najGORI politicar...

Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

Uh wrote:U vrlo kratko vrijeme, Zeljko Komsic je dokazao da nije spreman niti vican poslu koji treba raditi slijedece 4 godine. Za sada je samo HAMAL Silajdzicevih kofera
U pravu si ti kad bolje razmislim. :-) Kako će valjati komunjara koja drži Titovu sliku iza leđa? :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:25, edited 1 time in total.
ne-dam-na-sebe

Post by ne-dam-na-sebe »

Konkurencija je odvec jaka da bi se mogao izabrati cak i najuzi krug od 100 ljudi
mostarac

Post by mostarac »

Sjeca li se iko Abdulaha Konjicije (mada mi je ovaj vise bio simpatican ali eto vodio je skupstinu ko da je na pijaci, stariji cicica), pa onog Pandzica iz Neuma sto je imao feminizirane pokrete, pa Joze Marica sto je pricao ko cura u pubertetu, pa Spreme iz Nevesinja iz SPO-a, pa Bozidara Vucurevica, kamiondzije iz Trebinja. Ko jos pamti Mariofila Ljubica, ko da ga je poplava izbacila, a sjecate li se Franje Borasa, ko sad da je iz Crne Legije dosao (mada je odigrao pozitivnu ulogu u ratu, bar prema svojim komsijama), Sjeca li se iko ministra odbrane Jerke Doke? Sto je taj imao simpaticnu kcerku cudo jedno :D

Joj sad mi pada napamet cijela plejada likova sa pocetka devedesetih koji se izgubise u onom ratnom vihoru a nisu im skidali face sa TV ekrana
SA 071

Post by SA 071 »

jasko_ba wrote:onaj cetnik sto je gostovao u subotu u emisiji Centralni Dnevnik
pi*ka mu materina, kako je on uspio da udje u drzavni parlament
E on ti je socijaldemokrata, samo Miletov, a ne Zlatkov. Al' eto, ista su politicka opcija.

Inace glasam za Tihog Sulju, iako mi je Zlatko jedan od "omiljenijih" politicara. Ali kada se govori o "najgorem" onda je to definitivno Suljo. Izgubljen, ne snalazi se, sve potez za potezom gori od goreg. Ma frajer kao da je sklon suicidu... Da postane Zlatko br. 2, to mu moze biti samo nedosanjani san...
halo_ba

Post by halo_ba »

SA 071 wrote:
E on ti je socijaldemokrata, samo Miletov, a ne Zlatkov. Al' eto, ista su politicka opcija.

Inace glasam za Tihog Sulju, iako mi je Zlatko jedan od "omiljenijih" politicara. Ali kada se govori o "najgorem" onda je to definitivno Suljo. Izgubljen, ne snalazi se, sve potez za potezom gori od goreg. Ma frajer kao da je sklon suicidu... Da postane Zlatko br. 2, to mu moze biti samo nedosanjani san...
Onda ti Hare dodje ko Pinoche....ista politicka opcija..
crnjak

Post by crnjak »

a sjeca se ko irfana ajanovica
ja jos uvijek imam njegovu plocu :D
jos kad se nekad dok je jos islo face to face kod senada h. pa kad mu drugi ajanovic onaj mirnes shuknu pa covjek napusti emisiju uz povike''nemogu ja ovo podnijet mene ovde vrijedaju''
komedijaa
SA 071

Post by SA 071 »

crnjak wrote:a sjeca se ko irfana ajanovica
jos kad se nekad dok je jos islo face to face kod senada h. pa kad mu drugi ajanovic onaj mirnes shuknu pa covjek napusti emisiju uz povike''nemogu ja ovo podnijet mene ovde vrijedaju''
komedijaa
Crnjak, da "crnjak" bude jos veci on ti je sad jedan od reformatora u "bosnjackom" korpusu. Pa ga jos i na BHT i FTV malo-malo puste i pitaju za komentar. Kao da je neko relevantan za bilo sta (a nije ni za pjevanje). E, al' sad je podoban za ono sta prica...
crnjak

Post by crnjak »

SA 071 wrote:
crnjak wrote:a sjeca se ko irfana ajanovica
komedijaa
Crnjak, da "crnjak" bude jos veci on ti je sad jedan od reformatora u "bosnjackom" korpusu. Pa ga jos i na BHT i FTV malo-malo puste i pitaju za komentar. Kao da je neko relevantan za bilo sta (a nije ni za pjevanje). E, al' sad je podoban za ono sta prica...
komedija stari komedija jebena jadna bjedna komedija
kub lajkan

Post by kub lajkan »

SA 071 wrote:
Mislis... kao SDA i SDS?
MuaDib

Post by MuaDib »

Slavko Jovičić - Slavuj.
Fuj...živi grob! :)
Post Reply