de ba, stani, razmaza mi se maskara...zlotscha wrote:a ona reci YES YES i kreditno si zaduzena osoba! svaka cast, dodir kapitalizma heheheehehehe
ociju miiiiiiiiiiiiii
a nije maybeline...
Moderator: anex
de ba, stani, razmaza mi se maskara...zlotscha wrote:a ona reci YES YES i kreditno si zaduzena osoba! svaka cast, dodir kapitalizma heheheehehehe
ociju miiiiiiiiiiiiii
moras malo pratiti ono sto ti kaze Penelopiiiii Kruz sta da mazes po ocima (max faktor) zamisli njene trepavice dodiruju povrsinu mjeseca, hocem kazatmIRCerka wrote:de ba, stani, razmaza mi se maskara...zlotscha wrote:a ona reci YES YES i kreditno si zaduzena osoba! svaka cast, dodir kapitalizma heheheehehehe
ociju miiiiiiiiiiiiii![]()
a nije maybeline...
a tek tvoja kosa, tako je ziva, i sad znam zasto svi muskarci stoje u tvom redu....zlotscha wrote:moras malo pratiti ono sto ti kaze Penelopiiiii Kruz sta da mazes po ocima (max faktor) zamisli njene trepavice dodiruju povrsinu mjeseca, hocem kazatmIRCerka wrote:de ba, stani, razmaza mi se maskara...zlotscha wrote:a ona reci YES YES i kreditno si zaduzena osoba! svaka cast, dodir kapitalizma heheheehehehe
ociju miiiiiiiiiiiiii![]()
a nije maybeline...zamisli kako je trepkama kad izadju iz atmosvere
ta je neprikosnovena! ni vanish joj nije dorastao!mIRCerka wrote:a tek tvoja kosa, tako je ziva, i sad znam zasto svi muskarci stoje u tvom redu....zlotscha wrote:moras malo pratiti ono sto ti kaze Penelopiiiii Kruz sta da mazes po ocima (max faktor) zamisli njene trepavice dodiruju povrsinu mjeseca, hocem kazatmIRCerka wrote: de ba, stani, razmaza mi se maskara...![]()
a nije maybeline...zamisli kako je trepkama kad izadju iz atmosvere
zbljeeeeeeeeee
Nema ga,...nema gaaaaaaaa.......LjepoticaiZvjer wrote:joj ja jos imam tv shop kanal, e nema bolje stvari za uspavljivanje od njega. cim vidim neke trecerazredne glumce kako se ko dive nekim jadima sa onim svojim glupim osmjehom od uha do uha meni se odmah pocne spavati. da ne spominjem sto jedna reklama traje pola sata a sastoji se od konstantnog ponavljanja dviju recenica, ubilo se za spavanja.
jedino bolje od toga je formula 1, tu mi se prispava od treceg kruga.
ama dobro nemaaa gaaa, ali kad je svojevremeno ustajao sa solje da ne obrise guzumIRCerka wrote:Nema ga,...nema gaaaaaaaa.......LjepoticaiZvjer wrote:joj ja jos imam tv shop kanal, e nema bolje stvari za uspavljivanje od njega. cim vidim neke trecerazredne glumce kako se ko dive nekim jadima sa onim svojim glupim osmjehom od uha do uha meni se odmah pocne spavati. da ne spominjem sto jedna reklama traje pola sata a sastoji se od konstantnog ponavljanja dviju recenica, ubilo se za spavanja.
smrdi smrdi uzasno smrdi....
![]()
sjo zabolio me stomak, odo leci...
citamo se...
a ne daj Boze da je operedawn_upon_dawn wrote:ama dobro nemaaa gaaa, ali kad je svojevremeno ustajao sa solje da ne obrise guzumIRCerka wrote:Nema ga,...nema gaaaaaaaa.......LjepoticaiZvjer wrote:joj ja jos imam tv shop kanal, e nema bolje stvari za uspavljivanje od njega. cim vidim neke trecerazredne glumce kako se ko dive nekim jadima sa onim svojim glupim osmjehom od uha do uha meni se odmah pocne spavati. da ne spominjem sto jedna reklama traje pola sata a sastoji se od konstantnog ponavljanja dviju recenica, ubilo se za spavanja.
smrdi smrdi uzasno smrdi....
![]()
sjo zabolio me stomak, odo leci...
citamo se...mislim, dobro, nece ga sad prikazivati kako brise guzu, ali ne moraju mi pokazati ni kako je ne brise vala
:D
O.o wrote:Pade mi napamet sad jedna grozna: ona za Lijanovic salamu ili sta vec.
Mrzim onu recenicu: a mama to sve spremi i tako iz dana u dan ( a tamo neka moronka slijeze ramenima, ko sta cu valja mi kucu cistit iza njih i tako iz dana u dan sa osmjehom na licu)
Mah, fascinirala me svojom glupošću.ladyblue18 wrote:sajpri sreco gdje upamti cjelu reklamudawn_upon_dawn wrote:cyprus wrote:Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...
![]()
![]()
![]()
![]()
a tek treba
sa duugom kosom zalijepljenom za glavu, dodje mi da je razbarusim po rockerski
![]()
![]()
ne, nikako na obojenu odjecu! unišitićete ju!ifbbpro wrote:hahahahahahah..stochar wrote:'Unisticete mi novu kosulju!'
(una baba me totalno nervira!)
a ima i ona, kad po liku namjerno prospu nesto:
˝Mojaaa majicaaaaaaa!!!!!˝.. lafo hoce da se bije![]()
![]()
sta je ovoin33sa wrote:http://youtube.com/watch?v=-oQJNFrHBlU
krepi dusu in osvezuje...
nije iritantna (odnosno, nekome i jeste) tek da se podsjetimo
joj gdje me nađezlotscha wrote:ne, nikako na obojenu odjecu! unišitićete ju!ifbbpro wrote:hahahahahahah..stochar wrote:'Unisticete mi novu kosulju!'
(una baba me totalno nervira!)
a ima i ona, kad po liku namjerno prospu nesto:
˝Mojaaa majicaaaaaaa!!!!!˝.. lafo hoce da se bije![]()
![]()
Moram se nadovezati, mozda je neko to vec uradio mrsko mi citat sve stranice... definitivno najgori tip reklameLjepoticaiZvjer wrote:meni je najgora reklama kad zensku uhvate negdje u gradu/kaficu i onda je pitaju kao kako joj odjeca tako fino mirise a onda ona iz mini tasne izvuce petolitarski omeksivac koji je slucajno ponijela sa sobom navece u grad. ne znam koji je niti zelim da znam.
Reklama za Radensku, tamo negdje krajem osamdesetih, kada smo poceli pucati po savovima (mislim, kao tadasnja zajednicka drzava)ifbbpro wrote:sta je ovoin33sa wrote:http://youtube.com/watch?v=-oQJNFrHBlU
krepi dusu in osvezuje...
nije iritantna (odnosno, nekome i jeste) tek da se podsjetimo![]()
Softly, da, jucer sam je vidio.jasko_ba wrote:tamo fazon zena usla u prodavnicu i trazi deterdzent...ama bas svi isti..samo drugacija boja i onda ova dolazi pametna neka i govori: "Vidim da se nemozete odluciti"...aaaa
kako me nervira..mislim da je za Softly il tak nest