najodvratnije reklame

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Comrad

Post by Comrad »

nogometna utakmica...napad, izgledi za pogotak su 99%, komentator se vec dere..igrac suta iiii...odjednom bijeli ekran ide reklama LAGER D.O.O....vraca se slika na teren i prikazuje igraca kako proslavlja gol :)
JohnnyS

Post by JohnnyS »

1. Kad onaj mali kinez/japanac/vjetnamac/šta-li-je-već sere i ustanovi da nema onog spreja za kupatilo "nema ga! nema ga!"
2. Oni jebeni vrtni patuljci koji pozvone začepljenog nosa na vrata i kažu: "Smrdi, smrdi, užasno smrdi". Neka reklama za tablete za septičke jame :shock:

I uvijek me potrefe ove reklame dok jedem nešto. O sudbo kleta...
amko_sa

Post by amko_sa »

Najodvratnija reklama ubjedljivo Cilit bang za ovo za ono jos da skontaju cilit bang za pranje dupeta
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

ovo nesto ko ona nasa bam chicka wah wah :lol: :lol: :lol: :D
cyprus

Post by cyprus »

Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...

:D :D :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

cyprus wrote:Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...

:lol: :lol: :lol: a tek treba :D sa duugom kosom zalijepljenom za glavu, dodje mi da je razbarusim po rockerski :D
danas

Post by danas »

O.o wrote:Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?
kako sam samo masila ovu temu do sada? :? :? :lol: :lol:

meni fakat nema NISTA ogavnije od ovih nebuloza... kao jebote, ne znas sta ti treba nego moraju da ti objasne, jel'... :roll: :D
u toj sam fazi da kad vidim rijeci ob, always, pearl, tampax, kotex, stayfree -- hoce mi nesto :roll: a pocela sam razvijati i netrpeljivost prema rijeci 'wings'... :-) :-)

paz' ovo -- the braid makes you brave... :shock: :shock: :shock: jebo mater... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=_3L5TF-witU

a tek ovo cudo marketinga :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=DUNE6XjhAO4

WTF... :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by danas on 16/09/2007 04:56, edited 1 time in total.
Shoshana

Post by Shoshana »

danas wrote:
O.o wrote:Mislim da ce pola cura da se slozi samnom kad kazem da mrzim reklame o ulosima. Koliko ih ima, ne moze se ni nabrojati, a svaka je odron. Stvarno sta misle ti ljudi?
kako sam samo masila ovu temu do sada? :? :? :lol: :lol:

meni fakat nema NISTA ogavnije od ovih nebuloza... kao jebote, ne znas sta ti treba nego moraju da ti objasne, jel'... :roll: :D
u toj sam fazi da kad vidim rijeci ob, always, pearl, tampax, kotex, stayfree -- hoce mi nesto :roll: a pocela sam razvijati i netrpeljivost prema rijeci 'wings'... :-) :-)

paz' ovo -- the braid makes you brave... :shock: :shock: :shock: jebo mater... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=_3L5TF-witU

a tek ovo cudo marketinga :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=ZzI94BTGa_Q
Ja samo jos da dodam pelene :roll:

pelene za ovo, pa za ono, pa za trening, pa zahlade kad se dijete upiski (kud je mokar - nek se i prehladi?), pa rastezljive, pa zatezljive, pa promjeljive... usrase planetu usranim jednokratnim pelenama :oops:
danas

Post by danas »

ja volim i one anti-bacterial wipes, pa anti-bacterial ovo, anti-bacterial ono...
a peksini nema ih... :-) :-) :-) :D
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

dawn_upon_dawn wrote:
cyprus wrote:Betmobil ti inače ima pet cjelo sedam litarski Ševroletov V8 motor, koji tim ubrzanjem do stotke za pet sekundi, a ako uzmeš u obzir da je betmobil težak preko dvije tone, to ti je zbilja fenomenalno. Ali dobro, dosta o mom autu, pričajmo malo o meni...

:lol: :lol: :lol: a tek treba :D sa duugom kosom zalijepljenom za glavu, dodje mi da je razbarusim po rockerski :D
sajpri sreco gdje upamti cjelu reklamu :lol: :lol: :lol:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

dawn_upon_dawn wrote:kah kah :D jeste bila je tema :D to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje :D

tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishom :D pa to je all time teror :D a svi nesta vriste u isto vrijeme :D

u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi... :roll: :roll:
joj najbolja si :D :D :D :D :D :D

kod mene uglavnom vode, deterdženti

a šta mislite o TOP SHOP :x :D
in33sa

Post by in33sa »

http://youtube.com/watch?v=-oQJNFrHBlU

krepi dusu in osvezuje...

nije iritantna (odnosno, nekome i jeste) tek da se podsjetimo
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

ili kada wc školjka šeta marketom i ona kaže: vaša wc školjka čisti se sama :shock:
in33sa

