloske i tampone. i to svaka treca je kod nas takva reklama. naravno i deterdzenti raznorazni su nidje veze. ma ovo je doslo sto gluplja reklama to bolja :-x
pitt

Post by pitt »

a ovu glupachu kad vidim i cujem......ja bih joj apply stos directly on her forehead :D:D:D

http://youtube.com/watch?v=kGSj1OrImKc
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

juh, zaboravih onu genijalku sto prica o jogobeli :D ona smedja. prica ona po sata kako je tu ooogromnoo svjezee voceee, a onda (valjda je pitaju ZASTO O ZASTO ona jede jogurt) pa kaze: jogurt jedem zato sto me dodatno usrecuje :? :? :D:D aman :D
Post Reply