najodvratnije reklame
Moderator: anex
- JohnnyS
1. Kad onaj mali kinez/japanac/vjetnamac/šta-li-je-već sere i ustanovi da nema onog spreja za kupatilo "nema ga! nema ga!"
2. Oni jebeni vrtni patuljci koji pozvone začepljenog nosa na vrata i kažu: "Smrdi, smrdi, užasno smrdi". Neka reklama za tablete za septičke jame
I uvijek me potrefe ove reklame dok jedem nešto. O sudbo kleta...
2. Oni jebeni vrtni patuljci koji pozvone začepljenog nosa na vrata i kažu: "Smrdi, smrdi, užasno smrdi". Neka reklama za tablete za septičke jame
I uvijek me potrefe ove reklame dok jedem nešto. O sudbo kleta...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
ovo nesto ko ona nasa bam chicka wah wahpitt wrote:ove jer lazu:D:D
http://youtube.com/watch?v=ws87MmTlIz8
http://youtube.com/watch?v=Ff25P4jzwAA
- cyprus
Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...

- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
cyprus wrote:Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...
![]()
![]()
- danas
kako sam samo masila ovu temu do sada?O.o wrote:Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?
meni fakat nema NISTA ogavnije od ovih nebuloza... kao jebote, ne znas sta ti treba nego moraju da ti objasne, jel'...
u toj sam fazi da kad vidim rijeci ob, always, pearl, tampax, kotex, stayfree -- hoce mi nesto
paz' ovo -- the braid makes you brave...
http://www.youtube.com/watch?v=_3L5TF-witU
a tek ovo cudo marketinga
http://www.youtube.com/watch?v=DUNE6XjhAO4
WTF...
Last edited by danas on 16/09/2007 04:56, edited 1 time in total.
-
Shoshana
Ja samo jos da dodam pelenedanas wrote:kako sam samo masila ovu temu do sada?O.o wrote:Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?![]()
![]()
![]()
![]()
meni fakat nema NISTA ogavnije od ovih nebuloza... kao jebote, ne znas sta ti treba nego moraju da ti objasne, jel'...![]()
![]()
u toj sam fazi da kad vidim rijeci ob, always, pearl, tampax, kotex, stayfree -- hoce mi nestoa pocela sam razvijati i netrpeljivost prema rijeci 'wings'...
![]()
![]()
paz' ovo -- the braid makes you brave...![]()
![]()
jebo mater...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_3L5TF-witU
a tek ovo cudo marketinga
http://www.youtube.com/watch?v=ZzI94BTGa_Q
pelene za ovo, pa za ono, pa za trening, pa zahlade kad se dijete upiski (kud je mokar - nek se i prehladi?), pa rastezljive, pa zatezljive, pa promjeljive... usrase planetu usranim jednokratnim pelenama
- ladyblue18
sajpri sreco gdje upamti cjelu reklamudawn_upon_dawn wrote:cyprus wrote:Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...
![]()
![]()
![]()
![]()
a tek treba
sa duugom kosom zalijepljenom za glavu, dodje mi da je razbarusim po rockerski
-
Umjetnik a
joj najbolja sidawn_upon_dawn wrote:kah kahjeste bila je tema
to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje
tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishompa to je all time teror
a svi nesta vriste u isto vrijeme
![]()
u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi...![]()
kod mene uglavnom vode, deterdženti
a šta mislite o TOP SHOP
-
in33sa
http://youtube.com/watch?v=-oQJNFrHBlU
krepi dusu in osvezuje...
nije iritantna (odnosno, nekome i jeste) tek da se podsjetimo
krepi dusu in osvezuje...
nije iritantna (odnosno, nekome i jeste) tek da se podsjetimo
-
StupskaBitanga
ili kada wc školjka šeta marketom i ona kaže: vaša wc školjka čisti se sama 
- ladyblue18
Umjetnik a wrote:joj najbolja sidawn_upon_dawn wrote:kah kahjeste bila je tema
to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje
tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishompa to je all time teror
a svi nesta vriste u isto vrijeme
![]()
u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kod mene uglavnom vode, deterdženti
a šta mislite o TOP SHOP![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ako je sarajevska pivara bila sponzor onog koncerta, ne cudi me sponzorstvo fds sportu...sebilj wrote:Meni je najcudnije kad odem na stranicu rukometnog saveza BiH i vidim s desne strane sponzore a u samom vrhu reklama fabrike duhana Sarajevo, e pa sport je sport sta ce ovdje proizvodjaci tabaka nije mi jasno
a kad skontas koliko se malo daje za ostale sportove mimo fudbala, dobrodoslo je bilo kakvo sponzorstvo...
- sebilj
Ma BiH je to,moze se svemIRCerka wrote:ako je sarajevska pivara bila sponzor onog koncerta, ne cudi me sponzorstvo fds sportu...sebilj wrote:Meni je najcudnije kad odem na stranicu rukometnog saveza BiH i vidim s desne strane sponzore a u samom vrhu reklama fabrike duhana Sarajevo, e pa sport je sport sta ce ovdje proizvodjaci tabaka nije mi jasno
a kad skontas koliko se malo daje za ostale sportove mimo fudbala, dobrodoslo je bilo kakvo sponzorstvo...
-
mIRCerka
stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...zlotscha wrote:zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
bljak zlo mi je od toga, prevce mi se zeludaccccc
jednom rijecju: BLJAK
ulosci i tamponi, uffffffffffffff
-
mIRCerka
huh, do mene, obe mi teme otvorene hihihihimIRCerka wrote:stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...zlotscha wrote:zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
(ebote, otkako se farbam u plavo, sve mi nizbrdo ide, ne znam vise ni citati)...
-
zlotscha
a ona kad stavis ulozak pa kao da si ponijela kupaonicu sa sobom,mIRCerka wrote:huh, do mene, obe mi teme otvorene hihihihimIRCerka wrote:stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...zlotscha wrote:zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
(ebote, otkako se farbam u plavo, sve mi nizbrdo ide, ne znam vise ni citati)...
nemoj mi reci da ti se i ta svidja
-
mIRCerka
najteze mi je kad poplavim susjedov stan... hajd ok, ideja i prica je ok, ali nacin na koji ona prica, kao da je svjeze stigla iz juzne srbije u zagreb, pa hoce da postane purgerica,... a moji rucnici...zlotscha wrote:a ona kad stavis ulozak pa kao da si ponijela kupaonicu sa sobom,mIRCerka wrote:huh, do mene, obe mi teme otvorene hihihihimIRCerka wrote: stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...
nemoj mi reci da ti se i ta svidja
ljudi moji...