Post by in33sa »

Sjecate se one reklame za zvake, sa nasim glasovima, ono "probaj malo torte" i "nema problema", duboki muski glas a na reklami je starija zena :D

A definitivno najbolja je "imam samo sekundu..."
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

Umjetnik a wrote:
dawn_upon_dawn wrote:kah kah :D jeste bila je tema :D to je bila prava zbirka iritirajucih reklama, a vodila su sredstva za ciscenje :D

tesko mi je izabrati ali me najvise nervirala serija onih u kojima prepadaju ljude i zapljuskuju ih na ulici, pijaci, u trgovackom centru, raznim prljavstinama a onda se kao ponude da ociste vanishom :D pa to je all time teror :D a svi nesta vriste u isto vrijeme :D

u posljednje vrijeme mi je uzasna ona sa Veet kremom za depilaciju. ona drvena marija, manekenka ukocene face u nidje veze haljini trazi djevojke "koje to jos nisu napravile..." ova jedna kaze nekim smijesnim naglaskom "ja sam se upravo obrijela (duuh, duuh) a ova ce ti njoj: "sta, i dalje hocete da se brijete kao muskarci?????" a ova na to bez pogovora pristaje... ili druga varijanta: jao probaj ti prva, umirem od straha (kokodaaak) ne, ti prva, boljet ce... ijao, pa ovo je jednostavno (kokoodaaak) uopce nije boljelo qiqiqiqiqi... :roll: :roll:
joj najbolja si :D :D :D :D :D :D

kod mene uglavnom vode, deterdženti

a šta mislite o TOP SHOP :x :D

:x :x :x :x :x :x et sta mislimo :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mne nerviraju sve DAMIR reklame...
sebilj

Post by sebilj »

Meni je najcudnije kad odem na stranicu rukometnog saveza BiH i vidim s desne strane sponzore a u samom vrhu reklama fabrike duhana Sarajevo, e pa sport je sport sta ce ovdje proizvodjaci tabaka nije mi jasno
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sebilj wrote:Meni je najcudnije kad odem na stranicu rukometnog saveza BiH i vidim s desne strane sponzore a u samom vrhu reklama fabrike duhana Sarajevo, e pa sport je sport sta ce ovdje proizvodjaci tabaka nije mi jasno
ako je sarajevska pivara bila sponzor onog koncerta, ne cudi me sponzorstvo fds sportu...
a kad skontas koliko se malo daje za ostale sportove mimo fudbala, dobrodoslo je bilo kakvo sponzorstvo...
sebilj

Post by sebilj »

mIRCerka wrote:
sebilj wrote:Meni je najcudnije kad odem na stranicu rukometnog saveza BiH i vidim s desne strane sponzore a u samom vrhu reklama fabrike duhana Sarajevo, e pa sport je sport sta ce ovdje proizvodjaci tabaka nije mi jasno
ako je sarajevska pivara bila sponzor onog koncerta, ne cudi me sponzorstvo fds sportu...
a kad skontas koliko se malo daje za ostale sportove mimo fudbala, dobrodoslo je bilo kakvo sponzorstvo...
Ma BiH je to,moze se sve :sad:
zlotscha

Post by zlotscha »

zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
bljak zlo mi je od toga, prevce mi se zeludaccccc
jednom rijecju: BLJAK
ulosci i tamponi, uffffffffffffff
mIRCerka

Post by mIRCerka »

zlotscha wrote:zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:
zlotscha wrote:zasto bi provodili vrijeme u kupaonici? ne morete da stavite tampon kako spada? bolje da vrijeme provodite s prijateljima...
huh, do mene, obe mi teme otvorene hihihihi

(ebote, otkako se farbam u plavo, sve mi nizbrdo ide, ne znam vise ni citati)...
zlotscha

Post by zlotscha »

mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote:

(ebote, otkako se farbam u plavo, sve mi nizbrdo ide, ne znam vise ni citati)...
a ona kad stavis ulozak pa kao da si ponijela kupaonicu sa sobom,
nemoj mi reci da ti se i ta svidja :-D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

zlotscha wrote:
mIRCerka wrote:
mIRCerka wrote: stan' bona, ovo je najBOLJA reklama...tamo je najGORA...

a ona kad stavis ulozak pa kao da si ponijela kupaonicu sa sobom,
nemoj mi reci da ti se i ta svidja :-D
najteze mi je kad poplavim susjedov stan... hajd ok, ideja i prica je ok, ali nacin na koji ona prica, kao da je svjeze stigla iz juzne srbije u zagreb, pa hoce da postane purgerica,... a moji rucnici...

ljudi moji...

:x
zlotscha

Post by zlotscha »

a ona reci YES YES i kreditno si zaduzena osoba! svaka cast, dodir kapitalizma heheheehehehe
ociju miiiiiiiiiiiiii :-)
Post Reply