najodvratnije reklame
Moderator: anex
-
efa štzngrm
#1 najodvratnije reklame
kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,
favorit mi je i ona za kefir "doživi stotu" sa onim babama na reklami, kad sam vidio tu reklamu prestao sam kupovati kefir-
ne kontam da ljudi koji prave te reklame i oni koji ih plaćaju za to, nisu svjesni kakav kontra efekat postižu
favorit mi je i ona za kefir "doživi stotu" sa onim babama na reklami, kad sam vidio tu reklamu prestao sam kupovati kefir-
ne kontam da ljudi koji prave te reklame i oni koji ih plaćaju za to, nisu svjesni kakav kontra efekat postižu
-
malena`
#3 Re: najodvratnije reklame
meni su noblice bas superefa štzngrm wrote:kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,
- nostalgicar
Potpis....Edoxxx wrote:Top 5:
1. Bonux
2. Ariel
3. Tide
4. Venis
5. Arix
aa kamenac u vasoj ves masini...jaooo gospodjo treba vam calgon...........
-
LjepoticaiZvjer
meni je najgora reklama kad zensku uhvate negdje u gradu/kaficu i onda je pitaju kao kako joj odjeca tako fino mirise a onda ona iz mini tasne izvuce petolitarski omeksivac koji je slucajno ponijela sa sobom navece u grad. ne znam koji je niti zelim da znam.
- Baby Jane
#7 Re: najodvratnije reklame
Hehe, nije to nikakav kontra efekat. Odredjene reklame su napravljene za odredjene dobi i za odredjene ljude. Zavisi sve od trzista u koje kompanija zeli probiti, ili u kojem zeli zadrzati vodstvo. Ne mozes ozbiljno ocekivati da reklama koja je namijenjena petogodisnjim djecacima, sa aFticima na baterije, bude interesantna nekom starijem? Ili ono sto je namijenjeno starijoj publici bude interesantno tinejdzerima? Stotinu ljudi, stotinu cudi...Zato..kad vidis neku reklamu da ti se ne svidja, prebaci i pusti komercijaluna miru!efa štzngrm wrote:kad čujem na tv noooblice, nooblice, sav se naježim, užas, najodvratnija definitivno,
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
sve koje reklamiraju deterdzente i sredstva za ciscenje bilo koje vrste
A najiritantnija je svojevremeno bila "Vratija se Shime"

A najiritantnija je svojevremeno bila "Vratija se Shime"
-
efa štzngrm
1. noblice (fuj)
2. kefir
3. oni šalju signale (sjetite se jedne i jedine)
4. premium sarajevsko pivo
ustvari skoro sve domaće reklame su katastrofa
2. kefir
3. oni šalju signale (sjetite se jedne i jedine)
4. premium sarajevsko pivo
ustvari skoro sve domaće reklame su katastrofa
- nostalgicar
Ha ha ma mozda je naletila negdje na akciji pa usput kupila neka te ne cudiLjepoticaiZvjer wrote:meni je najgora reklama kad zensku uhvate negdje u gradu/kaficu i onda je pitaju kao kako joj odjeca tako fino mirise a onda ona iz mini tasne izvuce petolitarski omeksivac koji je slucajno ponijela sa sobom navece u grad. ne znam koji je niti zelim da znam.
- chuchumbamayumbe
Mene ubishe one sa Vanishom, Mr. Musculom i Cilitom.
Jebote, ima li nacina da ih se tuzi za lazno reklamiranje???
Ono, predjes jednom krpom preko zagoretine, vec se blista?!?!?
Ili, ko ima onakvu sholju sa reklame, ko da nikada ne pusta vodu!?!?!
Dragi Plavi Radion i kabash, njima reklama ne treba!!!
Jebote, ima li nacina da ih se tuzi za lazno reklamiranje???
Ono, predjes jednom krpom preko zagoretine, vec se blista?!?!?
Ili, ko ima onakvu sholju sa reklame, ko da nikada ne pusta vodu!?!?!
Dragi Plavi Radion i kabash, njima reklama ne treba!!!
-
HiBreeD
bilo je tema slicna ovoj, pa da ne ponavljam ono sto sam vec rekao...
Hibreed
znam da je bilo govora na temu reklame, ali moram...
najvise me nervira ona s onim k.rcevim perwolom, guzolom ili kako vec...
jao, zdravo, tvoja nova majica je tako mekana, je li to nova????????????
ma ne, oprana je sa perwolom guzolom koji cuva i stiti moje rublje i vadi perwol guzol iz tasne, a nalazi se ispred neke gradjevine...jebo me seljak, pa dje logika, vadi jebeni perrwol iz tasne,znaci nosa perwol po tasni povazdan jebo te mis...

Hibreed
znam da je bilo govora na temu reklame, ali moram...
najvise me nervira ona s onim k.rcevim perwolom, guzolom ili kako vec...
jao, zdravo, tvoja nova majica je tako mekana, je li to nova????????????
ma ne, oprana je sa perwolom guzolom koji cuva i stiti moje rublje i vadi perwol guzol iz tasne, a nalazi se ispred neke gradjevine...jebo me seljak, pa dje logika, vadi jebeni perrwol iz tasne,znaci nosa perwol po tasni povazdan jebo te mis...
-
O.o
Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?
Sta zelis za rodjendan (pita otac 5godisnjeg sina)?
OB TAMPONE!
Molim, zasto?
Jer s njima mogu sve: plivati, voziti biciklo, rolati se... a nista od toga ne znam.
What, are we stupid or smth else?
Sta zelis za rodjendan (pita otac 5godisnjeg sina)?
OB TAMPONE!
Molim, zasto?
Jer s njima mogu sve: plivati, voziti biciklo, rolati se... a nista od toga ne znam.
What, are we stupid or smth else?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
kah kah
jeste bila je tema
to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje 
tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishom
pa to je all time teror
a svi nesta vriste u isto vrijeme
u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi...

tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishom
u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi...
- legionarka
bilo koje koje reklamiraju uloske i sredstva za ciscenje...
prvo, sinhronizacija im je ravna nuli...
drugo, kolicina ovih reklama aludira da zene ili ciste kucu ili mjenjaju uloske...
koliko ih reklamiraju, bice da mi nista drugo u zivotu ne stignemo uraditi
drugo, kolicina ovih reklama aludira da zene ili ciste kucu ili mjenjaju uloske...
- pitt
treba jos samo kompjuter ubaciti.,......ono zbog forumanjalegionarka wrote:bilo koje koje reklamiraju uloske i sredstva za ciscenje...
- pitt
a ovu glupachu kad vidim i cujem......ja bih joj apply stos directly on her forehead
:D:D
http://youtube.com/watch?v=kGSj1OrImKc
http://youtube.com/watch?v=kGSj1OrImKc
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
juh, zaboravih onu genijalku sto prica o jogobeli
ona smedja. prica ona po sata kako je tu ooogromnoo svjezee voceee, a onda (valjda je pitaju ZASTO O ZASTO ona jede jogurt) pa kaze: jogurt jedem zato sto me dodatno usrecuje
:D aman